Věžní kuřárna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Věžní kuřárna

Příspěvekod Gabriel » ned úno 05, 2012 1:16 am

Bleskově se zvedne, chytne ji v pase a ty kapky slízne, jako mlsný kocour. Nebo vlk:P Hmm, tak ostré a sladké zároveň. Zavrčí a jazykem vyjede vzhůru, mezi ňadry, zlehka jí kousne do brady a nakonec spoutá její rty v divokém polibku, občas ji zlehka kousne do rtu a rukou ji začne dráždit v klíně.
Gabriel
NEaktivní

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned úno 05, 2012 1:31 am

+Nehty mu zatne do svalů na zádech až mu tam zůstanou rudé šrámy. Spokojeně kníkne, jakmile ucítí jeho prsty a vášnivě mu polibek vrací. z dálky to může vypadat, jakoby ho chtěla sníst.+ Já tě potřebuju +mroukne jak se nadechne mezi dalšími polibky. Stiskne mu erekci přes kalhoty a začne se mu do nich dobývat+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned úno 05, 2012 8:49 pm

Christa píše:Bledule =schová zase to psaníčko no= já vím, co jsme si řekli, ale nemůžu si pomoct. Můj život je docela prázdnej, jen šedý a černý stíny střídající se jeden po druhém a pak zásah světla. Tebe. A pak zas jen šedá a černá. Je to těžký. Krásný je všechno to, co je s tebou. Jestli ty jsi zoufalá manželka, tak já jsem Chaplin. Máš pravdu, lepší bude se opít, projednou

Hm... +řekne a napije se whisky a pak jí ji podá+ A co s tím bude dělat? +zeptá se jí a klekne si na všechny čtyři a kousne ji do krku+ Něco by jsme měli. +olízne to místo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pon úno 06, 2012 9:42 am

=Z plna hrdla se napije a jen zavrní, při jejím počínání= Jo, to bysme měly =zvedne jí bradu a naléhavě, roztouženě ji políbí=
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » čtv úno 09, 2012 11:36 pm

+položí jí dlaň na hrudník, mezi prsa a donutí ji si lehnout do polštářů, drží se těsně nad ní, tělem se otírá o tělo a vášnivě ji líbá+ Miluj mě. +zašeptá mezi polibky a chvatne jí stáhne triko a olízne levou bradavku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pát úno 10, 2012 12:11 am

=Chytne ji za boky a přitáhne klínem k sobě. Dlaní zajede za lem a zmáčkne jí zadeček. Kousne ji do krku a pak po tom místě přejede jazykem= Ano =vdechne jí do úst a nadrženě ji líbá=
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 10, 2012 1:06 am

+rozepne jí kalhoty a stáhne je jen tak, aby se rukou dostala do jejího rozkroku, tam ji pohladí a prsty přejede mezy pysky, pořád ji líbá a druhou rukou se nad ní drží, jedním prstem ji polaská na poštěváčku a pak do ní dvěma prsty vklouzne a začne ji laskat+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pát úno 10, 2012 9:41 am

=Hlasitě zasténá a je z ní celá mokrá, volnou ruku vyhrne Wenai tričko a přisaje se k ztuhlé bradavce. Druhou rukou doputuje přes zadeček až dopředu. Bříšky prstů pohladí její hrbolek a protože nemá rozeplé kalhoty tak ji na něj pěkně tlačí a dráždí ho+
Christa
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » pát úno 10, 2012 11:49 am

+zasténá a zintenzivní svoje snažení, dráždí ji dvěma prsty vevnitř a palcem na poštěváčku, hlavu zabořenou mezi její prsa a líbá je což částečně tlumí její vzdechy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Christa » pát úno 10, 2012 11:58 am

+ztáhne ji k sobě a vysleče jí kalhoty, konečně. Dlaní jí přejede po stehně a přes kalhotky po lasturce. Ty pak vysleče taky a lehne si na ni. Hladově ji líbá a sem tam ji kousne do jemné kůžičky rtů. Klínem se tře o její a je jak u vytržení+
Christa
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz