Recepce

Vše pro vašeho plechového miláčka. Pokud sháníte nějakého, neváhejte se zeptat.

Moderátoři: Zaměstnanec, Mercy Thompson

Re: Recepce

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 11:52 am

Děkujííí! +vezme si kafe a mile se na ni usmívá+ Pozdravujte ho odemě! +mává jí lístečkem a ochotně se vrhne na sušenky...asi šla chvílu pěšky a je dost s podivem, že došla až k mercy. Až zdlábne všechny sušenky a dopije kafe, tak se rozhlídne.+ Chm. +skopne loďky, obejme si časopis a vytuhne tam na sedačce+

+a Mercy autíčko najde v jediným stromu široko daleko na téměř polní cestě - jako boční silnici - kde je dost zřejmá poměrně dlouhá a intenzivní brzdná dráha, no auto je na sr...do šrotu. Z venku. Vnitřek je promáčklej, ale nijak fatálně. By bea už asi neodešla...+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » stř dub 11, 2012 2:09 pm

*jede a jede, nakonec najde hromadu pokroucenýho plechu ve stromě* no dopr-čic...*vystoupí a jde to obhlídnout* to musel být pořádný jelen..*zamumle si a načumuje auto ze všech stran*to je v kýbli...*zavikle zadním nárazníkem, ten upadne* uhm. No, nic.*hrábne do bundy pro mobil a chvíli chodí kolem a rozhazuje rukama, jak se snaží vysvětlit, kde je, no nakonec se domluví, típne mobila a čekááá, pak zkoume tu brzdnou dráhu, ale ani kojotí nos jí už víc neřekne, za nějakou dobu přijede odtahovka, naloží chudáka auto na korbu a Mercy jede před nima zpátky do garáže, tam jí ho bokem někde nechají a odfrčí*
Je lehčí prosit o odpuštění, než o svolení.
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 2:24 pm

+Slyší venku, hluk, tak ju to probere a chytne se za hlavu...+au! bože...+pak zjistí, že je celá nějaká dolámana+ santa maria...za co...+opatrně vstane a vybelhá se ven+ auč...+jak vidí to auto+ no wow... To vyklepete? +docela se zájmem - a počítám,ž e to na vyklepání nebude...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » stř dub 11, 2012 4:32 pm

To teda wow...ještě, že máte v oblibě takový velký auta...*poznamená, když vidí, že Bea vyšla*tohle...nevyklepu, ani kdybych si pozvala sedm trpaslíků...to je tak na rozebrání na součástky....dalo by se snad prodat právě za tímhle účelem..jinak je popravdě..dost na odpis...ta karoserka..by snad šla vyměnit...ale nevím, jestli to neodnesla náprava...to bych si ho musela zvednou a vlézt pod něj..aby pak ta oprava nestála víc, než to prodat a koupit nové...
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » stř dub 11, 2012 4:47 pm

Přece si nepořídím nějakou skořápku, když vím, jak řídím..+řekne s pokrčením ramen a pohladí chudáka..zbytek autíka+ No no, zas tak strašný to není! +nakrčí čelo+ Fakt? Chmch...+vpáčí se dovnitř a vybere si nějaký papíry z palubovky a tak+ No...o peníze nejde, ale nerada bych, aby bylo příšeně míň odolný..žejo...+prokřupne si krk+ No tak...tak se o to nějak postaráte? +koukne na ni, jestli ho teda..prodá..rozebere, co jen si bude přát+ Ale citlivě! Né že ho rozporcujete flexkou! +pokýve hlavou+

(lááááááááách! sedm trpaslíků!)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv dub 12, 2012 10:58 am

*cuknou jí koutky* hm..a uvažovala jste o lekcích řízení navíc? By to vyšlo levněji...*poznamená*tak...můžu zkusit se na něj podívat..když na to přijde, zkusím sehnat i nějaké díly, upravený a odolnější, aby to vydrželo víc...*obchází auto* ale fakt záleží, jak to vypadá zespod...plech na tom vyměnit můžu vždycky...*přikývne*zkusím ho dát dokupy, když ne, vyjednám vám odkup...jestli to takhle vyhovuje.*koukne na ni a zapne mezitím zvedák, aby se dostala pod auto* spíš by to nenaporcovalo mě, jestli to odtama spadne...*poznamená, jak visí vrak ve vzduchu u stropu*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 12, 2012 11:39 am

(To auto musí být na odpiiis! Bea se ho jen tak nevzdá, ale už mám vybraný nový a takhle bych mohla mít zachvílu aut taky dvacet! Už teď mám čtyři!)

Nejen, že uvažovala, absolvovala. Měla jsem je soudně předepsaný.... +evidentně to nepomohlo+ Navíc...jak sem se do toho auta proboha vůbec dostala? +nechápavě a koukne dolů+ a mám zničený lodičky, chm. +mrzutě+
To by bylo skvělý! Cenou se nenechte omezovat! +nadšeně, že se jí o autíčko tak hezky stará+ To snad ne..je to mírumilovný auto...+a teď mě napadá, že asi nebylo s pancéřovou úpravou, jinak by se asi tak nepomačkalo, co...což je teda divný, páč všechny by měly být...no...+
Aaa minulá výplata za vaše služby +teda asi víc výplat, když tam strávila půl roku+ byly v pořádku? +a zavolá si někoho na odvoz+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » čtv dub 12, 2012 1:47 pm

(no tak ho prohlídne a zjistí, že smůla...:))

Jo soudně předepsaný?*uculí se* jste někomu přejela kočku, co...*veme si vercajk* tak já to zkouknu, a ozvu se, nebo přímo pošlu peníze za odkup, kdyby to nevyšlo...a kdybyste chtěla nový nějaký...tak nějakého miláčka nového vám můžu objednat..třeba předváděcí jízdu nebo tak..at nekupujete zajíce v pytli...*ještě se otočí než vleze do garáže* jo, to bylo v pořádku...*kývne na ni s úsměvem*
Mercy Thompson
Kožoměnec

Příspěvekod Beatrix » ned dub 15, 2012 5:37 pm

(chuďátko moje!)

Ne, kočku ne. +ujistí ju, že se nemusí obávat+ Auto už mám zhruba vybraný...jen se ještě chci podívat do autosalonů..ale...+koukne na ni zamyšleně+ budu potřebovat... "úpravu". Šlo by to? +neprůstřelnou...+
Gut, nezapomeňte si plně naúčtovat práci. Spokojení zaměstnanci jsou pro mě velmi důležití. +usměje se na ni, že hlavně loajální zaměstnanci...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Mercy Thompson » pon dub 16, 2012 11:46 am

Tak hlavně, že nepřejíždíte kojoty...*poznamená si napůl pro sebe* tak vybrané?*koukne po ní zvědavě* No...šlo...já myslím, že se domluvíme...*zasměje se* no to se nebojte, to si naúčtuju...nerada bych zas jedla těstoviny se sýrem celý měsíc...fakturu pošlu na mýtinku...*mávne jí a zmizí v garáži*
Mercy Thompson
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Mercy´s autodílna