café bar

St Mungo's Hospital for Magical Maladies and Injuries

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: café bar

Příspěvekod Paola Ricci » pát bře 23, 2012 11:48 pm

Vy opravdu rád čtete? +pozvedne překvapeně obočí+ Tak to máme společné hobby. Miluji knihy. Po sportu je to můj největší koníček. Dokonce takový, že se stal i mým zaměstnáním. Pracuji v knihovně +usměje se na něj+ Jaký žánr čtete nejraději? Jsem zvědavá, jestli se shodneme +uculí se a zahledí se do lístku+ Tak když mi to tak doporučujete, k té kávě tedy nějaký dortík ochutnám.
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 24, 2012 1:12 pm

Paola: No..páni! Knihovnice!!! to bych mohl mít u vás protekci! Sháním nějaká hrozně stará čísla oblíbených komiksů!!!+ Vytáhne z kapsy cigarety.+ Kouříte? No..já hlavně čtu lékařské časopisy, na relax komiksy a úplně ze všeho nejradši detektivky.+ Není si sice jistý, zda je to zrovna to, co by mohla též ráda číst Paola, ale je to pravdomluvný hoch a tak na ni nejistě koukne, co ona na to. ;) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 24, 2012 2:17 pm

Víte, že bych vás na ty komiksy i docela tipovala? +uculí se+ A jaké konkrétní sháníte? Mohla bych vám sehnat třeba  X-Men, Spider-Man, Hellboy, Ghost Rider, Fantastic Four, Sin City, 300, Z pekla nebo Ligu výjimečných. Snad si z toho něco vyberete +s přehledem mu to tam vyjmenuje+ Ne díky, nekouřím, jsem sportovec +odmítne s úsměvem cigaretu+ Detektivky? Tak ty já přímo zbožňuji! Jaký je váš oblíbený autor? A kniha? Já miluji hlavně ty o drsných rituálních vraždách, jako například Sběratel kostí nebo Mesiáš. Ty byly skvělé.
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 24, 2012 2:44 pm

Paola: + Úplně zapomene na kafe. Hltá každé její slovo.+ Cože? To byste vážně všechno sehnala? Klidně to vezmu postupně...Já četl hlavně Fantastic Four a pak ty staré jako Tintina, Kronbloma a tak...A detiktivky miluju taky ty staré. Christie - to je moje milovaná spisovatelka. Mám doma skoro kompletní sbírku jejích knih. Jsou famozní. Jako slovní úloha - miluju to přemýšlení nad tím, ale upřímně - o rituálních vraždách bych si taky přečetl rád. 'Ani Mesiáše ani Sběratele kostí jsem nečetl...
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 24, 2012 9:38 pm

Fabien: Ano, sehnala. V knihovně máme spoustu komiksů, takže pokud se ještě někdy uvidíme, přinesu vám jich pár +mrkne na něj+ Agatha... tak tu mám taky nejradši. Byla úplně geniální ve vymýšlení zapeklitých point příběhů. Nikdy jsem neodhalila předem vraha +přizná se smíchem+ Tak já vám ty knížky půjčím, určitě stojí za přečtení +slíbí mu+ Co vás ještě baví.. sportujete třeba? +docela ráda by se o něm dozvěděla víc. Trochu se zarazí a pak s úsměvem navrhne+ Nemohli bychom si tykat, když už si tak zajímavě povídáme?
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned bře 25, 2012 10:19 am

Paola: No...tykat...strašně rád+ radostně zmatkuje a pak se nakloní přes stůl a líbne dívku na tvář. Spokojeně zjistí, jak nádherně voní a radši jí líbne ještě jednou :lol: + Já...sem Fabien! +A ještě jí chytne za ruku, až převrhne svoje kafe, které mu mezitím donesli :roll: .+ Jejda...omlouvám se...+Uklidní se a ubrouskem si stírá kávu s kalhot a ze stolu.+ No...já moc nesportuju. Vlastně jsem na sport dost ničemný. Ale rád chodím pečky po horách s batohem. Jsem z rodu vinařů a chovatelů zvěře, tak tak od všeho kousek. A co ty? Jenom lyžuješ a čteš? A odkud vlastně jsi?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned bře 25, 2012 12:25 pm

Zamrká očkama, když ji tak znenadání líbne, nečekala to, ale nemůže říct, že by se jí to nelíbilo. Proto, když ji líbne podruhé, už sama nastaví tvářičku+ Já jsem Paola, ale můžeš mi říkat- +než to dopoví, Fabien převrhne hrnek s kávou a ona se rozesměje, tiše, aby nebudili velkou pozornost, už tak po nich asi pár hostů pokukuje:)+ Nic se nestalo, hlavně že ses neopařil. Jestli budeš chtít, já ti ten flek na kalhotách u sebe pak přeperu a vyčistím +navrhne mu s úsměvem+ A copak turistika není taky tak trochu sport? Je to příjemný relax, protáhnout si tělo v přírodě a nadýchat se čerstvého vzduchu +je ráda, že se Fabien neválí doma u televize s cigaretou v ruce+ Takže znalec vína a zvířátek? Já se ve vínu moc nevyznám, ale chutná mi. A zvířátka přímo miluji +zamíchá si do kafe cukr a smetanu+ Kromě lyžování se věnuji ještě i plavání... abych měla i v létě co dělat +ochutná horký nápoj+ Pocházím z Lombardie, z Milána. Byl jsi tam už někdy? Je tam nádherně.
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned bře 25, 2012 6:45 pm

Paola: +Vděčně se na ní podívá, když se nabídne s praním kalhot.+ Vážně bys to vyčistila? Je to blbý, já vím, ale tohle všechno strkám obvykle Molly - to je kamarádka, víš, ale myslím, že ji otravuju dost často...No, já docela plavat umím, ale přeborník fakt nejsem. Co máš ráda za zvířata. Moje matka chová králíky, ale mně je jedno, co je to za zvíře. Mám je taky rád všechny...+ Úplně se v povídání s ní ztratí, kouká na ní jako na svatý obrázek.+ V Lombardii jsem byl. Vlastně jako student s kámošema na výletě..+ Nechce říct, že tam byl s Molly, protože s ní trávíval většinu prázdnin a tak tuto informaci zatluče. :lol: + Je to tam trochu jako u nás doma...Jak ti můžu říkat? + Vzpomene, že mu to neřekla..+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned bře 25, 2012 10:20 pm

Ano, myslím to vážně. Mám na tom tak trochu i vinu, tak je to přímo moje povinnost. Takže až dopijeme, vyrazíme do Alp +zve ho+ Mám ráda zvířata všeobecně. Ale už jsem chovala psy, kočky, želvu, andulky, rybičky, hady, a co já vím, co ještě. Vždycky bylo u nás plno zvířátek +popíjí kafíčko+ Takže znáš Lombardii? Je tam nádherná příroda, prakticky kousek do italských Alp. A odkud seš ty? +je zvědavá, kde je to tak podobné jejímu rodnému kraji+ Chtěla jsem jen říct, že mi můžeš říkat, jak se ti líbí +zasměje se tomu, jestli čekal nějaké zdrobnělé jméno+ Kamarádi mi říkají různě... Pa, Lola, Poly... +pokrčí rameny+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned bře 25, 2012 10:51 pm

Paola: Já to mám kousek od tebe...jsem z jižní Francie, takže nás dělí jen kopce.+ Úplně zapomene kouřit. Zamyslí se nad její nabídkou.+...hmm...Poly se mi líbí, je to takové legrační, mazlivé...Mně říkají Fab. Nic moc originálního, ale aspoň se to dlouho nikomu neválí v puse. Jéé...rybičky mám doma taky. Bydlím tady ve špitále ve služebním bytě, tak kdyby ses na ně chtěla kouknout...ted..+vážně se zamyslí+...teda doufám, že sou eště naživu. Už sem na ně dlouho nekoukal.. :roll: A jaký jsi chovala hady? Měl jsem korálovku, ale jednoho dne mi utekla. Taky sem měl andulky, křečky, spoustu králíků, psa...Takovýho venkovskýho vořecha, ale byl hrozně věrnej.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Nemocnice svatého Munga