ošetřovna

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: ošetřovna

Příspěvekod Styx » stř úno 22, 2012 11:41 pm

Man: Tak to jsem ráda. Nepochybuji, že se brzy oklepe +přikývne a pak se zatváří zhnuseně+ Blé... to zní opravdu nechutně +na tu mouchu+ Třeba by o tom napsala záživný článek +zachechtá se a doošetří své oděrky, po kterých už není téměř ani památky+ Tak já jsem hotová. Ale ty vypadáš jak zaštepovaná ponožka +kouká na to umělecké šití+

molly: V pohodě, ráda tě informuji +mrkne na ni+ No, všimla jsem si, že je vás tady tři a půl. Nějaký nový doktor? Hezký? +teď zase vyzvídá ona+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv úno 23, 2012 2:54 pm

mollyz:snad moc dlouho ne...hlavně ho to oslabuje, takže je zranitelnější...ale trocha červených živin..ale měl by za pár dní být úplně v pořádku, chvíli trvá, než se z toho organismus vzpamatuje a to stříbro odbourá. Popravdě je na něj o dost náchylnější, než jeho druhoví kolegové, holt musí někde platit za to, že je oproti nim rychlejší a silnější..jo, tak nedostatek informací, to může být někdy problém..*přemýšlí, ale pak si řekne, že zrovna u Munga by to asi radši měli vědět*Kdyby se ti náhodou někdy stalo, že by se ti dostal pod ruku ve špatném stavu, bacha na to, co bys mu dala za jídelníček...ostatním upírům to nevadí, v podstatě se spokojí s jakoukoliv krví, i nemocnou, sami onemocnět nemůžou. Ale Postrachovi jo...už se povedlo mu natrefit na špatnou lidskou krev. To by bylo hodně nebezpečné, pro něj, ale hlavně pro vás okolo. Jak mu stříbro působí na fyzické tělo, tak tohle ovlivní psychiku...a nechceš tady mít Postracha, který nekontroluje zvíře v sobě. Kdyby se to někdy stalo, prostě..to tady zamkněte a utíkejte.*koukne na ni vážně*

Styx:otřepe..*uculí se*hlavně až se otřepe jeho ego, že si visel v okovech, zatímco my jsme se bavili v labyrintu...*poznamená*

mollyz: jé, to šlo rychle..*šilhá si na záda* no, tak to mě bude muset někdo uvázat, v noci sebou dost házím..*zasměje se* dobře..neškrábat...mám přijít stehy pak vytáhnout, nebo se vstřebají samy...
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » čtv úno 23, 2012 5:24 pm

Man: Tak pokud to nejhorší, co ho dnes potkalo je jeho zhrzené ego, tak to s ním nebude tak špatné +zasměje se+ No... tak já už jsem úplně v pořádku. Není holt nad péči u sv. Munga +zachechtá se spokojeně a vrátí zpátky do šuplíku poloprázdnou láhev+ No, pomalu vyrazím domů. Vidím, že jste všichni v pořádku, tak jsem hned klidnější +rozloučí se se všemi a venku se přemístí domů+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod mollyz » čtv úno 23, 2012 8:20 pm

Styx: No jo...péče u svatého Munga je jako u hodně vytížené organizece. Ale o svépomoc se nejedná. Jsme tu, jak nám čas dovolí. :|
Co se týče nového doktora - nevím nic. Fabien rozeslal nějaké inzeráty a žádosti. Jsem zvědava, zda se někdo přihlásí. +Zamává jí.+ Nikdy to nenechá doléčit a pak ji tu máme tak často...je netrpělivá a proměnlivá, jak nebe samo...+zamumlá si pro sebe.+

Man: Všechno si to poznamenám. Ale pokud jde o krev - tak se nemusíš o Postracha u nás bát. Všechnu darovanou krev pochopitelně testujeme. Je mu jedno, co pije za krevní skupinu?
+A směje se jí.+ No jo...to se radši přivaž, protože jestli si ty strupy strhneš nebo rozškábeš, tak do toho určitě chytneš infekci a pak by tvoje krev patrně byla chvíli taky nepoživatelná... ;)
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv úno 23, 2012 8:31 pm

*zamává Styx*

mollyz: no, my už zásoby lahvinek taky*přikývne a oddechne si* ne, to je mu jedno..teda...může jakoukoliv skupinu*uculí se* pff..ještě mě straš s infekcí...*oklepne se* hm..ale tk..já stejně Postrachovi nedárcuju..moji nulu nedostane..muheh..*zatváří se jako pravá držkrvinka* né, nejsem tak zlá, ale...on nechce. Prý jsem jeho žena a né přesnídávka. Vlastně..nenapil se nikdy...ne, jednou, pravda, trochu, právě kvůli stříbru, ale to jsem mu musela zápěstí ždímat v podstatě do krku, jak se cukal.Radši se bude plazit, než by mi pil krev..doslova.*opatrně se na lůžku zvedne, co to udělá* asi bych taky měla jít...umýt se pořádně...a přikurtovat se k posteli..
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod mollyz » čtv úno 23, 2012 9:37 pm

Man: Jsi mimořádně obětavá. Doufám, že to Postrach oceňuje!
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

Příspěvekod Manori » sob úno 25, 2012 9:27 pm

molly: Heh, tak tohle chci pro něj písemně..*zasměje se*no, tak já jdu...děkuji za ošetření*uculí se na ni, zamává ostatním, at se drží a štrachá se na chodbu*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » ned úno 26, 2012 12:43 pm

*nechali se ošetřit a pak tam někde odpadli na postel a hezky dlooouho se prospali..:)) když se vzbudili, tak už nikde nikdo nebyl..Sirius má ovázaný hrudník a Meg má ruku hozenou do šátku*
Meg: *povzdechne si* tak, jde se domů.. *usměje se stále ještě trochu unaveně* Děkujeme, Molly, za péči a doufám, že se uvidíme za lepších okolností, než tady v nemocnici *Sirius už je raději dávno venku z pokoje, jen na ňu mávne* Nemá rád nemocnice *vysvětlí a ušklíbne se pobaveně..odejdou a ještě se zvládnou nakonec přemístit*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Castiel » ned úno 26, 2012 12:45 pm

*když vidí, že je vše v pořádku, tak se s Man rozloučí, s ostatními se neobtěžuje a zase zmizí..sice do nebe, aby tam ještě udělal trochu pořádek, ale určitě se vrátí:)*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod mollyz » ned úno 26, 2012 1:37 pm

+Je tak výkonná, že ani nepostřehla, že stihla ošetřit i Blackovce. :lol: :lol: +

Man: Napíšu ti to i s razítkem... :lol: ..a doufám, že se uvidíme i jinde, než na ošetřovně. ;) + Zamává jí a odebere se zpátky do laboratoře připravovat kloktadla proti bolení zubů. :( +
Nepropadejte panice!
mollyz
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga