Služební byt

Moderátoři: Zaměstnanec, Memory, mollyz, Fabien

Re: Služební byt

Příspěvekod Paola Ricci » čtv dub 12, 2012 11:18 pm

Och, tak toho si opravdu vážím, že mě tak důkladně vyšetřuješ. Aspoň budu vědět, jak jsem na tom a nemusím chodit na preventivní prohlídku, až se vrátím domů +uculí se a pak ztiší hlas+ A co například bys ještě chtěl pro mně dělat? +řekne potichu a sleduje ho pozorně, jak jí odhrnuje ramínko. Přemýšlí, jestli mu má jeho ruku zastavit, ale nakonec to neudělá. A když se Fabien zaposlouchá do tlukotu jejího srdíčka, asi nebude stačit počítat tepy, jak rychle jí tluče+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pát dub 13, 2012 5:50 pm

Poly: +Ani se moc nesnaží počítat. Jen tak poslouchá, jak dívce tluče srdce a neodváží se odhrnout podprsenku natolik, aby se dotkl jejího ňadra.+ No víš...chtěl bych udělat všechno, aby až se vrátíš domů se zase chtěla brzo vrátit sem...Teda - vlastně ani moc nechci, abys někam jezdila. Poly..víš...teda já nevím, jak to říct..+zvedne se z její hrudi a zblízka se jí zadívá do očí.+...jsi úžasná...a tep máš zrychlený, skoro nepravidelný...Měl bych tě mít pod dohledem, aby se ti neudělalo nevolno. Možná - zhluboka se nadechni...+připoží ucho zpátky k její hrudi.+
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » pát dub 13, 2012 10:27 pm

+zasměje se zvonivým smíchem+ No... neznám nikoho, kdo by se rád vracel do nemocnice. Ani já. Ale... když bys chtěl, tak bych někdy zase na pár dní přijela. Třeba zas na tu Mýtinku +mrkne na něj, že to by šlo+ Zrychlený tep? Bože... z čeho to může být, když jsem v klidu? Není to něco vážného? +zeptá se odborníka, ale uculuje se přitom. A pěkně zhluboka se nadechne a zase pomalu vydechne a Fabienova hlava se na její hrudi pravidelně nadzvedává a klesá, jak Poly poslušně zhluboka dýchá+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » sob dub 14, 2012 4:51 pm

Poly: +Zatváří se hrozně vědecky.+ Mám nejasné podezření, že se jedná o velmi vážnou nemoc a bude proto třeba, abyste slečno byla pod stálým dozorem opravdu zkušeného lékaře. :P + Spokojeně se uvelebí na měkkém polštářku jejího ňadra.+ Vhodnou léčbu bych viděl v opravdu intenzivních dotecích, něžných polibcích...+ a pak náhle vyděšeně po ní koukne.+ Ty bys mi vážně odjela? Poly!!! Teď, když jsem tě našel? :shoced2*
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » sob dub 14, 2012 10:19 pm

Vážná nemoc? Tak to já se tedy nechám od vás radši vyléčit. A pane doktore... nechci vám do toho moc kecat, ale nezvýší se mi po těch vašich dotecích a polibcích ten tep ještě víc? +dotazuje se se šibalským úsměvem+ No ale já budu muset jednou odjet. Přece tady nezůstanu napořád +přizná nerada a pohladí ho po tváři, když vidí ten jeho výraz+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned dub 15, 2012 3:41 pm

Poly: No, ty jako pacient jsi pod dohledem, takže se zvýšením rychlosti tepu se počítá a léčba bude přiměřeně upravena. Nikdo však ale nemyslí na zrychlený tep a povážlivé kolísání tlaku u ošetřujícího lékaře...+tváří se děsně vážně. :lol: + Hm...já vím, že odjedeš, ale zkoušel jsem to. Kolik dní tady ještě můžeš zůstat - tedy do kdy máš dovolenou?+ Povážlivě prsty zabloudí pod krajku na levé ňadtu.+ ;)
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned dub 15, 2012 6:35 pm

S důvěrou se ti tedy svěřuji do tvých rukou +usměje se na něj, že souhlasí s navrhovanou léčbou+ A co mám dělat v případě, kdyby se tep a dech zrychlil tobě? Zavolat molly? +uculí se lišácky :mrgreen: + Dovolená mi teprve začala. Máme před sebou celých čtrnáct dní +uklidní ho, že se ještě nikam nechystá odjet+ A tohleto je co za vyšetření? +kývne bradou na tu ruku na ňadru+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » ned dub 15, 2012 10:30 pm

Poly: +Vyděšeně se na ní podívá.+ Nééé...jestl ise zrychlí tep mně, tak hodně líbat, ale v žádném případě nevolat Molly. Pohled na ní by možná bylo to poslední, co bych viděl a to bych zrovna teď nechtěl.. :mrgreen: + Posune odbornou ruku :lol: hlouběji pod prádélko.+ To jsem tak moc rád, že máme čtrnáct dní...to toho strašně moc můžeme stihnout, jestli budeš chtít...+ A zatváří se nevinně.+ To je vyšetření, které má zjistit citlivost a tudíž přiměřené rexlexy... :pii
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

Příspěvekod Paola Ricci » ned dub 15, 2012 11:51 pm

Tak citlivost mám docela dobrou, když cítím tvoji ruku na svém prsu. A reflexy taky... takže... si dávej pozor +varuje ho, ale její úsměv prozrazuje, že to nemyslí zase tak vážně. Nakonec mu místo facky jeho ruku pouze vytáhne zpod svého prádla+ Ještě jsem neviděla, aby doktor sahal pacientce na prso. To se u vás nosí? +zeptá se, ale nevypadá, že by se na něj zlobila+ Tak kam teď... interní vyšetření? +usměje se a položí mu jeho ruku na své břicho+
Paola Ricci

Příspěvekod Fabien » pon dub 16, 2012 2:04 pm

Poly:+ Zatváří se zoufale, že mu jako berou hračku a nedávají žádnou náhradu a zasoustředí se na ploché bříško.+ Prima...interna....Takže, slečno, pacientko, pokrčte nožky, uvolněte se a pravidelně dýchejte.+ Pomalu prohmatává bříško a nemůže oko odtrhnout od lákavého důlku pupíku, který jen a jen svádí, aby ho políbil a zakroužil v něm jazykem...což nakonec v nestřežené chvíli udělá.. :mrgreen: +
Nic není nemožné!
Fabien
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Byty zaměstnanců