Pokoj v prvním patře vpravo

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj v prvním patře vpravo

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob bře 31, 2012 3:16 pm

Nevymyslel, Phillipo, já si nevymýšlím. +posadí se na gauč a zapálí si cigáro+ Tak už ses tady začala zabydlovat, jak vidím. Jak že se jmenuje ten tvůj sluha?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » sob bře 31, 2012 3:21 pm

Ano to vidím sjede Viktora všeříkajícím pohledem Jmenuje se Ole A ten se tam hned objeví a servíruje čaj A nekuř mi tady, Mikael spí. Zatrhne mu to hned, protože ona nekouří
Děkuji ti. Je to pro mne strašná ztráta je to zvláštní když to říká, protože ve skutečnosti je to pro ni osvobození Jsem tak ráda, že si Viktor našel tak krásnou ženu, kdysi mýval prazvláštní vkus Vezme Syr za ruku a donutí ji tak posadit vedle sebe Povídej drahoušku, kolik máte dětí? vyzvídá
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob bře 31, 2012 3:24 pm

Zrovna si chtěla vzít cigaretu a už už natahovala ruku, ale zase ji spustila k boku. Nezbyde jí nic jiného, než si sednout vedle ní Máme tři děti. Nejstarší pětiletou Nicolettu, a dvojčata Viktorii a Briana Obeznámí ji Syr a pohledem zalítne k Viktorovi, že ji jestli ji tam s ní nechá samotnou, tak si to odskáče Phillipo, máš v úmyslu tu zůstat na trvalo? Zeptá se co nejpřívětivěji a usrkne přeslazeného čaje
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob bře 31, 2012 3:29 pm

+típne cigáro, bez protestů, ale při její další poznámce o jeho první ženě zatne ruku v pěst, až mu zbělají klouby+ Phillipo, já tě varuju, nemluv tak o Therese. +řekne zdánlivě klidně+ Nikdy. +nadechne se+ Nebo ještě líp, nemluv o ní vůbec.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » sob bře 31, 2012 9:16 pm

Bratře, o ní tady nikdo nemluvil, nechytej se každého slůvka. Ale budiž už mě o ní neuslyšíš říct jediné slovo. Slibuji. Přikývne, aby stvrdila svá slova Briane Lafayette, ty jsi ale... nejsi troškař. Tři děti a mě se nic neřekne. Jsem teta. Pousměje se a kdo ví, jestli to myslí od srdce, nebo je to jen hra Kdypak ty drobečky uvidím? Mikael si tu bude mít s kým hrát, to je prostě úžasné zasměje se zvonivě, ale poněkud ploše Tři děti jsou v Lafayettovic rodu docela časté, je hezké že se držíte tradice. říká to uplně stejně, jako by mluvila o tom, že venku prší Ano drahá, vrátila jsem se domů na trvalo, no nebude to dechberoucí? Rod Lafayettů opět nabyde svého ztraceného lesku a slávy...
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob bře 31, 2012 9:22 pm

Po očku mrkne na Viktora, jenom čeká kdy bouchne. Sama má co dělat, aby ji neuškrtila Phillipo víš co? vlastně si myslím, že by měl Viktor děti vyzvednout z návštěvy u přátel Nahraje mu tak, aby se mohl vytratit, nechce aby ho ta mrcha drtila přímo jí před očima Potom bys je mohla vidět, určitě i ony budou rády, že mají malého bratránka. Pak se Syr musí pomalu nadechnout a dlouze vydechnout, než je schopná mluvit dál, raději se ještě napije Ano jistě cedí skrze zatnuté zuby a úsměv Bude to prostě dokonalé Zajímavé bude, až se jí Philla zeptá na její původ atd... už ta představa ji baví Máš nějaké plány? Nebo se budeš věnovat synovi?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned dub 01, 2012 12:35 pm

+docela slyšitelně zaskřípe zuby a pak se usměje na Syr+ Jistě, lásko. +zvedne se, skloní se k ní a políbí ji na tvář+ Hned se vrátím. +usměje se na ně a odejde a hned za dveřma si zapálí+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 6:21 pm

Jistě, u přátel. +usměje se a pohledem sklouzne na Syr+ Máte přátele, kteří se vám starají o děti? Jak milé... +řekne způsobem, který napovídá, že se jí to zdá velmi nezodpovědné+ Já se chci hlavně věnovat Mikaelovi a zajistit mu spokojené dětství, jaké jsem zde prožila sama. A pak... se uvidí. +znovu se usměje a napije se čaje+ Odkud jsi? +zajímá se+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 6:25 pm

Dobře zlato Taky ho líbne a když zmizí, trochu křečovitě se usměje na Phillu Oni jsou to velmi blízcí rodiní přátelé. Jsem si jistá, že Mikael zde bude mít spokojené dětství. Ujistí ji hned a když se jí zeptá odkud pochází tak jí úsměv trochu zatrne Pocházím odtud, z Irska. Má rodina žila ve Swanlinbaru, kde mám svůj dům a pozemky
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 6:55 pm

Jistě, že bude. +usměje se sebevědomě a cílevědomě+ O to už se postarám. +pak se trochu zamračí, jak jí ten název nic neříká+ Ve Swanlinbaru? Hm... a jak jsi se jmenovala za svobodna? +snaží se rozpomenout+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz