Magnus Arnar píše:Styx: Díky - moje cesta bude od dnešního dne prozářena sluncem..+ I on na ní hledí přes pohár vína.+ Měl bych po chodbách tvého sídla sypat hrách, abych našel cestu ven?+ Dovolí si náznak humoru.+ Má tajná přání - mám taková. Rád bych jednoho dne spatřil planinu v jižním Skåne, kde jsem se narodil, jako její vládce. V síních Valhally bych rád zapěl svým slavným předkům oslavnou píseň....a tebe - tebe bych rád viděl, valkýro ne jako hrdou ženu, ale jako vášnivou, vzrušenou milenku. Rád bych se dotýkal tvých pevných bradavek a ochutnával medovinu z tvého klína.+ Upije vína.+ Každé přání má zrát a uskutečňovat se v pravý čas. Pak naplní člověka vrchovatým štěstím, splní-li se. A jaká jsou tvá přání?
+se zaujetím poslouchá jeho tajná přání a při posledním jí polije nach. Přivře oči a bezděčně se zachvěje vzrušením při představě, co všechno by s ní ten drsný seveřan dělal. Rychle tu hříšnou myšlenku odežene jako obtížný hmyz+ Tři přání.. jako v pohádce. Přeji ti, aby se ti ta první dvě vyplnila +o třetím ani nemukne+ Má přání jsou proti tvým podstatně skromnější, protože většinu toho, co jsem chtěla, jsem už dosáhla. Mám hodného přítele, našla jsem smysl života, pomstila jsem smrt svých rodičů. Ale člověk není nikdy spokojen, pořád touží po něčem, co nemá. Přece jen mám jedno velké přání... objevit lék na lykantropii. Mám v plánu začít spolupracovat s nejlepším místním lektvaristou na jeho výzkumu. Kdyby se nám to povedlo, byla bych šťastna +odmlčí se, když vstoupí Failon a oznámí jí, že pokoj je připraven. Pak ho pošle pryč a zvedne se+ Bude mi ctí ukázat ti osobně tvůj pokoj +nabídne Magnusovi ruku a odvede ho spletitými chodbami do severního křídla hradu. Otevře dveře do jeho komnat a pozve ho dál+ Doufám, že se ti tvůj nový domov bude líbit.
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)