Wen: Popila?+ vyděsí se.+ Methylalkohol? Nebo ještě nějakou jinou dobrotu? U Proroka..to je průser..!+hvízdne. Dovede ji k posteli a nechá ji, aby si lehla.+
No, asi jo, ale rozhodně si to už nepamatuju. +zavrtí hlavou, protože neví, že jí svítí do oka+ A našla jsem to u nás doma v baru. Jako ne v hotelu. Na Tvrzi.
Wen: Nevrť se! +houkne na ni mile.+ Fajn..na baru. To skoro vypadá, že si tam skladuješ špiritus a nebo, že tě někdo z domácnosti nemá moc rád. Počkej...teď se ani nehni! Jen řekni - vnímáš světlo? +Poodhrne jí oční víčko a posvítí si i na bělmo pod ním.+
=Opírá se o futra do pokoja a moc se mu tam nelíbí, padá na něj ouzko z nemocničního smradu, Když vidí, že obě ženy jsou právě zaneprázdněné vyšetřováním, odběhne si do café zapálit, nadýchat se čerstvého vzducha a zase se vrátí=
MUTTRADE I ÖRONEN HUM, HUM VI KOMMER ATT SPELA REPOR HENNES NALLE OCH KÖR SEDAN SPRINGA IVÄG
(Zatím se to poznat nedá, ale neboj...já to odhalím! )
Wen: Hmm...to je divné...+mumlá+..kdyby to bylo z alkoholu, tak bys aspoň to světlo viděla.+ Naberu ti krev, udělám nějaké testy a ty mi, prosím, řekni, co se včera dělo, cos jedla a pila, kohos naštvala a tak...
Nó... včera jsem měla nějakou trávu a pivo a pár panáků rumu a pár dalších věcí, co si nepamatuju. A pak jsem souložila s jednou holkou. Jak velký podrobnosti chceš? +zajímá se+ A pokud vím, tak jsem nikoho nenaštvala.