Ložnice

Moderátor: Bill Weasley

Re: Ložnice

Příspěvekod Memory » pát bře 09, 2012 6:26 pm

Ešte chvíľku tak polopospáva, až sa nakoniec tiež zobudí. Chvíľu pozerá trochu zmetene, kde to vlastne je, no keď si spomenie, usmeje sa a popreťahuje si trochu telíčko. Ľahne si na chrbát a zistí, že Bill je už hore. Usmeje sa. "Dobré ráno." jeho ranné povzbudenie zatiaľ nezaregistruje.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob bře 10, 2012 11:28 am

Když se konečně Memory probudí, zhluboka si oddechne nadlachmí si peřinu trochu víc do klína eh... dobré, jak ses vyspala slova z něj jdou trochu křečovitě, ale snaží se na ni co nejvíc se usmívat, i když ho to v klíně tak hrozně bolí
Jestli ještě jednou uslyším "drraoušku" tak mě asi zavřou k Mungovi
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » sob bře 10, 2012 11:34 am

Úsmev sa jej trochu vytratí z tváre, keď vidí, ako sa Bill tvári a ako úsečne hovorí. "Ehm... stalo sa niečo?" pričom si už myslí, že si to Bill cez noc s tým ich chodením rozmyslel.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » sob bře 10, 2012 11:49 am

Co? Ne! Jistě že se nic nestalo! rychle to zachraňuje, nechce aby si Memory myslela něco blbýho, jen je mu to děsně trapné a tak trochu zčervená, což je u něj neobvyklé Ehm... já musím... musím si odskočit... do sprchy. Kývne všeříkajícně hlavou k zvedmuté peřině
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » sob bře 17, 2012 12:41 pm

"Mhm?" trochu nechápavo, ale keď tak Bill sčervená, dojde jej to. "Aha... teda... ehm..." trošku v rozpakoch, no musí sa začať culiť. "Ja tu počkám." mrkne naňho.

(prepáč, že to tu tak brzdím)
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon bře 19, 2012 7:54 am

Úlevně vydechne, když to Memory dojde, celou dobu se snažil myslet na něco nepříjemného, ale při pohledu na ni se mu to prostě nedařilo. tak jo, hned jsem zpátky Zabakulený v peřině odběhne do koupelny, kde se odbyje přímo superrychlostí, a během deseti minut se vrátí i osprchovaný Mem, omlouvám se... já... nemůžu za to Nechce aby si myslela, že je nějaký úchyl nebo tak něco
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pon bře 19, 2012 1:45 pm

Pregúli sa na bok, hlavu si podoprie rukou a sleduje ho, ako beží do kúpeľne s úsmevom na perách. Keď za ním zapadnú dvere, oblečie si rifle (predpokladám, že v nich nespala) a vlasy stiahne do culíku. Stihne to tak akurát, než sa Bill vráti. Keď sa začne ospravedlňovať, musí sa len uculiť. Pokrúti hlavou, bez slova k nemu podíde a nežne, ale hlboko ho pobozká. "Nemáš sa za čo ospravedlňovať." povie s úsmevom, keď sa odtiahne... to že jej pripadá hrozne zlatý, keď je v rozpakoch nepovie, ale z jej výrazu je to patrné. Ešte ho pohladí po bokoch, než sa úplne odtiahne. "Budem musieť ísť." povie po chvíľke, nie veľmi ochotne, ale rozhodne. "Uvidíme sa?" trochu neisto naňho pozrie, že či si to náhodou nerozmyslel.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon bře 19, 2012 2:09 pm

Na rtech se mu objeví takový ten stydlivý rozpačitý úsměv, když k němu přijde a začne ho líbat, vezme ji kolem pasu a polibek jí vrací Jasně že se uvidíme, možná dřív než bys tušila, uculí se na ni a jemně ji líbne na čelo Jsem rád v tvojí péči
Bill Weasley
Mág

Příspěvekod Memory » pon bře 19, 2012 6:02 pm

"Sľubuješ?" uculí sa a musí sa zasmiať. "Ja ťa rada opečovávam, ale nabudúce to môžeme skúsiť aj bez zranení, čo povieš." mrkne naňho. Potom sa s ním rozlúči ešte ďalším bozkom a odmiesni sa do Munga.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Bill Weasley » pon bře 19, 2012 6:12 pm

Slibuju líbne ji na čelo jo rád bych tě viděl i bez nějakých těch oděrek naposledy ji pohladí po tváři a pak mu zmizne. Bill se usměje a zase si zaleze do postele, kde je cítit její vůně. Sova mu donese noviny a on se do nich začte No tohle! Zase neochotně vyleze a jde klepnout na ty dva nahoře, co dělali takový rachot ráno
Bill Weasley
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Billova kobka