(já myslím, že se zvířátkama si užijete srandy až až! navíc když to potáhnete ve dvou, bude veseleji )
Kočky sou tu akorát yohannčiny, ale ta je má většinou sebou, nebo se nakrmijou samy. Moje zvířata a ty venkovní ne.
+podá Vanesse ruku+ Beatrix Stein. Já taky ne, +ty zkušenosti a mávne rukou+ oni sou všichni...ošetření..aby mohli jest prakticky cokoliv, ale pořád mají nejraději svou původní potravu. Takže i kdyby nedejbože dostali všichni ke snídani mlíko, tak je to nezabije..ale zle by jim zrovna po mlíku asi bylo..+ani si to nechce představovat+
No..naše slepice sou bojový slepice..+ty chundelatý+ takže..se obrňte..+uculís e+
Výborně! +promne si ruky, že má dokonce dvě chůvy+ Zařídím vám tu pokoj jak pro noční šichty, tak pro osobní potřebu - bude vám vyhovovat jeden s dvěmi ložnicemi pro obě? +jako něco jako byt...+ Smlouvy bysme podepsaly zítra, ještě je nemám nachystaný a zatím byste si to trochu vyzkoušely, hm? Jasně molly, poberte si to a můžeme jít. +uculí se na ně, vyklape ven a nechá je, ať si s havěťou poradijou, a ti je tam docela vtipně nahánijou a zdrhají jim+