Pokoj v prvním patře vpravo

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoj v prvním patře vpravo

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 6:58 pm

Spinnel. Syriana Spinnel. Cedí skrz zuby mohu tě ujistit, že má rodina byla čistokrevná, i když jsme nebyli tak vznešený rod jako Lafayettovi Přizná neochotně, ale hrdě vystrčí hlavu, protože se nemá za co stydět
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 7:11 pm

+kývne+ Spinnel, jistě, to je mi známo. +řekne spokojeně+ Moje matka mi vyprávěla o tvé babičce, znaly se osobně. +usměje se+ Teď sis ale polepšila, jak je vidno.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 7:15 pm

Můžu tě ujistit, drahá řekne ledově chladně ale s úsměvem že kvůli penězům ani postavení jsem si tvého bratra nebrala. Ani předtím jsem si nežila špatně, jako jediná dědička jsem byla zajištěná i před svatbou Dopije šálek a nejreději by si zapálila Babičku si stěží pamatuju vlastně jinikdy neviděla, sotva si vybavuje tvář svých rodičů
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 7:21 pm

O tom nepochybuji. Viktor není muž, jenž by potřeboval ženy získávat penězi, ale pokud vím, tak... +snaží si vzpomenout+ Tak jsi už jednou vdaná byla, nebo se pletu?
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 7:25 pm

Ne, to opravdu není. Nechá si dolít další čaj a když na ni Philla vybalí tohle zaskočí jí, a málem se rozkašle, nakonec to ustojí Ano, to se pleteš. Vdávala jsem se prvně až tady na Tvrzi. Phillipo, ale ty ses vdávala velmi brzy, pověz mi něco o životě ve švédské smetánce, o tvém muži? Zpetá se Syr a po tváři se jí rozlije široký úsměv, jak vrací úder
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 7:29 pm

+v duchu si udělá poznámku, že si to bude muset prověřit+ Jistě, mě bylo čerstvě osmnáct, když jsem se vdávala. +kývne+ Můj muž je... byl dokonalý. Pravý gentleman, však mi ho také vybrala matka a i když šlo o dohodnutý sňatek, tak mne potkalo to štěstí, že jsme našli lásku. A Mikaela. +usměje se šťastně+ Švédská královská rodina je opravdu na úrovni. I když - událo se několik skandálů, sice úspěšně ututlaných, ale je o čem vyprávět.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 7:34 pm

Pozorně ji poslouchá a něco jí na tom prostě nesedí Drahoušku, tak proč jsi se tedy vracela? vždyť sis musela žít jako v pohádce, v královské rodině. Mikaelovi se určitě velmi stýská po prarodičích, po tátovi... Skandály mne zajímají! Prosím, povídej tváří se fakt nadšeně
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 7:41 pm

+pohlédne na ni vážně+ Protože tady, je můj domov. +řekne odhodlaně+ A nebudu se dívat, jak upadá. +koukne na ni, jako by se rozhodovala+ Nevím, jestli můžu. Tedy jsem si jista, že bych neměla, přirozeně jsem zavázána mlčenlivostí.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 01, 2012 7:44 pm

Mám dojem že Viktor na tom neupadnutí pracuje docela hodně Myslí tím jejich dvojčata atd... Položí svou dlaň na její a usměje se na ni Drahá, vždyť jsme rodina, mě přece můžeš věřit, že nepoběžím do Denního věštce. To by ode mne bylo velmi netaktní a podlé
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » ned dub 01, 2012 7:53 pm

Vážně? +zajímá se+ A jak? Dělá nějakou veřejně prospěšnou činnost? Večírky? Ví se o nás? +potutelně se na ni usměje+ To by tedy bylo.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz