Pokoj s výhledem

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Pokoj s výhledem

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 10:55 am

Syrianin byt v nejvyšším patře hotelu, s výhledem na město

Obrázek

Obrázek
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Re: Byt

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 11:06 am

+Dolaďuje si tam poslední detaily a pak se vítězně se sklenicí červeného vína posadí na sedačku, poslouchá Beyond the dream a kochá se parádním výhledem na rozsvícený Dublin+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon úno 06, 2012 11:35 am

=Nese tam šéfové nějaké krabice s věcmi co měla v pokoji, a jak je má naštosované tak nemá jak zaklepat. Tak kopne do dveří a stojí tam jak tvrdé Y. Jedno kopnutí... nic. Druhý kopnutí... nic. Třetí...= já se na to vyjebu. Nejdřív chce donýst krámy, a pak ani neotvírá, mohla sem dát aspon zvonek. =Všechny ty krabice si srovná a drží je v jedné ruce. Tou druhou mohutně zabuší na dveře, až poskočí v pantech=
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 11:48 am

+Je trochu víc zamyšlená, půlku lahve skoro vypitou a přes rachot Beyond neslyší vůbec nic. Tedy dokud nějaké beranidlo nezačne demolovat její dveře. Celá se polije tím vínem, jak se lekla. Cestou ke dveřím popadně nějaké ubrousky a snaží se zachránit bílý nátělník co má na sobě.+ Coje? +vyštěkne, jak otevře dveře. Před sebou vidí jenom nohy přerůstající v horu krabic+ Aha, no pojď +ustoupí zase zpátky do pokoje a ztlumí Harryka+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon úno 06, 2012 11:53 am

=Když se dveře konečně otevřou vůbec tu malou osobu nevidí= šéfko nesu vám ty krabice =zabručí a hrne se s nimi dovnitř= Hej, nemohla byste mi ty dveře aspon podržet? =zavrčí, když ho prásknou do ruky, ale vleze tam i také= Se vůbec nedivím, že neslyšíte normální zaklepání, tady se člověk málem zhroutí z té tíhy a vy si tu klidně posloucháte severský randál =zavrtí hlavou a shodí krabice na nejbližší volné místo= hmm, co se vám to stalo? =zaculí se a obkoukává hrudník=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 11:59 am

Co? too nedívejte se! +Otočí se k němu zády a pucuje si to otočená k oknu+ Sem se tak lekla, až jsem si vylila tenhle skvělý merlot +zabrble a pak se otočí+ Odkud vy vlastně jste Björne? Totiž vypadáte jako, no vím že je to otřepané, ale jako viking. A sedněte si, u Merlina, nebo mě bude bolet za krkem jak jste vysokej. Hodím si na sebe druhý triko a hned jsem tu. +zmizne za jednou oválnou zdí a volá na něj+ a nalijte si taky něco!
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon úno 06, 2012 12:06 pm

=Přejde k ní tiše jak myš a stojí jí těsně za zády= Kvůli mě se převlíkat nemusíte =broukne=protože to vypadá velmi zajímavě. =To už ale zmizí se převlíct. Hluboce se zasměje.= Viking =vzpomene si, že mu tak říká jedna jistá upírka= No vlastně tak trochu jím jsem. Pocházím ze švédska, z jedný vesnice celý rok zapadané sněhem. =Sedne si na ten bílý gauč a dolije jí to víno, co si kvůli něu vylila. Sobě nalije finskou= Ale mám rád i Finsko =krouží sklenkou v ruce= jednou jsem byl na jejich koncertě =Míní tím Beyond, ale to už je Syr zpět= Ve skutečnosti není tak přitažlivej jako já. =podá jí sklenku= máte to tu hezký
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Re: Pokoj s výhledem

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 12:48 pm

+Vypadá na té bílé sedačce naprosto hříšně, Syr polkne a Sedne si vedle něj, ale zas na něj nevidí, tak to vyřeší jinak. Dotáhne si barovou židlu a kecne na ni.+ No vida, výškový rozdíl vyrovnán. Vážně, člověk by řekl, že jsem si zvykla, když je Viktor tak vysoký jak ty.. vy... Nemohla bych ti tykat? Z toho vykání se mi kroutí jazyk. Jsem Syr +roztomile se zakření+ ale to už dávno víš. Jó sever celkově chrlí jenom samé dobré věci, ehm +plácne a napije se vína+ Nemáš u sebe náhodou cigáro? +koukne na něj+ Mám děsnou chuť a všechny jsem je nechala dole na recepci.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Björn Skarsgard » pon úno 06, 2012 12:53 pm

=Hlasitě se směje, jak se Syr snaží smazat ten rozdíl mezi nimi, a pak ještě víc jak se zaplete do oslovování= To je dost, že tě to taky napadlo =a rychle jí čmajzne malou pusu= No nediv se, to je na severu takový zvyk, při potykání líbáme. =zazubí se= řekni mi, Viktor je ten vysokej zrzoun, nebo ten vlk? Nějak se v tom totiž ztrácím, vím že jeden je tvůj manžel, ale ten druhý vypadal když jsem ho viděl naposledy taky jako tvůj manžel, takže? =rozhodí rukama a strašně ho baví to její červenání= Cigáro mám, jen si ho musíš vydolovat tady z té kapsy =kývne hlavou k děsně uplým kalhotám=
VI KOMMER ATT SPELA
REPOR HENNES NALLE
Björn Skarsgard
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon úno 06, 2012 1:00 pm

Co to... +málem se převrátí na té barové židličce+ noo tak jo, ale nezvykej si. By mě zajímalo co děláte, když ženská pozve chlapa do bytu +zamyslí se, aby se vzápětí zakuckala a pokecala si už druhé triko toho dne. Málem už jí lezou oči z důlků jak se jí nedostává vzduchu. Björn ju pleskne do zad a ona mu skončí tak nějak v náručí+ Kurva! +vypadne z ní, když se konečně nadechne a hrabe se od něj+ Vidíš co děláš! To je už druhé. Dlužíš mi dva natělníky! +Sbírá se tam na židlu+ Můj manžel je Viktor, vysoký, zrzavé dlouhé vlasy a nosí mi kytky, tak si to zapamatuj. Ten vlk... počkat, jak vůbec víš, že je to vlk? +podezřívavě se na něj podívá a při jeho poznámce o cigarete za ušklíbne, ledabyle mávne rukou a má je v ruce. Labužnicky si zapálí+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Další

Zpět na Apartment