Pánský pokoj

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pánský pokoj

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 6:01 pm

Zrovna se belhá kolem, tohle je jedno z dalších míst kde by mohl být, když uvidí mrštěnou flašku přes celý pokoj a to jak se s třeskotem rozbije. Šokovaně koukne na svého manžela a první co ji napadne je, že je naprosto a totálně sexy když je tak naštvaný. Pak udělá krok do místnosti a opře se o futra Omlouvám se. Udělá další krok k němu Nebudu to dělat, když si to nepřeješ
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 6:09 pm

+zarazí se a ztuhne v pohybu, pak se mu ale zlost vrátí, je moc silná, přesto se snaží ji kontrolovat, ruce má zatlé v pěst, až mu klouby bělají+ Nedělej to. +zavrtí hlavou+ Nechci tě ztratit! Nesmím! +zavrčí+ Phill a Wenai si půjdou po krku a já tu nebudu stát jako slaboch! +říká a v hlase mu vře zlost+ A ty mi budeš podporou, jsi moje žena! +přijde k ní a v očích má vztek+ Slib mi to! Slib to!
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 6:14 pm

Jsi hodně, ale slaboch nejsi! řekne tvrdě a pevně. Vzhlíží mu do očí. Nesnáší když jí někdo něco přikazuje, ale... Slibuju přikývne po chvilce, nikdy toho po ní moc nežádal, dluží mu to Udělám, co si budeš přát ale nezní to moc nadšeně, ale to se Viktor nemůže divit. Kašlu na to. Jsi spokojený? zeptá se ho, s mírným úšklebkem na rtech
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 6:55 pm

A to bych jako měl? +vyplivne slova+ Stojíš tady přede mnou a ušklíbáš se. Vrátila ses bůh ví odkud se zlomenou nohou a zvesela mi zdělíš že budeš zabíjet lidi! +vycení zuby a zavrčí+ Nevěřím ti.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 8:51 pm

Stojí jako opařená Tady nikdo o zabíjení lidí nemluvil! hlas jí vylítne o oktávu víš, než by měl. A jeho poslední slova jako by ji udeřila. Tentokrát je to Syr kdo šlahne láhev chlastu proti zdiKurva!..... Nevěříš mi! Než ta slova řekne musí několikrát polknout No to snad ne vydechne
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 9:05 pm

+pokrčí rameny+ Lidi, upíry, dlaky. Budeš zabíjet a budeš v nebezpečí! +mlčky ji chvilku pozoruje+ Kde jsi byla?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 9:10 pm

Řekla jsem že to dělat nebudu! Sykne nasraně, protože jednou to slíbila a hotovo, jeho problém že jí nevěří Byla jsem pryč! Odsekne a hned jak jsi mi zavolal jsem přijela. Kvůli tobě. Přes půl světa. Podívá se na něj
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 9:23 pm

No to je fakt super, že jsi přijela kvůli mě! Ale říct mi, že někam jedeš, to jsi mi nemohla? +ruce skřížené na hrudi vpíjí se jí do očí a pořád děsně nasranej+ Třeba bych se pak o tebe nebál jak debil!
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pát bře 30, 2012 9:27 pm

Děláš si ze mě legraci? +narovná se v celé své výšce 160 cm a teď je teda pěkně nasraná ona+ ty mi jako hlásíš všechny svoje cesty? říkáš mi kam jedeš, nebo kdy se třeba laskavě míníš vrátit? Je zajímavé, že jsi zjistil až po... +rychle to spočítá+ týdnu, že ti chybí žena. Všiml sis třeba, že jsem se i s dětmi odstěhovala? Všiml sis že jsem ti nechala v ložnici dárek? +za řasama se jí jako hradby lesknou slzy a Syr je vztekle hřbetem ruky setře+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pát bře 30, 2012 9:35 pm

Jo, to teda dělám, vždycky ti to říkám. +ukáže na ni prstem+ A proč ses odstěhovala?! Proč?! Protože je snazší utéct, než to vyřešit? Nechceš být se mnou? Jistě, že jsem si všiml, že tu nejseš a že jsi prostě někam odešla. Co jsem měl asi jako dělat?! Pátrat po tobě a hysterčit?! Chci ti dát svobody kolik budeš chtít, ale chci taky vědit, že ti můžu věřit!
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz