ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 9:31 pm

Man: Jasně, legendy o bludištích...mám je moc ráda. Vždycky mě zajímalo, co to je za lidi, co do těch labyrintů lezou...+má chuť se usmívat, protože, jak slyší, co Man říká, tak je povzbudivé a léčba nebude těžká :P + Man, neboj, to bude v klidu. Podle všeho, co vyprávěla Fabova matka - a to je na podobné věci odbornice - měly by léčebná kouzla fungovat. Nemám sice s úpodobnými případy osobní zkušenost, ale vyzkouším.
Labyrinty obvykle bývají opatřeny vlastními kouzly a fungují tam úplně jiná pravidla. Je velmi pravděpodobné, že pokud sis lokla krve uvnitř labyrintu, nemohlo ti to uškodit. Pokud by sis tady u mě dala skleničku téhož, patrně by tě to porazilo.+ Prohlíží stále Meg.+ Tady bude stačit rukcuk...

Man, mohla by ses, pokud můžeš tady za zástěnou trochu umýt, ať vidím, co je tvoje krev a co ne?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 9:42 pm

no, jiná logika tam byla určitě..*zašklebí se* a hned tak si př návštěvě nějakého zámku prohlížet parkové bludiště nepůjdu..tohle mi stačilo na dost let dopředu..

jo, to přesně jsem chtěla...*probere se* najít si trochu vody...*odleze ke zdroji vody se trochu ocákat*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 9:49 pm

Man: +Houkne na ní přes paravan.+ Prosím tě, hned až se omeješ, připrav si na okouknutí ta tvá zranění!+ Zatím si připravuje dezinfekce, šití a jiné zábavnosti ;) +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » pon úno 20, 2012 9:55 pm

jo-o..*houkne zpátky a když je jakž takž umytá, aby bylo poznat, co je její a co ne:D, tak už to nevypadá tak hrozivě...nějaké šrámy, některé hlubší, jiné jen tak decánko, nejhoší jsou asi na tom záda, jak si s ní Bestie hrála na kopanou, jinak se jí všude po těle vybarvujou pomalu modřiny, jak byla rozpláclá pod řeznickým výběrem* akorát na strašení zlobivých děcek...*poznamená si, jak se obhlíží*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pon úno 20, 2012 10:22 pm

mollyz píše:Styx: +První si všimne "stálé zákaznice" :mrgreen: + Ahoj, už zase, co se děje?

+zaškaredí se na ni+ Náhodou, já dnes výjimečně dělám spíše doprovod. Neměla jsem totiž tu čest osobně se setkat s bestií, protože jsem byla uvězněna v poutech. Naštěstí jsem díky nim na sobě tentokrát ani moc škody nenapáchala +ušklíbne se a ukáže jí rozedraná zápěstí+ Dnes to nestojí ani za to, abys stříhala náplast +culí se+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 10:31 pm

Man: +Ukáže jí na volné lůžko.+ Ukaž mi ty záda, prosím.+ Starostlivě si ji prohlíží.+ Jasně, většinou modřiny, tohle aspoň vydezinfikuju...+přejede jemně podél většího škrábance příšky prstů a zastaví se na bedrech..+ A tady bych odělala dva decentní stehy...+ Koukne, co na to pacient, ale pokud by protestoval, bylo by mu vyprávěno, jak by pak vypadal na promenádě v plavkách... :mrgreen: +

Styx: Tak to ovšem gratuluju! +Uculí se a mrkne na zápěstí.+ Aspoň to vyčistím, ano? Nalej si zatím panáka. Whiska je ve třetím šuplíku... :lol: + Kývne hlavou ku stolu, aby Styx měla pohodlí, když jí dneska nic není :lol: :Love a vrátí se k průzkumu tržné rány u Manori.+ A jaká pouta? +zeptá se jí přes rameno.+
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 20, 2012 10:56 pm

molly: Nezdržuj se čištěním, poradím si, máš tady horší marody +mrkne na ni a otevře si příslušný šuplík, kde objeví láhev nedopité whisky. Nalije si trochu na rány a vydezinfikuje je:), sykne jako had a pak si nalije frťana a kopne ho tam taky+ No... erotická bohužel ne.
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » pon úno 20, 2012 11:08 pm

Styx: +Když to zahlédne, protočí oči. :roll: + Teda, jestli mi na tohle přijde někdo z vedení, že se mi tu pacienti ošetřujou sami, tak mi strhnou prémie..+ale zasměje se. + S tebou se člověk nenudí, Styx. Ta pouta na tebe seslalo nějaké kouzlo té obludy, co se tady kočkovala s Manori a Blackovcema?
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Styx » pon úno 20, 2012 11:38 pm

molly: Neboj, já to na tebe neprásknu +mrkne na ni+ Kdepak, žádná obluda, tu jsem bohužel prošvihla, protože dřív si mě i s Postrachem přivolal k sobě jeden unuděný anděl, abychom mu dělali společnost. Už dlouho neměl žádnou návštěvu. Asi tak několik tisíciletí +vysvětluje jí, aby byla trochu v obraze+ Zdálo se mu, že prý jsem moc primitivně divoká. No chápeš to? +kroutí hlavou+ A jak jsou na tom ostatní, nezanechá to na nich trvalé následky? +zajímá se+
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » úte úno 21, 2012 9:55 am

Styx: Neboj...Manori - to bude jen estetická jizvička, paní Blacková bude úpllně v pořádku a pana Blacka jsem ještě nestihla pořádně prohlédnout, ale taky vypadá, že přežije bez následků.. :lol: + usměje se směrem k Siriusovi+....Anděl? +Vyvalí oči.+ Anděl v labyrintu? A ty ses s ním chtěla prát? A Postrach jako upír s ním mohl mluvit...s andělem? +Vůbec ničemu nerozumí, tak se ptá. :P +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga