Labyrint

Tvrz Wenai a Ještěreny...

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Labirint

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon úno 13, 2012 4:43 pm

(podle popisu Amonova si tu leží, jak na pláži, cpe se oříškama a je mu to jedno, že má něco s nohou, takže to asi tak strašný nebude)
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pon úno 13, 2012 4:57 pm

(tak Amon je Amon, děláš, jako by to byl někdo cizí ;) nebude ti to hrotit, když už si něčím prošel..a je to pán zla..tomu, i kdybys urvala ruku, tak bude vtipkovat a bude to mít na háku..tak ho prostě beru já a nehrotím to..si představ americký film ;) raději tady naházej nějaké obrázky, ať víme, co po nás vlastně chceš..)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Amon » pon úno 13, 2012 5:08 pm

(Wenai máš odemě mail.)
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Amon » pon úno 13, 2012 5:10 pm

+A...amon by manori instinktivně asi strhl bokem a bránil vlastním tělem, aby si mohla vzít aspoň meč, když ho tam léčí, ale nechám to v Manořiné režii...+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Styx » pon úno 13, 2012 5:47 pm

Amaranth: +neuhýbá jeho pohledu+ Proč jste nás sem přivolal... abychom vám tady dělali společnost na věky věků? +jeho až přehnaně klidné a milé chování a gesta ji trošku matou, padlého anděla si představovala úplně jinak, ale tak díky zato, když si uvědomí, co se asi děje dole+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Okolí » pon úno 13, 2012 5:54 pm

Amaranth: Ne, +trochu se usměje+ To bych po vás chtít nemohl. Je to příliš krutý trest i pro mě. Pustím vás ven, ale nemohu vás pustit hned, protože v labyrintu je pořád bestie. A vy by jste se mohla navíc ztratit. Ale vás, +podívá se na Postracha+ vás nepustím. Potřebuji vás. A vy nejste člověk, nemílím-li se. +nasaje vzduch, jako by nasával jeho+ Kain mi opomněl něco donést, a to máte i vy. Takže... +zarazí se, ale pořád je klidný+ Ne dělejte to, nemá to žádnou cenu.
Okolí

Příspěvekod Manori » pon úno 13, 2012 6:03 pm

(no to je fakt Bestie-ten obrázek, škrábanec má na rameni - ten zkoušela Man očarovat...stehno má stažený normálně tlakovým obvazem, a pěkně dojebaný..to jen kdyby docházelo k nějakým nedorozumnění)

Amon: sakra..nefunguje to...tak se nedá nic dělat...*skloní se mu nad nohu a ještě přidá další vrstvu, jak to prosakuje*no..lep-*dál se nedostane, když se Bestie vrátí, jen tak tak zvládne zvednout meč ze země, kde ho položila, spíš ho jen zachytne prsty, a skočit od Amona pryč, aby k zraněnému nepřitahovala pozornost, kutálí se tam v bordelu a snaží se nepořezat o katanu, ale je oproti zvířeti pomalá, nakonec zůstane ležet na zádech, meč chytne i druhou rukou a zvedne šikmo vzhůru jako bodec u zákopů, jak už je zvíře skoro nad ní a bodne do břicha,kde doufá, že by mohla mít tenčí kůži, no nevidí v tom mumraji nic,a ikdyž v případě úspěchu ji to velké tělo asi pohřbí do bahna, tak si aspon zařve jak na lesy*

(tak ta kostka není blbý nápad, rozhodovala by náhoda a ne lidi:)Meg: z člověče, nebo si natrhej papírky s čísly a losuj:))
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon úno 13, 2012 6:04 pm

Amaranth: +postaví se po Postrachově boku+ Copak jste si vážně myslel, že až mi otevřete dveře, zamávám tady příteli na rozloučenou a zdrhnu? +samozřejmě si je vědomá, že je proti Amaranthovi bez šance, ale není jejím zvykem opouštět přátele v nouzi, i když situace vypadá beznadějně. Vždycky je nějaká naděje+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Postrach » pon úno 13, 2012 6:13 pm

Amaranth: To bude asi malý problém, máte něco, co nám Kain ukradl...proto jsme všichni tady, těžko můžete čekat, že mí přátelé budou chtít odejít bez toho, pro co přišli...*mluví klidně, nezúčastněně, tak jako u každého výslechu, který za ta léta vedl* Ne, nejsem...*řekne pravdu, když nemá cenu ji tajit* mám něco, co potřebujete? a co vás vede k tomu, že vám to poskytnu?*nehne ani brvou, jen si přesune těžiště nepatrně dopředu*vždycky je nějaká cena..*odpoví, připraven nevzdát se dobrovolně, už jen proto, že zmutovanou upíří krev dárcovat fakt nechce:)*
Ukolébej nepřítele, pak ho znič.
Postrach
Upír

Příspěvekod Okolí » pon úno 13, 2012 6:35 pm

Amaranth: +podívá se na Styx velmi, ale velmi ublíženě+ Ale jistě, že ne! Jen jsem chtěl, aby jste si nemyslela, že vás tu držím. Můžete na něj počkat a pak odejít spolu. +pokýve hlavou, jako by si na to vzpoměl teprve teď+ Ano, ano, ty věci... Já jsem vám je pochopitelně nechtěl vzít, ani jsem nechtěl, aby vám je vzal někdo jiný, ale jak jistě víte, nemohu odtud odejít. +zavadí pohledem o okno na zemi+ Já vám je vrátím, ale nejsem si jist, jestli v nich zbude ještě nějaká magie. Ovšem, pokud se mi to podaří, tak vám mám mohu dát něco lepšího, nebo můžu zařídit, aby znovu magické byly. +zasněně se usměje+ Budu moci všechno. Budu moci pomáhat lidem.
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí