Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » pon dub 09, 2012 10:51 am

To tě Molly vždycky tak zaručeně probere? +zasměje se a kouká na něj nahoru, jak se nad ní sklání+ Zrak mám skvělý a brýle nosím jenom lyžařské nebo plavecké +uculí se+ A co vy, pane doktore, jak jste na tom se zrakem? Já jen, abyste na ně dobře viděl a něco nezanedbal.
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pon dub 09, 2012 10:38 pm

Poly: +Políbí jí na obě víčka.+ Já vidím jako ostříž, slečno. Neunikne mi vůbec nic!!+ Naparuje se a přitom prsty přejede k jejím ouškům.+ A co sluch? Slyšíte tohle...+zašeptá tichounce a skloní se k ní.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » úte dub 10, 2012 4:38 pm

+zamrká řasami, jak ji na ně políbí+ Neunikne vám nic? Ani já? +vesele se zachichotá a zavrtí se, jak se nad ní skloní+ Ne, neslyším... +odpoví s úsměvem na otázku, kterou podle ní neslyší+ Musíte se sklonit ještě níž...
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » úte dub 10, 2012 5:08 pm

Paola: Ani ty mi neunikneš..+šeptá hrozně potichu u jejího ouška a pak se zvedne a nahlas řekne.+ A jaj...tak s tím sluchem je to potíž...Budu muset provést ještě test druhého ucha.+ A skloní je k druhému oušku.+ Jsi nádherná...+šepoce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » úte dub 10, 2012 8:02 pm

Ani ti nechci uniknout +pošeptá mu potichounku zase do jeho ucha, asi zkouší, jak je na tom se sluchem on. Pak se zaposlouchá, co jí šeptá dál a neklamným znakem toho, že ho moc dobře slyšela, je její lehké zčervenání+ Ty se mi taky líbíš +řekne tiše a rty se jí zachvějí+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » stř dub 11, 2012 8:57 am

Poly: +Září jako sluníčko, zvedne hlavu a skoro zakřičí.+ Sláva!!! Slyší!!! :lol: :Love + A znovu se skloní k jejímu u chu a znovu zašeptá.+ Úplně se cítím šťastnej!+ A poněkud neplánovaně přejde od vyšetření ORL k jejím rtům a políbí jí...úplně lehounce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » stř dub 11, 2012 1:53 pm

+zasměje se, jakou má radost z toho, že není hluchá+ Copak způsobilo tolika štěstí najednou? +zvlní rty do úsměvu a vzápětí už na nich ucítí ty jeho. Podívá se mu překvapeně do očí, ale neucukne. Pak přivře víčka a jemně prohloubí jeho polibek+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » čtv dub 12, 2012 6:21 pm

Poly: +Je překvapený, že Poly se jeho polibek líbí a něžně zatlačí na její ústa. Vklouzne jazykem mezi její drobné zuby a ochutná její sliny a jazyk. Je její vůní dočista omámen a jen stěží se vrátí ke své lékařské roli. Pomalu se od ní odtrhne a vážně sdělí.+ Zuby zdravé, jazýček hbitý...je na čase překontrolovat krční uzliny.+ A začne jí lehounce olíbávat krk.+ :Love
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » čtv dub 12, 2012 8:57 pm

+líbí se jí, jak jeho jazyk zvědavě bloudí v jejích ústech a sama se do této hry aktivně zapojí. Když ji Fabien začne líbat na krk, což ji ohromně vzrušuje, přivře oči a ze rtů se jí občas vydere slabounký vzdech, jak jí to dělá dobře+ Koukám, že jsi doktor všeuměl. Oční lékař... otolaryngolog... stomatolog... +co bude následovat teď?

(doufám, že ne gynekolog :lol: )
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » čtv dub 12, 2012 10:07 pm

(klíd....zatím jsme u krku! :lol: :lol: )

Poly: Komplexní vyšetření pro svou nejúžasnější pacientku - to je to nejmenší, co pro tebe můžu udělat..a chtěl bych toho pro tebe dělat mnohem mnohem víc... :* + Už je taky dost "rozrušený" a z krčku přejde polibky na klíční kosti.+ Teď bych se měl zaměřit na plicní vyšetření a srdeční činnost. + Pomaličku odhrnuje kraječku podprsenky a přikládá ucho k jejímu ňadru, aby mohl poslouchat tlukot jejího srdce.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců