Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Memory » úte pro 06, 2011 9:32 am

Obrázek
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Fabien » sob bře 31, 2012 1:56 pm

Poly: +Otevře dveře do svého malého domova a v duchu se pokřižuje. Už na chodbě se válejí jeho dost špinavé boty, nemocniční oblečení připravené na vyprání a odpadkový koš, který chtěl Fab patrně před týdnem vynést.. :roll: + Promiň...omlouvám se...+snaží se binec zamaskovat..+ V pokoji je to lepší..fakt... :pii
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 31, 2012 4:51 pm

+vstoupí dovnitř a rozkoukává se. Je to trochu horší, než čekala :D , ale dělá, že to nevidí ;) + Neomlouvej se, Fabiene, spíš bych se měla omluvit já, že jsem ti sem tak nečekaně vpadla +usměje se na něj a jde za ním dál do pokoje+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 31, 2012 5:37 pm

Paola: +Přeskáče pár hromádek svinčíku a rychle překontroluje kanape v pokoji. To je naštěstí čisté, protože se na něm naposled povaloval. :lol: + Ne, ne...to je úplně super, že jsi tady! Sedni si, přinesu víno a zmrzku...A radši se tu moc nerozhlížej! + Zmateně jí posadí na sedačku a zmizí v malé kuchyni, kde je pak slyšet bouchání dveří lednice, otvírání lahve a cinkot skleniček. ;) +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 31, 2012 6:02 pm

+taky překročí několik hromádek a posadí se na sedačku+ Je to tady přesně takové, jak jsme si představovala byt svobodného mládence +dodá mu trochu sebevědomí, když vidí, jak mu je trapně+ Ne, nebudu se moc rozhlížet +přikývne s úsměvem. Když Fabien zmizí v kuchyni, začne se rozhlížet, ale ne moc, jak mu slíbila;). Má docela cukání trochu mu to tam uklidit, ale není si jistá, jestli by to Fabiena neurazilo, tak tam jen sedí a čeká, až se k ní vrátí+ Nechceš pomoct? +zavolá na něj do kuchyně+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 31, 2012 6:53 pm

Paola: Ne-e...to zvládnu...+zahuhlá a přitančí do pokoje, na podnose balancuje lahev s vínem, mírně opatlané sklenky a v dtuhé ruce drží veliký kýbl zmrzliny. Jeho huhlání je způsobeno tím, že mezi zuby nese dvě lžíce, velikosti lopat, zjevně uzpůsobené k pojídání zmrzliny. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 31, 2012 8:59 pm

+rozesměje se, jak vtipně jí naservíruje víno i zmrzlinu+ Páni, ty sis určitě musel při studiu medicíny přivydělávat jako číšník +odsune loktem nějaké věci ze stolu, aby to měl kam položit a vytáhne mu z úst lžíce, aby je nedejbůh nespolknul, když by zakopnul o stůl :D + Ty jsi připravený opravdu na všechno +kouká mlsně na ten kýbl zmrzliny+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 31, 2012 9:26 pm

Poly: Co se týče zmrzky, jsem vždycky připravenej na nejhorší! Děsí mě představa, že by třeba v místním obchodě došla! :SS + Podaří se mu to všechno odložit a zhrout se na kanape vedle slečny.+ Díky...No, já si teda popravdě přivydělával jako prodavač zeleniny!+ Přizná se a rozleje vínko do skleniček.+ A co ty jsi studovala, když jsi knihovnice?
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob bře 31, 2012 10:54 pm

+nadskočí na kanapi, jak se tam Fabien zhroutí a udělá mu vedle sebe místo+ Prodavač zeleniny? Tak to by se mi taky líbilo. Jen nevím, co bych prodávala, protože bych tam schroupala všechno zboží +uculí se+ Já jsem studovala knihovnickou školu, protože knihy jsou moje hobby už od dětství, a pak Vyšší odborná školu knihovnických, informačních a sociálních služeb +vezme si sklenku do ruky+ Tak na co si připijeme? +koukne na něj s úsměvem+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob bře 31, 2012 11:05 pm

POly: Tak to jsi taková malá sovička..jako vždycky sedí v knohovnách na nejtučnějších svazcích a hlídají, zda někdo netrhá listy..+ usmívá se přiblble.+ Připijem si na to, že jsme se potkali a já bych připil na to, abysme se potkávali co nejčastějš..+pozvedne taky skleničku a zamumlá+...teda skoro pořád.
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců