(uáá, ta fotka... to-mi-fakt-děláš-schválně!!!

Seanovi se nedá, opravdu nedá nepodlehnout!

)
+to není žádná vlaštovka, to je žralok;)+ Ach.. takže ne násilník, ale požitkář... asi jsem tě špatně odhadla +ušklíbne se a než stačí zareagovat, zastudí ji kamenná zeď na zádech. Z hrdla se jí vydere hluboký vzdech, těžko poznat, jestli zasténala bolestí, překvapením či dokonce vzrušením. Sevře mu zápěstí a pokusí se odtáhnout od sebe jeho silné paže. Se stejným výsledkem, jako kdyby tlačila před sebou slona. Po chvilce to vzdá, nechce se brzy unavit, šetří si síly, kdyby je potřebovala doopravdy+ Jsi spokojen, že se mě můžeš dotýkat? +ušklíbne se povýšeně. Necítí se ohrožena, ani nemá z něj strach a proto jí Kirin zatím nepřilétá na pomoc (to je moje dračí ochranka, takže bacha

)+ Dej si pozor, Magnusi Arnare... valkýry se nedají zkrotit. A nevyplácí se zahrávat si s nimi +varuje ho tichým hlasem, ale i když by ho mohla teď ukázkově kopnout kolenem do rozkroku, přesto to z nějakého neznámého důvodu neudělá. Provokativně hledí do jeho (nádherných, uhrančivých) očí a neuhýbá ani o píď jeho propalujícímu pohledu. Jakoby čekala, jestli Magnus poslechne své varovné instinkty a pustí ji+ Proč... proč to chceš vědět? +přivře mimoděk na okamžik oči, když k ní skloní tvář+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)