Moje ložnice

- chata ve Finské divočině

Moderátoři: Lestat, Rebecca Altamirano

Re: Moje ložnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 01, 2012 4:00 pm

Ještě zintezivní své snažení a pečlivě hlídá okamžik, kdy už by se udělal. Těsně před tím přestane a plynulým pohybem na něj nasadne. Vychutnává si ten pocit, jak ji pomalu naplňuje. Zakloní hlavu a prohne se v zádech, až je v ní celý. Pomalu na něm začne jezdit, zadívá se mu do očí a fixuje ho pohledem. Nehty mu zatne do kůže na stehnech a tiše zasténá slastí.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » čtv bře 01, 2012 4:26 pm

Orgasmus se v něm zvedá jako Tsunami a když už hrozí, že ho pohltí, tak ho Beccy přestane dráždit a on málem vyletí z kůže, frustrovaně vykřikne, aby v zápětí slastně mrouknul, když na něj jeho upírka dosedne. Je celý bolavý a nepřeje si víc než se udělat, ale to, co mu provádí je hotová extáze. Zatnuté nehty ve stehnech a tak krátká bolest jen podkreslí jeho touhu. Divoce se vypíchne pánví proti ní a v očích už má pološílený pohled
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pát bře 02, 2012 2:03 pm

Postupně stále zrychluje tempo a má pocit, že jí celé tělo shoří touhou. Hlasitě sténá rozkoší a její lůno se kolem něj těsně stahuje, až nakonec přejde do divokého orgasmu. Vykřikne jeho jméno a prohne tělo do oblouku v doznívání těch sladkých křečí. Stále ale kolem něj stahuje svaly, dokud i on nedosáhne svého. Nakonec se na něj vyčerpaně zhroutí a ještě lehkým mávnutím ruky uvolní pouta. Dlouze ho políbí na rty, pak se mu zadívá do očí a jen se pousměje, protože se jí nějak vůbec nechce mluvit.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » pát bře 02, 2012 2:38 pm

Neví přesně, kdy to bylo, zda před Beccy, zároveň, nebo až po ní. Jediné co ví, je, jak se kolem něj úzce a horce stahovala a on už to nedokázal déle snést. Musel se udělat nebo by snad umřel. Její tělo ho příjemně tíží, je trochu ztracený v extázy z doznívajícího orgasmu. Když se může pohnout dá obě ruce Becs na bedra a uzamkne ju ve svém objetí. Zavře oči. Marry me...
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 2:06 am

Hlavu má položenou na jeho hrudi a poslouchá tlukot jeho srdce, jak se vrácí ke své normální rychlosti. Oči má zavřené a klidně by odpřísáhla, že je to jeden z nejkrásnějších zvuků, jaké zná. A když opět paličatě opakuje svou otázku, cuknou jí slabě koutky, ale zvedne hlavu a podívá se mu do tváře. A já myslela, že už jsem ti na tuhle otázku odpověděla... Mroukne po chvíli a otře se svými rty o jeho. V očích jí tančí veselé plamínky.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 10:31 am

Otevře očko a hladká ju po vláskách To sice jo, ale co kdybys na to náhodou zapomněla, to prostě nemůžu dopustit usměje se líně a zívne jak drak. Přehodí přes ně pěřinu, i když Becs asi zima ani není. Je tak příjemně utahaný, po té šílené jízdě jak sem, tak s Beccy. A protože není nesmrtelný jak někdo tak je fest unavený, ale nepřiznal by to ani za zlatý prase Zítra mám pro tebe překvapení zazubí se
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 1:58 pm

Zapomenout na to? Vyjeví se upřímně. To ani náhodou, kolik myslíš, že jsem dostala nabídek k sňatku? Teda kromě té, co mi vyjednal fotr. Zasměje se a přitulí se k němu, když přes ně přehodí deku. Vážně? A co to je? Aspoň naznač, prosííím. Zaškrabká mu nehtíkem po hrudi a udělá psí očka.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 7:38 pm

To já nevím, zubatinko, myslel jsem, že jsi měla nápadníků jak mraky štípne ju do zadečka Chtěla bys jet na nákupy? zeptá se jako by mluvil o počasí
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 03, 2012 10:18 pm

Tsss a co bych s těma nápadníka asi tak dělala, hm? Rýpne ho do žeber. Pár jich bylo, ale ani jednoho nenapadlo říct přede mnou slovo "svatba". Ušklíbne se Až na tebe. A bylo to jejich štěstí, protože tenkrát by to znamenalo konec vztahu. Ať byl jakýkoliv. Zamrká na něj. Takže jsi naprostý přírodní úkaz. Uculí se nevinně. Na nákupy... Koukne na něj zamyšleně. A co se bude nakupovat a taky kde? To jsou velmi podstatné detaily, víš lásko? Zavrká a cvrkne ho do nosu.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 03, 2012 10:25 pm

Takže jsem se dostal do finále? pozvedne obočí a začne se smát to jsem teda rád, že to konec vztahu neznamená, doufám, že jen další začátek. Překulí se na bok a podepře si hlavu no, já bych to vidělna Los Angeles, jenom taková rychlovka. Neboj, se hadry v plánu fakt kupovat nemám, leda bys chtěla koukne na ni
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Musta Tähti