od Beatrix » pon dub 16, 2012 2:36 am
0:13:22 Eric: dostať von?
0:13:18 Eric: Beatrix.S: +len neurčito pokrčí ramená.+ Rád čítam. +povie napokon, akoby sa celú dobu bavili o románoch. No jej ďalšie slová ho zaujmú.+ Aké informácie? Čo o mne môžete vedieť také, čo by sa nemalo d
0:09:01 Beatrix.S: (jééé a to je pěkný jak mu eric říká!)
0:08:45 Beatrix.S: (jjj)
0:08:16 Kristian.A: (tak můžu stáhnout?)
0:07:36 Eric: pocit. Niečo sa na nás valí, braček.
0:07:04 Eric: Kristian.A: To ale nikto nemá vedieť, že! +pokrúti hlavou.+ Ja si teraz nemôžem dať voraz. Obzvlášť keď sa tu motá ten bordel a druhá vec je tá tvoja svadba... neviem prečo, ale nemám z toho dobrý poc
0:06:55 Beatrix.S: (spíš nepřichází o ten chrup!)
0:06:18 yohannka: Mem: achjo! nevíš o co přicházíš... (jasný, můžem pokračovat na losu)
0:06:14 Beatrix.S: (oká, tak schluss bo na los?)
0:06:03 Beatrix.S: Mem: Noták +drbne do ní+ neber si to osobně, tobě to navíc může být jedno, já se musím smířit s tím, že říká "áno" teda spíš yes..nějaké jiné. tvůj bratr to bude pořád.
0:05:54 Mem: yohannka: +Zamyslí sa.+ Noo... ja neviem, ani nie. +pokrúti hlavou.+
0:05:24 Mem: (ja už budem musieť ísť holky, ráno vstávam do nemocnice)
0:05:08 Mem: Beatrix.S: No jo. +len si povzdychne a priťukne si s ňou, no i tak ešte chvíľu Krisa s Ericom spaľuje pohľadom.+
0:04:57 Beatrix.S: věci nechcete jen tak nechat volně válet v systému...
0:04:49 Beatrix.S: Eric: Iné? a co čekáte, že tam najdete? +zadívá se na něho+ Všechno už o mě víte, a co nevíte...nemáte a nepotřebujete vědět. +uculí se+ Ta je zakoodovaná prov aše bezpečí. Jsem si jistá, že některé v
0:04:08 yohannka: (lach!!)
0:03:50 Eric: Beatrix.S: No, sú aj iné zdroje. +povie napokon, keď v Mýtinkovskej databáze asi nemá šancu toho veľa zistiť.+ A čo tá moja zložka? Prečo je zakódovaná? +vyzvedá.+
----------------------
Eric: Rád čítáte? +musí se tomu smát+ To já se rači koukám! +vyprskne smíchy+ Informácie...spíš...dokumentácie...no nechte se překvapit...+zamává prstíkama zase jako otiskama+ Mmmm...+chvilku mu kouká přes rameno na Kristiána+ Vy na té svatbě budete?
(myslím, že nikomu jinýmu odpověď nedlužím, kdyžtak křičte, můžu se i rozčtvrtit ;o) )
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.