Ložnice

Moderátor: Bill Weasley

Re: Ložnice

Příspěvekod Bruno Duvenblejt » pon bře 05, 2012 11:32 am

+nakoukne oknem do Kobky a co vidí, mu stačí. Peláší rychle pryč, aby je nerušil, a taky nemusí vidět všecko+
Bruno Duvenblejt
Člověk

Příspěvekod Bill Weasley » pon bře 05, 2012 3:26 pm

Dobře a v tu chvilku se trochu zapomene a líbne ju na špičku nosu ehm, teda promiň. se na oko omluví, ale líbí se mu jak se Mer zatvářila Většinou jsem cestoval po Novém Mexicu. V oblasti Albaquerqe se objevili velmi zajímavé artefakty, které by tam vůbec neměly být, protože byly pravé aztécké a nakonec se tam z toho vyklabali rovnou dva upíři, co si myslí že jsou bohové... Ale archeologicky velmi plodná mise Líčí jí to tam, pak nakrčí čelo protože mu něco dojde takže jaký kytky máš ráda? se teda zeptá narovinu, když mu to nenápadně neprozradia
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pon bře 05, 2012 9:28 pm

Trošku sebou cukne, ale potom sa usmeje a oči jej trochu zažiaria. No potom pokrúti hlavou, ale neprestáva sa usmievať. "Mali by sme sa vyspať. Hlavne ty." dohovára mu.
Počúva ho zaujato. "To ešte stále robíš pre Gringottovi? A teraz budeš robiť čo? Hmm... kvety? Zamyslí sa. Myslím, že nemám žiadne vyslovene obľúbené kvety. Keď sú dané úprimne, poteší ma aj burina... ehm... no tak burina možno zas až tak nie." cukne jej kútik úst.
"A čo tí upíri? Nerobili vám problémy?" nedá jej to.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » úte bře 06, 2012 9:38 am

Přiznám se, že spaní mi přijde jako dobrý nápad...Je dost unavený, spal by snad celé věky, ale nechce propást ani jednu z těchto krásných chvilek Makám ještě pro Gringottovi, ale nechal jsem si zkrátit úvazek, už jsem cestoval moc dlouho po světě a ta poslední cesta zamyslí se jak jí to popsat právě že ti upíři nám ty problémy způsobovali, Hlavně ta upírka... představ si, že přímo live uvidíš jak obětuje kožoměnce v show a ty s tím nemůžeš nic udělat, protože jsi jen jako odborník na artefakty a zamíchat se do toho by se rovnalo sebevraždě oklepe se při té vzpomínce Teď bych měl pracovat přímo na příčné v bance. Takže máš ráda. .. slunečnice? Protože ty má Bill nejradši Co je to burina? nějak neví co si pod tím představit
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » úte bře 06, 2012 11:06 am

(to bol Obsidiánový motýľ, že ;) ... ten druhý boho-upír bol ten s tými očami?... sa mi tie knihy už nejak zlievajú dohromady)

Strasie sa. "To si nechcem ani predstavovať. V show? Myslíš niečo také, ako robí Jean-Claude v Slastiach? Vy ste tam boli sa zabaviť v upíriom podniku?" malinko ho prebodne pohľadom... ale naozaj len malinko. "Tak to bude fajn, že budeš pracovať tu." Usmeje sa. "Mohol by si sa niekedy zastaviť u mňa v práci." Mrkne naňho. "Prečo zrovna slnečnice?" usmeje sa a prikývne. "Áno, tie tiež. A hlavne sú to také optimistické kvety." usmieva sa. "No plevel." vysvetlí tu burinu. "No vidíš. Si už pekne unavený. Rozprávať sa môžeme aj zajtra." usmeje sa. Trochu viac sa uvelebí pod prikrývkou a nenápadne, trošku sa stehnom oprie o Billove stehno. Ale tvári sa pri tom, akoby to vôôôbec neurobila.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » úte bře 06, 2012 11:20 am

(No jo, jsem si to trochu vypůjčila, ehmm :roll: )

Nene, my jsme se tam nebyli bavit, byl jsem tam pracovně, zjistit, kde se v Albuaquerqe objevili pravé aztécké šperky a kde to zjistit přesněji než v baru jménem Itzopapalotl? Usměje se a přikryje ju peřinou až po bradu to já se stavím rád, jenom když mě nebudeš chtít pitvat, nebo nutit pít ten hnus co dneska zaxichtí se odporem Mám rád slunečnice, jsou takové... veselé je si moc dobře vědom hladkého stehna opřeného o něj, ale dělá jakože nic. Tak dobrou, ne že se v noci vypaříš podotkne a zavře oči. A jak usíná tak ju k sobě přihrne a dá ruku na její bříško a lžičkuje se
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » stř bře 07, 2012 11:39 am

(v pohode ;) )

Zaujato ho počúva. "A aké problémy vám tam teda tí upíry robili? Aj oni vedeli ovládnuť myseľ ako tí naši tunajší?" zasmeje sa. "Naozaj to chutilo tak zle?" pokrúti hlavou. "Ja som skôr myslela do salónu. Máme tam wellnes sekciu... keby si si chcel zaplávať, skočiť do sauny a tak...." nenápadne sa usmeje.
Uškrnie sa. "S tým vyparením si to ešte rozmyslím." poznamená. "Dobrú." potichu zívne a jak zaspáva, tiež sa k nemu lyžičkuje. Než zaspí úplne, pomyslí si, že je jej tak príjemne, teplo... a potom vytuhne.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » stř bře 07, 2012 10:29 pm

Bledé raní slunko ho polechtá na tváři a Bill se nespokojeně zavrtí a přitáhne si osůbku v náručí k sobě blíž. Její teplo, vůně a tělíčko ho obklopují a dokazují mu, že se mu to nezdálo, že Memory s ním vážně spí v posteli. Když se trochu zavrtí a otře se mu tím rozkošným zadečkem o rozkrok, okamžitě mu ztvrdne a Bill celý ztuhne. Ví, že jí slíbil že to tentokrát neuspěchá. Tak zatne zuby, drží ji a ani se nehne
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » čtv bře 08, 2012 12:11 am

Leží celú noc v jeho objatí, skoro sa ani nepohne a spokojne spí. Keď sa ráno trochu preberie a zavrtí sa, ešte stále si tak celkom neuvedomuje realitu okolo seba. Takže jej ani nepríde divné, že sa jej niečo tvrdé začína tlačiť k zadočku... len sa v spánku sama pre seba usmeje a ešte akoby naschvál sa znovu zavrtí.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » čtv bře 08, 2012 12:22 pm

Vyloženě trpí. Jak se Memory ještě tak krásně zavrtí, tak ho to chudáka ještě víc povzbudí. Diví se, že jak skřípe zubama, že ji to neprobudilo. Ví, že nemá šanci vylézt z postele, aniž by ji vzbudil a tak to snaší dál, i když je to ten nejhrdinštější čin, který kdy snad udělal
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Billova kobka