Salónek

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Salónek

Příspěvekod Manori » ned lis 08, 2009 1:16 pm

chápu... proč si přidělávat starosti...*upije víno*jo, tak mě napadlo, že asi budeš mít těch ztracených smrtijedů povícero...moc jich tady vlastně ani není , na LoS, ne? Kromě Narcissy, která panáčkuje vedle...*uculí se*
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned lis 08, 2009 2:22 pm

Vím já...od toho je personální, já jim nástupy nedělám. Navíc po převratu...svých lidí mám dost a postrácení sou mně víceméně ukradení. Cissa? +zdvihne obočí+ Ona je TADY? +stylem, že v takovým pajzlu+
Damit ihr wisst, wie es ist, in der Hölle zu sein...
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned lis 08, 2009 4:45 pm

pravda...ono je někdy lepší míň, než víc...*zamyslí se* tak to chce další převrat...*uculí se*
jj, je...přišla chvíli před tebou...copak se tak divíš? Moc jiných podniků, kam zajít, tady moc není..a tady je náhodou všechno...což mi připomíná, že bych se měla jít ucházet o nějaký ten pokoj...*napadne ji*
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » ned lis 08, 2009 8:10 pm

No ale Cissa tady..+pokrčí ramenama a doleje jim+ o pokoj? seš bezdomovec? co ponorka?
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » ned lis 08, 2009 9:43 pm

No, je tady...nebo už mám vlčí mlhu, co já vím...*pokrčí rameny a spokojeně si veme dolitou sklinku* no, skoro jo...Verana je srovnaná se zemí, a ponorkou odfrčel Postrach...mám zařídit sídlo na novém místě, ale tam práce nejsou hotové...hlavně co se týče bezpečnosti je to kapánek složité...asi budu muset zajít za Remusem a posílit ochranku o nějakou...bestii *uculí se* takže vlastně nemám moc kde bydlet...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » pon lis 09, 2009 2:15 am

Zvláštní, že tě tu nechal samotnou...napospas pokušenííí...+protáhne a ušklíbne se+ Zvlášť při vaší situaci teď...+jako že spolu moc nejsou+ Kde se plánujete usídlit tentokrát? +stačí stát, abych byl v obraze+
Amon
Mág

Příspěvekod Manori » pon lis 09, 2009 9:35 pm

že? ehmmm....mno, pokušení...*pampadam, uculí se* no, v podstatě hledám něco tak nějak bokem...takže se budeme stěhovat více na jih, něco u moře, abychom se člověk dostal na ponorku, ale nechci se vzdávat Španělska....uvidíme...pak uspořádám kolaudaci...s hooodně řízkama*uculí se* ale přemýšlela jsem, že bych si pořídila nějaký byt blíž k práci...nevíš o něčem? Když teď tak bydlíš v bytě...
Manori
Site Admin

Příspěvekod Amon » úte lis 10, 2009 12:08 pm

Ten Postrach je teda nerozvážnost sama, to bych do něho neřekl, při jeho povolání...+zapálí si+ U moře? +nakrčí nos+ Hic a havěť, dej pokoj. Řízky, výborně! +spokojeně, že na něho taky někdo myslí+ Minule měly velkej úspěch...+uznale pokýve hlavou+

No...v londýně je spousta domů, který sou ke koupení. Potom je sranda nechat někomu na pronajmutí spodní patro. +škleb+ Já už mám například asi třicátý sousedy. Jelikož pro sebe máme celý patro a podkroví (asi), tak to je skoro jako barák. Jenom ti dole si stěžujou, že dupem a tak podobně. Kdyby ti dupání a dva psi nevadili, můžu ti ten spodní byt dohodit +uculí se+
Amon
Mág

Příspěvekod Tirage » úte lis 10, 2009 7:56 pm

zaklepe a po vyzvání vejde.
zdravím. máte ještě nějaké přání? mohu vám něco donést? urovnává stůl a odebírá jim zbytečné nádobí.
jasně, že se tam vetřela, protože je zvědavá, co tam tak dlouho dělají ;)
Ten, co mi kouká přes rameno, je Matouš. Jářku někde lítá.
Tirage
NEaktivní

Bydliště: Holistická detektivní kancelář D&E, momentálně LoS, Příčná ulice

Příspěvekod Manori » úte lis 10, 2009 9:53 pm

*uculí se* ale tak hic...kdo říká, že hic...se nech překvapit..jj, řízky jsou klasika, jak nejsou na rautu, tak je zle....on si tak nějak myslel, že mě přibere s sebou...nebo resp. že mě stíni dovezou...ale to se přepočítal...spodní patro? ehm..tak to ne...ale zkusím se asi po něčem podívat...
Tir: já teda už k jídlu asi nic...*podívá se přes sklinku na amona*
Manori
Site Admin

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince