Lokál

Mysteriózní podnik v Alpách...

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Lokál

Příspěvekod yohannka » pát dub 06, 2012 8:20 pm

+dojde ze sklepa, tak si v kuchyni vyškemrá pár palačinek s čokoládou.. a pak pár naslano se špenátkem a spokojeně se nají+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Obsluha » úte dub 10, 2012 2:49 pm

Edward R. Vertuex píše:Bárbí: :) Koukne se jí na výstřih a na zuby a uzná, že je čistokrevná. právě. Kašel, nebo jiná infekční choroba si ho stejně najde, tak co už s tím. Mávne rukou. jede se dál, kočárem černým podél bílých skal. Jo, jinde je to taky dobrý. Nechá jí samoobsluhu požírací. Dejte si, vypadáte hladově. Asi vás tu moc honí a málo krmí. Vyslechne si hisorku o zubaři a culí se, jak se do toho zamotává. Zubů... pusy... to byste nevěřila, kolik se kolem toho může přihodit úrazů! A to i na profesionální úrobni. :mrgreen: Tváří se nesmírně cnostně a užívá si, jak se Bárbí červaná.

(Jak to tady zapadne...)

Eddie: +musí se tomu smát co to tam vykládá+ Vy ste bavič, vážený! Né doktor! Už nemůžete? +docela ochotně mu s tím vypomáhá, jen nakrčí nosík+ Ty fazole dejte bokem...+mávne prstíkem, že jí tam zavazijou+
Jo? +zvědavě+ Jakých úrazů?
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Edward R. Vertuex » úte dub 10, 2012 11:02 pm

Bárbí: Já a bavič, vážená? To snad ne? Diví se s kamennýn xichtem. Málem ze mě byl jednatel pohřebního ústavu. A 49ti procentní majitel-akcionář. Tak jsem vážná a seriozní osoba. Na škole, když jsem měl praktika z patologie, oblíbil si mě starší jednatel ústavu Kerberos a dal by mi svou jedinou dceru. Ale já ji nechtěl a ani ona mě. Myslím, že nakonec utekla s cirkusem jako vrhačka nožů a vousatá dáma v jedné osobě. Vypráví opravdu pohřebním hlasem. A k tomu odhrabuje nepohodlné fazole. Ne, už bez vás nemůžu ží--- aha, vy myslíte jídlo. Šklebí se na ni. Ale zpět k osvětě - úrazúm. Třeba taková vyvrácená sanice... To byste slečno něvěřila, co mladých děvčat s tím chodilo na ambulanci. Tvrdily, že jedli velké, tvrdé jablko. Z 76% zelené novozélandské, a pak už následovala fifty fifty Jonatány a Golden Delicious...
Obrázek
Edward R. Vertuex

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 11, 2012 1:08 pm

+Před vchodem se ještě jakoby zarazí, vrát se k autu, odkud si vezme akvárko plný hlíny a vrátí se zpátky. Tentokrát už práh Mýtinky překročí, akvárko si položí na pult a čeká, kdo se ho ujme.+
"To, že jsem paranoidní, ještě neznamená, že po mně nejdou!"
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod Obsluha » stř dub 11, 2012 1:14 pm

Eddie: No to jooo! +přikyvuje+ Néé, to není pravda! +směje se+ Já si knírek poctivě trhám! +ujistí ho+ náhodou pohřební ústav, to je důležitá práce. Sem jednou sledovala takovej seriál o tom...+mroukne moudře+
Ale notáák! Samozřejmě, že jídlo! +vyjí prvně maso, pak ty vajíčka a zbytek už nechá a ohlodává toustík+
+no když slyší o jabkách, tak se fakt dobře baví+ Tak to vás tady asi budeme brzo potřebovat! +moudře+ Já sem netušila, že to de vlastní vůlí! Jako chápete... že vám někdo vysadí čelist, to joo, ale sama...+zakroutí nad tím hlavou+

+a jak kolem projde Jerry, tak jenom kulí oči, ale on si jí kupodivu ani nevšimne, zřejmě je zabranej do úplně jiných myšlenek+
Zwei drei, zwei drei, zwei drei vier, sieben Köche kochen Bier!
Obsluha
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod yohannka » stř dub 11, 2012 4:31 pm

+jde akorát uklidit saloonek a zastaví se+ to je.. hlína?
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 11, 2012 4:39 pm

Co? +otočí se k yohannce a koukne na akvárko+ No..jo? +jako proč ne+ Můžu dostat klíče od pětky? Jestli tam ted nikdo není...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř dub 11, 2012 6:16 pm

jo jasně.. +podá mu klíče+ a.. v té hlíně něco je? +nakukuje do akvárka+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Chris Devon » stř dub 11, 2012 6:36 pm

(yohannka kliďas. po půl roce se objeví Jerry a ona se ptá na hlínu!)

Díky. +vezme si klíče a natáhne se pro cigarety, vezme si automaticky rovnou dva balíčky a zapalovač+ A v té hlíně něco je. +přikývne, vezme akvárko a kabelu a de nahoru do pětky, ale ještě se zastaví u schodů+ Kdybys potkala Trixie, neříkej jí, že jsem tady...
Chris Devon
Člověk

Příspěvekod yohannka » stř dub 11, 2012 6:47 pm

(tak oni se snad ani nikdy nebavili, že)

jo. no.. tak si to nech pro sebe, ne +zamumlá, že jí to ani neukáže+ jo, neřeknu.. neboj.. +pokrčí ramenama... chvilku tam něco uklízí a pak, když se tam nic neděje, tak si veme bundu a odjede pryč+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Hospůdka Na Mýtince