Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Admin oznamuje - dotazy - ankety

Jakým světem je/by měl být pro vás LoS?

HP svět jen a pouze
0
Žádná hlasování
HP svět především, ale toleruji i "přivandrovalce"
7
29%
HP svět a ostatní "reality" na stejné úrovni
15
63%
Jiný alternativní svět by měl být hlavní, HP je pasé(jaký?)
0
Žádná hlasování
Originální svět (představu upřesním v odpovědi tématu)
2
8%

Celkem hlasů : 24

Re: Jakou máte představu o LoS světě a jeho fungování?

Příspěvekod Lanevra » úte úno 28, 2012 11:03 pm

Pokud jde jen o názvy chlívků s obydlím, tak co prostě a jednoduše "Stará čtvrť", "Nová čtvrť" a "Předměstí". To bylo první co mně napadlo.
Nač k nám vzpínáte ruce v prosbě o jídlo, vždyť už jsme vám dali demokracii.
Lanevra
VIP Member

Příspěvekod Manori » úte úno 28, 2012 11:51 pm

To s tím přídavkem Stará, Nová, předměstí..to je taky dobrý..dalo by se to přidat do popisku i třeba...jakože Sin City-Stará čtvrť a tak..

Styx: s rozdělováním - no záleží, jestli nějak podělíme ještě ty, co jsou - tedy jestli třeba neudělat místo tří velkých kolonek 4 nebo tak...jinak bych to brala jednak, co by se dané osobě líbilo a druhák aby to početně bylo rozptýlené (tedy aby v prvním chlívku nebyly 10 sídel a v ostatních po 2)

taky je otázka, jak to kdo má - já třeba ted spíš bývam v letním sídle, než v Londýně... možná spíš podle majitelů-schíz? (tedy, jak to mám třebajá - Postrachovce zlášt, Remuse zvlášt, i když je píšu všecky...)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř úno 29, 2012 1:30 am

Líbí se mi Lanin nápad se čtvrtěmi, dal by se použít.
Man, přesně tak, poměr sídel v jednotlivých kolonkách by byl neúměrný. Proto by se možná měla všechna stávající sídla nechat tak, jak jsou. U bývalých Vyšších by se přejmenovala na např. ... (jak už jsi zmínila) Sin City – Stará čtvrť (stará proto, že tato sídla tady byla dřív, než ostatních zasvěcenců, tudíž jsou starší). Logicky by pak bývalí Zasvěcenci bydleli v Nové čtvrti.
Ostatní by měli domy na Předměstí (Remus, Grimmauldovo náměstí, ap.)
A pokud by tady byla i ta 4. kolonka, v té by mohla být ta letní sídla a další pobočky. Ale to by záleželo na Losících, jestli by to chtěli mít tady (já třeba jo;)), nebo radši všechno pod jednou střechou.
Jsem zvědavá na další nápady.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » stř úno 29, 2012 2:22 am

Já už se v tom teda trošku ztrácím, ale primárně je mně to jedno. Na jednu stranu mám svý bejváky uspořádaný, a stejně v nich mám bordel, takže bych si zvykla i na nový, ale s tím jak to je su spokojená. Jen pokud by se s tím nehýbalo, tak bych ráda zůstala "tam dole" ve vyhnanství, kde se mně fakt líbí - ale to jen pokud by to nevadilo, pokud by to mělo rozesírat pravidla, tak mě prskněte kamkoliv ;)

Ono je hezký uvažovat o třídění a tak, ale uvažujte i nad tím, jak to vypadá, když ste na víc místech zaráz. Počítám, že všichni všechny témata nečteme a koukáme hlavně na ty svoje, jestli nám tam nezamrzla debata, a z toho pohledu - čím víc míst kam koukám, tím hůř. Proto mně třeba Trixieland dost vyhovuje jako sběrnice mých bytečečků.

(Což mě přivedlo až k tomu, že mi máte chodit krmit zvířata!
viewtopic.php?f=101&t=561 )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Styx » stř úno 29, 2012 11:06 am

Beuško, tedy... nevím... už přece nemusíš být ve vyhnanství. Patříš ke starousedlíkům. Ale je to samozřejmě tvoje věc, buď tam, kde se ti líbí. :Love
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 29, 2012 11:16 am

No, tak asi to jen přejmenujeme zatím...ono by totiž to přesouvání muselo mít nějaký klíč, podle kterého se to bude třídit - tedy opravdu, byty, domy-hlavní sídla, víkendové chatky a letní sídla...to na první pohled..na druhý pohled, proč by ten který losík nemoh mít letní sídlo jako -byt, a už by se to začlo komplikovat...

Takže bych nechala ty kolonky a rozmístění (jsme na ně zvyklí, tak at nehledáme) tak, jak jsou a jména(která vymýšlíme)

1....-Stará čtvrť (za Vyšší Z.)
2....-Nová čtvrť (Z)
3...-Předměstí (Ostatní ve vyhnanství:D)

a návrhy:
Sin City, Unreal land, Mythical Land, Fabulous Land, Wisteria Lane, (Chlívek-kdo bude zlobit, tomu zavřu domek do Chlívku, tak!),...

s tím, že 4.kolonku nechám pro uvažování, kdyby někdo přišel na nějaký nový typ bydlení, který by se hodil oddělit (podnájmy chvilkové), nebo..to mě napadá, někteří dělají takové ty "cesty" do zahraničí - myslím tím, jak byl Remus se Styx v Indii, Bea třeba v Americe, Wenai měla San Francisko (nebo možná tam má byt, to ted nevím, tak to pak ne) ale takové ty...akce, kam by se jezdilo na dovču, služebně, za pomstou (viz Labyrint - to jsme taky nevěděli, kam založit téma)....tak to mě ještě napadlo, že by bylo hezké třeba pohromadě, aby se vám netoulaly takovéhle tématka mezi pokoji v sídle...takže tam dole by měl každý svoji složku s dovolenkou...

?a zrušit tedy hodnost Hříšnice a nahradit jednotlivými - čarodějka, člověk, vlkodlak...?
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » stř úno 29, 2012 11:56 am

Ad 4. kolonka: je pravda, že když je nějaká "jednorázová" akce do ciziny, tak nevíme, kam s ní. Já třeba teď píšu Tonyho assassínskou misi v Jeruzalémě a musím to mít na Orlíku, kde jinde taky (ledaže bych udělala assassínům samostatné doupě:D).
Takže ten nápad se mi moc líbí. Jenže... takové akce jsou krátkodobé, píšou se pár dní, v lepším případě týdnů, nebo měsíců. Kam ale pak s nimi, když skončí? Nechávat je ve 4. kolonce bude vzhledem k jejich přibývajícímu počtu za chvíli dost nepřehledné a taky zbytečné, když už skončili. Možná by bylo lepší dát ji do nějakého nového tématka s názvem třeba... Akce a mise, nebo něco podobného, kde můžou zůstat napořád. Ale to bychom řešily až později.
(a máte pravdu s těmi letními sídly, je opravdu lepší mít to všechno v jednom balíčku.))
Styx
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř úno 29, 2012 1:12 pm

Ano, ano. Já teď píšu třeba Rumunsko, a taky to mám pod Swanlinbarem. První co mě napadlo, bylo pro takové akce udělat témátko World, kde bysme si mohli takové věcičky psát, ale to by zase bylo pro Man těžké, protože by musela udělat moderátory snad všechny losíky, nebo bychom jí vždycky napsali, ona by nám téma založila, asi. Rozdělení jak to shrnula Manori se mi líbí, hlavně ten chlívek, heh :D Rozházení bytů, domů, chatek, podnájmů atd.. bych nechala asi tak jak to máme, páč by to bylo děsně složitý. Hlavní schízy nechat pěkně tam kde jsou a vedlejším schízám jako já mám třeba Weasleyovce v Bungalowu stačí ta třetí koloonka. (Jen ten název Wisteria Lane, si představte Billa a Charlieho jak jdou s Amonem třeba běhat :lol: ) Sice jsem byla na svůj titul hříšnice hrdá, ale když je prý HSS mrtvé, tak jsem za zrušení a přepsání tak, jak to máme u vedlejších schíz.
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Manori » stř úno 29, 2012 1:21 pm

No ono právě, i když to skončí, tak to zůstane v sídlech, takže to je jedno...jediné, co by mohlo být takové matoucí je, jak by šly témata za sebou, takže by se motaly akce Syr s akcema Bei třeba...ale šlo by to udělat tak, že by byla kolonka 4 - pracovně Vnější svět a pod tím by měl jakože každý svůj chlíveček - Akce Bei, Akce Styx....kdyby toho bylo joo hodně.ale jelikož něco jsou spolčné věci, třeba jako ten labyrint, tak bych to moc nečlenila..Takže bych si to představila spíš jako máme Forum Pozvánky - to si taky každý založí a spravuje, ostatní mu tam píšou a vkládají obrázky. Když je po akci, tak se posune dolů a naopak nahoře jsou ty nejnovější, případně "živé záležitosti" A pro tohle by byla 4. kolonka (když jde tedy o různá místa a světy)

s moderátory si nedělejte starosti, jde přiřadit práva hromadně skupinám. (třeba i všichni registrovaní)
Manori
Site Admin

Příspěvekod Syriana Spinnel » stř úno 29, 2012 1:28 pm

Man, no jako tak (jak pozvánky) jsem myslela, že by to fungovalo. Možná by se to plantalo, ale zase by se nám to neplantalo v sídlech, a po ukončení akce se to může vždycky jednoduše zamknout a posune se důle. Ale zas na druhou stranu... Já si třeba ráda zpětně pročítám los, teď nedávno jsem projížděla hoodně starý záznamy, ale když to bude v hromadě, a bude toho hodně, tak urrčitě budeš jednou třeba za rok přesouvat uzamčená témátka a co když to pak nebudu moct najít? Ale ve finále jsem stejně za ;) Man, pustila ses teda do toho z gruntu a já ti moooc fandím, aby se ti to pěkně povedlo a nám se na Losíku náramně bydlelo, jako doposud :Love
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Změny na LoS