Obývací pokoj

"Služební" byt Manori v těsném sousedství Amona

Moderátoři: Postrach, Manori

Re: Obývací pokoj

Příspěvekod Manori » úte bře 06, 2012 5:30 pm

(no to teda)

*cuknou jí koutky*no, to určitě, já a v nebi, co bych tam tak dělala asi...*odhrne mu vlasy z čela, tak nějak koume, kde je zraněný, ale copak ví, co dělat s andělem, že..* jsi u mě v bytě...a můžeš být rád, že jsem tě nezastřelila..co se stalo? Jak moc jsi zraněný?*kouká na něj*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř bře 07, 2012 11:38 am

*pomalu si uvědomuje, kde je a zase se mu podaří sedunout tak, aby se trochu posadil a opřel* To nic, mám jenom pár šrámů *zachrčí a zašklebí se bolestí..pár na hrudníku, něco na hlavě.. a je trochu hodně vycucnutý tím přemístěním* Trochu se to všechno vymklo kontrole *zavrtí hlavou* Myslel jsem, že to zvládnu, ale.. *pokrčí rameny a zmlkne*
You should show me some respect!
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » stř bře 07, 2012 5:15 pm

Tak jen pár šrámů...*zatváří se a jen povytáhne obočí* neměl..neměl jsi nějaké potíže, protože jsem tě zavolala, že ne...
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » stř bře 07, 2012 9:06 pm

*zavrtí hlavou* Nikdo o tom nevěděl..teda, aspoň si myslím, že ne *ušklíbne se a posadí se rovně* No vidíš, vypadá to, že jsi mě vyléčila *cuknou mu koutky*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » čtv bře 08, 2012 4:24 pm

*oddychne si a pak zavrtí hlavou*Tím, že na tebe akorát zírám, jo? Dobrý...to jsem chytla od tebe, ne?*kecne si vedle něho*chceš mi říct, co se to ksakru..ehm**přestane sakrovat radši* děje, že vypadáš takhle? Nebo to je soukromý andělský byznys, nevhodný pro lidské ucho?*zadívá se na něj bystrozorských výslechovým pohledem č.3*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » čtv bře 08, 2012 8:40 pm

*pozvedne obočí na to klení, ale pak zvážní* Bohužel, nemůžu ti to říct.. *zavrtí hlavou* Ale myslím, že za chvíli bude konec.. *přikývne* Už se k tomu schylovalo dlouho, ale až Amaranthem se to vyhrotilo *připustí* Jenomže pak si nikdo nevšiml, jak daleko to zašlo..respektive jste zašli vy *myslí Labyrint* A teď už ani neví, jak přestat *pokrčí rameny*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » pát bře 09, 2012 11:12 am

Jo konec...doufám, že né katastrofický...My? proč..my? My přece s nebem ani anděli nic neměli...no..*ošije se* víš jak to myslím...věř mi, že vědět, do čeho jdem..asi bych si to dvakrát rozmyslela...*pak si na něco vzpomene a udělá si duševní poznámku*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob bře 10, 2012 9:00 pm

(co je duševní poznámka?)

Ono se to už vědělo dávno, co se bude dít, ale jaksi se jim to vymklo z rukou.. *pokrčí rameny* Mysleli, že to zvládnou..Amarantha, nebe.. *kouká do prázdna* Ale to už ti říkám hodně *cukne sebou* Měl bych jít *přikývne, ale k odchodu se nemá*
Castiel
Anděl

Příspěvekod Manori » sob bře 10, 2012 10:58 pm

(eh..víš že jsem se musela vážně zamyslet :lol: skleroza je svině...no, to, že Beccy a její krev jaksi u A. ve vězení nebyla...)

*kouká na něj jak na zjevení (heh), moc moudrá z toho není, tak si domýšlí* ho-d-ně?*protáhne* dyť z toho nic nevím...*nakrčí nos nespokojeně*a..ehm..musíš, už? Přece jen, před chvílí jsi mi sem doslova spadnul...tak, nebylo by lepší na chvíli si odpočinout?*zkoumavě se na něj dívá*
Manori
Site Admin

Příspěvekod Castiel » sob bře 10, 2012 11:34 pm

(furt nechápu, ale to je fuk:D ale všimla sis, že už i rýmuješ?:D - "kouká na něj jak na zjevení (heh), moc moudrá z toho není")

Hmm...možná, že jo...trocha odpočinku mi prospěje *přikýcne smířlivě..evidentně mu opravdu moc dobře není* (jsem si představila Casse, jak cestoval mezi těmi světy a byl na kaši, když se zjevil u Deana..brr)
Castiel
Anděl

PředchozíDalší

Zpět na London apartment