Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Rebecca Altamirano » pon dub 16, 2012 3:18 pm

Holky, moc děkuju za podoporu :* :Love Doufám, že to ve zdraví přežiju já i moje nervy :D
Ortus non est initium vitae, mors non est eius finis...

Narození není začátek, smrt není konec...
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Memory » pon dub 16, 2012 9:51 pm

:hug
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 19, 2012 12:15 pm

Kdyby někdo toužil po kódu na poštovný z Lush zdarma: Kouzelný jarní kód pro poštovné zdarma: 0343 - platí do 28.5.2012 pouze v rámci ČR (zadává se do políčka na konci objednávky)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Manori » čtv dub 19, 2012 2:02 pm

jéé, tam mají hezké věci...něco ozkoušené, co je fajn, máš?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Margarit Black » čtv dub 19, 2012 5:30 pm

To je ta maska, cos dávala yohi, že? Na ten obličej i záda, tuším..máš doma ještě něco, co ti sedlo?
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 19, 2012 8:37 pm

Noo u mě těžko hodnotit, vycházejte z toho co je u výrobků od lidí psaný - fakt to většina chválí. Mně na xicht nesedne skoro nix všebecně, jak sem psala minule na chatbox. A jo, dávala sem yohannce, tak ať se vám pochlubí ;p) . Doma sem si nechala angels on bare skin, který sou teda fajnový, takovej jemnej čistící peeling, akorát, že i to je na mě asi dost, dnes sem ho zkoušela po dlouhé době, tak uvidím.
Šampuky mám a jako dobrý, ale žádnej zázrak - na druhou stranu se mi uklidnila pokožka hlavy od lupenky, ale tam těžko říct co za to může, ty šampony střídám i s jinejma. Měla sem vzorek ultrabalm, což je jako taková vazelína, taky dobrý, i ty jejich tuhý olejový cosi. dost záleží i na tom co vám voní a smrdí, na to je lush asi dost speciální, něco voní až moc.
Chce to fakt zkoušet, nejvíc sem nakoupila výprodej vánoční co měli mínus padesát procent a pěny do koupele luxus teda!
Co mi naopak nakonec hodně sedlo byly vody na xicht - v podstatě květinový jen takový míchanější. A mamce sem k nějakýmu svátku koupila oční krém a chrochtá si. Já teď měla s tím xichtem takový dobrodrůžo, že sem všechno vysadila kromě vod a klasiky lékárenské.

A ještě teda na tuhý parfémy sem někde četla, že rozežírají podpaží.

a zajímavosti - z anglie je to několikrát levnější, takže se často lidi domlouvají a nakupujou dohromady odtam, ale zase když je tu poštovný zadax, tak tu jednu dvě věci... aaa v objednávce si hezky nadrzo napsat o vzorečky ;o)
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » čtv dub 19, 2012 8:55 pm

no beuš mi dávala dvě věci.. tu aqua marine a mask of magnaminty.. a obě bych nedoporučila na sušší typ pokožky, spíš na mastnou je to výborný teda. já jsem s tím naprosto spokojená. Vůně nic moc teda, ale pleť je po tom tak krásně hlaďoučká.
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 19, 2012 9:23 pm

magnaminty voní dost mentolově, ne? mátově? a aqua mně přišla jak aviváž :D třeba rybinu v ní narozdíl od ostatních necítím.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát dub 20, 2012 4:41 pm

Hmm..to zní dobřee..no, mě tam zaujala taková růžová a zelená patla..už si nepamatuju název..

Joo, jinak jsem si koupila Biodermu Sensibio H2O..nooo..nooo..dneska, jak jsem se s ní poťaplala a koukla po půl hoďce do zrcadla, tak jsem měla lehce vyžraná místa kolem pusy..tam je to celkově hodně háklivé..tak jsem vzala krém a už dobrý..ale celkem šok..

A teď trochu z jiného soudku..jsem zjistila, jak jsem procházela kalendář, že budeme se Siriusem slavit 5. výročí...jsem málem padla, jak jsem si to uvdomila :D a tak jsem uvažovala, že bysme mohli udělat nějakou party..
Vím, že Mem tady něco říkala o chatě, takže bych to nechala buď někdy na prázdniny, pokud by se podařilo slézt nebo pak na září..ale rozhodně bych to ráda s váma oslavila, pokud byste byli pro ;)
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 5:24 pm

Margarit Black píše:Hmm..to zní dobřee..no, mě tam zaujala taková růžová a zelená patla..už si nepamatuju název..

Joo, jinak jsem si koupila Biodermu Sensibio H2O..nooo..nooo..dneska, jak jsem se s ní poťaplala a koukla po půl hoďce do zrcadla, tak jsem měla lehce vyžraná místa kolem pusy..tam je to celkově hodně háklivé..tak jsem vzala krém a už dobrý..ale celkem šok..

A teď trochu z jiného soudku..jsem zjistila, jak jsem procházela kalendář, že budeme se Siriusem slavit 5. výročí...jsem málem padla, jak jsem si to uvdomila :D a tak jsem uvažovala, že bysme mohli udělat nějakou party..
Vím, že Mem tady něco říkala o chatě, takže bych to nechala buď někdy na prázdniny, pokud by se podařilo slézt nebo pak na září..ale rozhodně bych to ráda s váma oslavila, pokud byste byli pro ;)

Patla? Jako na xicht? no růžová netuším co myslíš (možná to ala mýdla fresh farmacy...coal face..bo takovýho cosi) a zelená bude magnaminty asi?

Jako růžovou vodu micelárku? :shoced2* Já si dávám furt tu stomilitrovou a pohodička, týjo. Asi ti v ní něco vadí! A mělas to jako vysušený, bo alergickou reakci? taky to může reagovat s něčím jiiným, esis už něco na obličeji měla.

To plánujeme chaty jako už tři měsíce dopředu joo? No já bych někam klidně zašla, když někdo uspořádá :Gl*
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice