Labyrint

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Labirint

Příspěvekod Beatrix » pon úno 13, 2012 4:00 pm

(Wenai: To sem asi moc nepochopila... V podstatě vůbec nechápu, jestli děj je danej, nebo ho máme tvořit, jestli máme bojovat, nebo čekat co nám to udělá...vůbec z amona nedělám superhrdinu, naopak sem ho nechala dojebat a říkám, že nemá superzbraň a ani supernemíří, to, že někdo slítne a víceméně v poslední snaze nenechat se zabít se pokusí do útočníka bodnout nůž mi příde naopak úplně normální - a kam jinam mířit, než na voko nožíkem proti tomuhle monstru, že..., ale OK. Rozhodně nehodlám dělat vlny.)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 13, 2012 4:02 pm

(Meg:no já jsem právě reagovala na Wenai, že má ona pravdu, víš ;) neb se na to ptala - na tu zbraň..Bea:jo, oko je hodně oblíbený terč:D škoda, že to není kyklop...tak uvidíme, v jakém stavu Bestii příště uvidíme, jestli s okem a nebo bez..)

Meg: bojíš se, že se tady opiješ?*uculí se*

* a jde zpátky k Amonovi, jak teda s tou nohou se rozhodl - jestli kurýrovat kouzlem, nebo nechat takhle provizorně*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon úno 13, 2012 4:08 pm

+a zatímco kdesi dole pod nimi zuří boj s bestií, Styx si prohlíží výjevy na zdi jako v nějakém kině, třeba tam někde zahlédne i co se odehrává v labyrintu:)+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon úno 13, 2012 4:10 pm

(postrach: amon střílel jen do nabodnutí, pak už fakt nemířil..to přišel n a řadu nůž, kterým se netrefil jak bylo řečeno...)

Man: +rozhodí rukama+ je to ve tvé režii...+otevře si oříšky a hrst jich sežere na uklidněnou a zažere to karamelkou+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » pon úno 13, 2012 4:14 pm

(no, však jo, to mi příjde normální, takhle:))

Amon: no, tak hurá do toho..až budeš bez nohy, tak si nestěžuj, že jsem tě nenechala si vybrat...*ale přece jen zkusí nejdřív kouzlo na tom rameni, kdyby se něco mělo podělat...tak na tom škrábanci, to snad nebude tak devastující*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » pon úno 13, 2012 4:20 pm

Man: Upřímně? *uculí se* Jo... *dodá pobaveně a už jen pozoruje, jak jde k Amonovi a v duchu se "modlí", aby ho dala do kupy..zatím se nechá ošetřit od Beccy*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon úno 13, 2012 4:22 pm

Amaranth: +koukne na Styx, hlavu mírně na stranu+ Ale no tak. K čemu to? +pak se podívá zase na Postracha, když s nimi mluví, hledí jim přímo do očí+ Ne, bohužel je nemůžu zavolat. Nemůžu zavolat nikoho ze světa ani z bludiště. Vy jste spadli do prostoru, do nikam.
Okolí

Příspěvekod Okolí » pon úno 13, 2012 4:32 pm

(no já jsem doufala, že vám budu dělat tak trochu vypravěče, jako v rpg, když už jsem si to tady celý i s bestií vymyslela a abych řekla pravdu, tak se mi vážně nelíbí, že Amon má jenom malý škrábaneček na stehně, může si za to sám a ta bestie má kly ostrý jak sviňa, proto jsem chtěla, aby si hodil tou kostkou, pak by nikdo neurčoval, jak velký zranění to je, ale to by záviselo na tom, kolik mu padne)

Labyrint: +uzdravovací kouzla nefungujou; Bestie znovu vyjde z poza rohu, děsně funí, ale jinak vypadá klidně a připravena na další boj, pět úderů srdce je sleduje a ze zadní nohy jí teče krev na zem a pak se rozběhne k nim, na tu zadní nohu kulhá a zaútočí přímo na Man+
Okolí

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 13, 2012 4:36 pm

Obrázek

Tady máte Bestii, je to skoro ta samá, akorát ta vaše má na sobě víc mečů.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon úno 13, 2012 4:37 pm

(asi bych to neměla říkat já, ale podle popisu Amonova má sám Amon ďuru skrz na skrz stehna a je celkem na kaši..já to s tou kostkou třeba nepochopila..kde se měla kostka vzít? a proč jsi to neřekla hned na začátku?? Jak to chceš.. :shock: )
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí