no já relativně mám volno, takže v klidu..jen kolem 27 budu v Brně, tak to budu mimo..takže pokud neklekne i stolní pc, tak budu online podle potřeby:)
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum. Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků. - Francisco de Goya y Lucientes-
no, nemyslím, že bvy se zrovna na mě čekalo, ale i tak - většinou nejsem o víkendech večer doma, tudíž šance na net je malá. ale kdyby mi to vyšlo, zkusím nakouknout . (taky jsem uvažovala o nějakém třeba grilování k novému domečku, stěhování. ale zatím na to nemám moc čas. tak jsem nechtěla zvát společnost, když nestíhám ani odpovídat. ale nechte si v záloze receot na pomazánku oblíbenou, jednoduchou, nebo nějakou mňamku ala dresing ku grilovanému čemukoli nejspíš by to proběhlo někdy v květnu na loSu )
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Et, to pozvanie platí pre všetkých. Rada by som, keby sa k tomu vyjadrili všetci, čo sa ešte na lose vyskytujú. Pre troch ľudí nemá zmysel niečo poriadať.
Memory: ano. děkuji a vážím si toho. spíš jsem to myslela tak, že když nemám tolik časoprostoru a vůle věnoat se chatu a LoSu, nechci brzdit akce a omezovat ostatní, že mohu jen tehdy a tehdy. a pak mi to třeba ani nevyjde. ale díky. prostě se přizpůsobím a když to na to bude, přijdu.
„Jakýkoli náhled na realitu, který není zvláštní, je lživý.“ Nail Gaiman
Já se vám taky dneska musím svěřit... Ve středu když jsem šla z práce mě zastavila šéfová a že prej se mnou v pátek potřebuje mluvit. Sice mě hned uklidnila, že nejde o nic špatnýho, ale to bych nebyla já, velkej trémista a stressák, abych hned nespekulovala s tragic scénářema. No každopádně dneska jsme teda hodily řeč a dopadlo to přesně, jak jsem tušila. A sice - budu se zaučovat na Info Zatím z toho mám velmi smíšené pocity, ve kterých ale rozhodně převládá totální hrůza A takhle budu asi vypadat po prvních směnách na infu
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...