Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát úno 03, 2012 9:54 pm

Já mám v plánu - protože jsem taková hodná a obětavá duše - ti v tom pomoct a podporovat tě. Víš? +doleje jí whisky+ A pozdeji možná nějaké ty nemravnosti. Co ty na to, upírko?
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 9:57 pm

Takže jsi taky nic nepoznal? To je skvělý! +když vidí ten jeho pohled tak trochu zkrotí svou radost+ No, tak trochu. +Loupne po něm očkem+ vzpomínáš jak jsme se viděli naposled? Tak to kvůli tomu. Řekls mi, že mám být opatrná, tak jsem zapracovala na své ochraně. S Becs něco máme v pláne, a možná tě budem potřebovat, ale to až jindy. Teď se tím netrap. Máme tady pár nedořešených věcí s touhle lahví. A mě se chce tancovat.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 03, 2012 10:00 pm

+taky se opře o Christu a prsty jí přejede po jednom z copů+ Ty jo, tohle mi chybělo. +napije se piva+ Začínám mít nějakou melancholickou náladu, s tím bys měla něco udělat.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pát úno 03, 2012 10:05 pm

Melancholickou? To se mi nelíbí! =pohladí ji po ramení= mám nápad, =chvíli něco hledá v kapse a pak vytáhne malé psaníčko z křídového papíru. Rozbalí to a nabere na prst= Dáš si? a pak můžem tančit na stole
Christa
Člověk

Příspěvekod Gabriel » pát úno 03, 2012 10:20 pm

Ne, nepoznal. Přizná se. Aha, no jsem rád, žes to pojala natolik vážně a budu doufat, že to přežijete ve zdraví..a s mou pomocí můžeš samozřejmě na stoprocent počítat, ale to určitě víš. Vážně na ni pohlédne, ale pak jeho ustaraný výraz zjemní starý známý úsměv typu "jsem trochu parachat a jsem na to hrdý". No, znám tě docela dobře, takže vsázím, že lahev dlouho nevydrží. Pousměje se. Takže tancovat? A zatancuješ pro mě? Propaluje ji pohledem, div jí nechytne tričko.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 03, 2012 10:27 pm

+koukne na psaníčko a pak na Christu+ A myslíš, že je dobrej nápad řešit to takhle, drogama? +posadí se+ Já tě chci, Christo. Chci s tebou být a poslouchat, jak hraješ na kytaru. Chci tě vidět, jak ráno rozespalá piješ kafe. Ale nemůžem, každá máme jinej život a řekli jsme si, že by to bylo moc složitý. Ale chci tě. Vlastně od té doby, co jsme se spolu vyspaly na té pláži, to bylo tak... nádherný. +kousne se do rtu a zas sebou praští do polštářů+ Bože, teď si myslíš, že jsem nějaká zoufalá manželka. Zapomeň na to. +mávne rukou+ Já si dám panáka. +napije se nějaký whisky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát úno 03, 2012 10:29 pm

+když vidí konečně ten jeho normální výraz, co tak zbožňuje+ Skvělý, takže ty se starej o pití, abych neuschla a já ti zatancuju +ladně spluje ze židle, sundá si koženou bundu, pod kterou má děsně těsný korzet, který skvěle padne k uplým koženým kalhotám. Stoupne si na špičky+ budu tančit jen pro tebe, tak se pozorně dívej +špičkou jazyka mu olízne boltec, zesílí hudbu a začne do rytmu tančit+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát úno 03, 2012 10:30 pm

Tak to je super, protože nerada piju sama. Zasměje se. Jo nemravnosti jo? Přivře oči a chvilku ho pozoruje. Hmm uvidíme. Usměje se nakonec tajemně, což může znamenat všechno a nic. Takže na co si připijem? Zvedne skleničku a podívá se na něj přes její okraj.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pát úno 03, 2012 10:33 pm

+taky zvedne skleničku+ Na dnešní noc, na měsíc a možná... na nějaké ty nemravnosti. +usměje se, mrkne na ni a napije se+ Chceš si zatančit? +zeptá se jí a podá jí ruku+
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Christa » pát úno 03, 2012 10:38 pm

Bledule =schová zase to psaníčko no= já vím, co jsme si řekli, ale nemůžu si pomoct. Můj život je docela prázdnej, jen šedý a černý stíny střídající se jeden po druhém a pak zásah světla. Tebe. A pak zas jen šedá a černá. Je to těžký. Krásný je všechno to, co je s tebou. Jestli ty jsi zoufalá manželka, tak já jsem Chaplin. Máš pravdu, lepší bude se opít, projednou
Christa
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz