ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Memory » pát úno 03, 2012 4:40 pm

Bill: Usmeje sa a prisadne si k nemu na posteľ, chytí ho za ruku. "To vieš, že ťa dám do poriadku. Na mašine? Ty máš motorku?" celkom prekvapene a navyše ho chce udržať pri vedomí, než dorazí personál.

Fab: Keď sa tam objaví Fab, skoro až nadskočí a je na nej vydieť, že je naozaj veľmi znepokojená. "Ahoj. Udrel sa do hlavy a nevyzerá to moc dobre. Začína strácať vedomie a na tom našom zázračom prístroji vyšlo, že by snáď mohol mať epidurál. Poslala som po nejaké elixíry. Dúfam, že to zaberie." vysype to zo seba a naozaj vyzerá znepokojene.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pát úno 03, 2012 6:36 pm

Mám Táňu, skvělě se na ní jezdí. Uvidíš. Otočí hlavou po doktorovi a zase se mu rozmlží zrak Heh, a co mám asi dělat, když se mi ty oči sami zavírají mrmle unaveně, přitáhne si Memoryinu ručku blíž a opře si hlavu o její paži
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pát úno 03, 2012 8:49 pm

(Počkám na Faba, ok?)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob úno 04, 2012 12:15 pm

Bill: +Netrpí velkou citlivostí, takže odstrčí Memoryinu ruku od té natlučené Billovy hlavy.+ Já to tady říkám furt, jen ti pacoši se mi mění. Nespat, dokud neprohlídnu!!! :lol:

Mem: Tvůj úsudek bývá obvykle správný. Co to bude za lektvary? A tulí se k tobě ze šoku nebo je to tvůj přítel? Já jen, aby se nezačal plazil po mně!! ;) + Žvaní a mezitím prohmatává Billovu leb..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » sob úno 04, 2012 12:48 pm

Bill: "Táňu?" usmeje sa a druhou rukou ho pohladí po tvári.

Fab: "Len opatrne." starostlivo, keď ho Fab začne prezerať. Povie mu, aké elixíry to nechala priniesť (nejak ma nenapadajú názvy :D, niečo na zástavu krvácania a hojenia rán asi). "Hmm... on je môj... vlastne..." zakoktá sa, no napokon prikývne. "Áno, áno je." a úkosom pozrie na Billa, akoby sa bála, ako sa zatvári.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob úno 04, 2012 8:37 pm

Aúúú +kníkne a koukne na doktora nepěkně. Pak se nějak nechytá, o čem že se to baví, ale když zaslechne slovo "přítel" zbystří a zahledí se na Memory. Když řekne že jím je, tak se zakření jak měsíček, spíš si ale Fabien musí myslet že je máklej+ Na vás bych teda nelezl ani kdybyste mi platil +zamrmle ale furt drží Mer za tlapku+
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod personál nemocnice » sob úno 04, 2012 9:41 pm

+Naraz sa tam objaví zriadenec a prinesie im tie požadované elixíry. Len niečo zamručí v štýle, že ak ho bude treba odviesť, aby zavolali a zas zmizne.+
personál nemocnice
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Fabien » ned úno 05, 2012 12:00 pm

Bill+Mem: To je děs...smrt to má na jazyku a ještě se to tady miliskuje...+culí se vesele a mrká na Memory, že je to v pořádku.+

Mem: Jo...úplně skvěle. Ideální složení lektvarů. To mu pomůže. Asi má otřes mozku, ale na vnitřní krvácení to nevypadá.+ A tiše ji zamumlá, aby Bill nevěděl.+ Pěknýho kluka máš, to se musí nechat. Kam to na ně chodíš, že bych poslal Molly... :lol:

Bill: Vydržte ..to bude dobrý za chvilku!+ A aplikuje lektvar perorálně .. ;) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Memory » ned úno 05, 2012 11:47 pm

Bill: Stále pri ňom sedí a nepúšťa ho.

Fab: Prikývne. "Snáď máš pravdu. Tie elixíry by mali zabrať ale aj tak." (to mi trochu pripomína naše zdravotníctvo :D ... ehm... !Čo by to tak mohlo byť? Hmm... no skúsime dať na to toto....") Jak Fab hodnotí Billa, musí sa trochu pousmiať. Pozrie na Billa a naozaj musí súhlasiť s tým, na čo už za ten čas zabudla. Že Bill je naozaj fešák.

(no isteže perorálne :D )

Čaká, čo tie elixíry s Billom urobia. Ak mali pravdu, malo by sa to začať lepšiť.

(len taká malá poznámka pomimo, ak by si toto náhodou niekedy čítal nejaký doktor, nech nevyzerám ako totálny kretén... áno, viem, že epidurálne krvácanie ide rovno na sál a že s otrasom mozgu sa nerobí nič, len sa pozoruje. V tom je to čaro kúzelníckej medicíny. Dáte elixír a je to :D )
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » ned úno 05, 2012 11:52 pm

(Mem - to už je úplně jedno. Jsme tu za kretény obě. Ale lektvary nám jdou, co? ;) )

Mem: Koukni na něj ještě tak pět minut, co to s ním udělá a pak ho nech převézt na oddělení - tedy, pokud ho nechceš léčit soukromě! :lol: To bych se asi pak dobýval k tobě do pokojíku a chtě lvidět pacienta!! :lol: :pii
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga