Pokoj s postelí

Moderátor: Charlie Weasley

Re: Pokoj s postelí

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 14, 2012 10:15 am

Vzbudí se až v noci, venku je zase tma, dlouze zívne a protáhne se. Se mu začíná ten životní rytmus trošku otáčet, ale vůbec mu to nevadí, protože nikdy na to ranní vstávání nebyl. Úhwam zívne zase a koukne vedle sebe, kde by měl být Beccy, ale není, zamračí se, ale opře se o pelest, vezme si noviny a znovu si je přečte Měly bysme si nejspíš dát inzerát, kdo nás dva oddá. A je rozhodnutý, že jestli se mu tam jeho zubejda během vteřiny neobjeví, jít ji hledat klidně i k Billovi vedle, okamžitě jak ho tohle napadne spustí nohy z postele
I WAS MADE FOR LOVING YOU
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 14, 2012 12:39 pm

Vejde do ložnice a kde byla je víc než zřejmé, z vlasů jí stékají kapky vody a kolem sebe má jen omotaný ručník. Ahoj, zlato. Usměje se, když ho uvidí, jak tam sedí. Dojde k němu a usadí se mu na klíně. Vyspinkaný? Mroukne a dlouze, pomalu ho políbí. A měl jsi někam namířeno? Optá se zvědavě.
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 14, 2012 12:47 pm

Ahoj Zářivě se usměje, a je rád, že ji nemusel jít hledat. K Billovi :) Přitáhne si ji k sobě a na obličej mu dopadnou kapky vody ééé no jsem si myslel, jestli ses tu třeba neztratila a nezatoulala se... vedle uculí se omluvně Jo, jsem jak znovuzroze... KLEP, KLEP, KLEP A na to se otevřou dveře
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Bill Weasley » stř bře 14, 2012 12:49 pm

Nazdar mládeži zakření se Bill a vejde do pokoje. Opře se o rám dveří a v ruce noviny Tak nevím, jestli ti mám Charlie gratulovat, nebo vám oběma kondolovat, protože jak si tohle přečte naše matka, máme ju tu cobydup Zatváří se nenadšeně Kdy k té velké události má dojít? A myslí tím obě dvě, jak svatbu, tak Charlieho přerod
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » stř bře 14, 2012 1:10 pm

Otočí se ke dveřím a úsměv, kterým chtěla Billa přivítat jí zmrzne na rtec po jeho slovech. Koukne na Charlieho a zpátky na Billa. Do hajzlu...to mi vůbec nedošlo. Hlesne, ale začnou jí pobaveně cukat koutky. Tak to vypadá, že vaše drahé rodiče opravdu poznám. Ušklíbne se. K té velké události,myšleno svatbě, dojde netuším kdy a k té druhé, až ve velmi, velmi daleké budoucnosti. Usměje se mile. Tedy za předpokladu, že se tvůj bratr nerozhodne předčasně umírat, nebo tak něco. Uculí se pobaveně.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » stř bře 14, 2012 1:14 pm

Čau bráchanče zakření se na svého big brothera, pak mu úsměv zatuhne na tvářičce och doprdele.... hádám že touhle dobou už je nejspíš na cestě... sem zatváří se vyloženě pohřebně Tos nám to nemohl říct dřív? koukne na něj vyčítavě a pak se začne křenit už to slyším.... Charlie Weasley...! napodobí matčin řev to zas bude chmmm. No svatba to ještě... je rád, že to Beccy shrne za něj no umírat nehodlám, ale třeba jako důchodce to taky snad nebude mrkne na svou drahou
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Bill Weasley » stř bře 14, 2012 1:17 pm

Když vidí, že těm dvěma vůbec něco takového nedošlo, nedá mu to a musí se začít smát, na hlas Já bych vám to řekl i dřív, ale když jste ráno tak hlučně šou... eh přišli domů, nechtěl jsem vás rušit, a pak jste zřejmě spali ušklíbne se, a jak Charlie napodobí matku tak se zas začne řezat Díky bohům, že já jsem tentokrát z obliga, jsem si po rozvodu užil až až pozvedne obočí No nic, tak si tu pěkně kopu... povídejte, já mám nějakou práci, v garáži Aby bylo jasné, že tu symfonii nehodlá poslouchat znovu Čus mrkne na ně a odkráčí z pokoje
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » čtv bře 15, 2012 11:43 pm

Zamračí se na Billa za tu jeho taktnost, ale dlouho jí to nevydrží a začne se smát. Mě se z toho tvýho bratra fakt jednou něco stane. Zakroutí hlavou nad těmi jeho průpovídkami a pobaven se culí. Vstane a přejde k oknu a vzápětí od něj odskočí, jakoby viděla nějaké strašidlo. No tak to je paráda, tvoji drazí rodičové jsou před domem. A matinka vypadá jako bohyně pomsty. Nebo minimálně tak nějak si ji představuju. Koukne na něj. Takže předpokládám, že bysme se měli aspoň oblíct. Uculí se pobaveně. A připravit se na bitvu. Dodá chmurně, ale v očích jí vesele jiskří.

Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Charlie Weasley » sob bře 17, 2012 4:38 pm

Jo, to mě taky, ale víš, jak, je starší, takže si myslí, že na mě musí dávat pořád pozor, ale ty kecy by si mohl nechat od cesty. Zasměje se a pak se diví, co ji kouslo, když odskočí od okna. Pak mu spadne čelist No to si děláš srandu! Přejde taky k oknu a uvidí své drahé rodiče a pak zaslyší i zaklepání Neboj se zlato, budu tě bránit klidně i vlastním tělem Přejde k ní, líbne ji na čelo a pohladí po tváři Ale oblíct bysme se asi měli Zakření se, rychle na sebe něco hodí Tak já jim jdu teda otevřít, až budeš dojdi prosím za mnou koukne na ni trochu zoufale a pospěš si povzdychne si a jde si pustit saň do domu
BUT YOUR LIPS ARE POISON
Charlie Weasley
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » sob bře 17, 2012 10:30 pm

No jo, starší sourozenci jsou k nezaplacení. Znám to. Zasměje se. Ani já se o tebe nenechám připravit, to mi věř. Zvlášť když ses mi po takové době vrátil. Obejme ho a políbí na rty. Běž zlato, nenechám tě jim dlouho napospas, neboj. Pousměje se a líbne ho na bradu. Pak na sebe hodí nějaké černé rifle, kupodivu neroztrhané, stejně tak tričko. Prohrábne si vlasy a jelikož jsou ještě dost mokré, kouzlem si ji vysuší. Kriticky se okoukne v zrcadle a vydá se čelit nevyhnutelnému.

Rebecca Altamirano
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Charlieho doupě