Beatrix Stein

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka

Re: Beatrix Stein

Příspěvekod Memory » stř dub 18, 2012 11:57 pm

(Hmmm... jedno telo, jedna duša? :D :P ... nieee, to bol samozrejme omyl, myslela som Bea so Žanetou ;) )
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » čtv dub 19, 2012 12:23 pm

(Nonono! Abych nezačla žárlit!)

+a jen dopiple tu beu s kristiánem, červenou fixkou velkýma písmenama pokračuje+ :Love ŽANETKA FOREVER :Love +narovná se a prohlíží si to a zdá se jí to nějak málo, tak srdíčkama pomalovává celej lampion..snad se nerozpustí...lampion, né bea..+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » čtv dub 19, 2012 3:23 pm

Eric píše:Kris: To nie je o tom, že ti neverím. +pokrúti hlavou.+ Len mám z toho taký divný pocit, to je všetko. +pokrčí ramenami a aj on si konečne odpije trochu toho šampanského, keď už aj dievčatá nasávajú, potom sa tak pobavene pozrie na Krisa, keď ho niečo napadne.+ Pamätáš, ako sme sa spolu opili naposledy? +uškrnie sa.+

divný pocit, povedz mi, kedysi ho nemal. Vždy sa niečo môže stať. + napije sa taky + (jo to by ma taky zaujímalo) naposledy? no to už bolo veľmi dávno! chceš zaspomínať? + uculí sa a sleduje poočku Beu +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod yohannka » čtv dub 19, 2012 3:27 pm

Memory píše:yohi: zamyslene "No, ja neviem, či drsňáctvo je zrovna to, čo hľadám." a tak mimovolne jej na chvíľu pohľad zaletí k Ericovi, ale zas pozrie na yohannku. "Musíš mi niekedy toho svojho ukázať." mrkne na ňu. "Mimochodom... napadne ju. Ako je to teraz s yohannkou a Žanet? Nevieš náhodou?" vyzvedá a zas si odpije drinku. "Tak to ťa musím poriadne opiť, aby si mi ho v slabej chvíli prezradila." smeje sa. "Len je problém, že budem pravdepodobne v takom stave, že si ho nezapamätám."

nééé? Drsní chlapi jsou přece TAK sexy... No jasně, ukážu.. a ukážu ti jeho kérky! +směje se+ s beou a žanetou? nooo a víš že ani moc nevím +nakrčí čelo+ ona teď bude mít Bea asi Krisovitý období.. a pak to asi bude řešit i s žanetou +pokrčí ramínkama+ cha! to né, já to neřeknu ani kdyby mě mučili! +směje se+ ale můžeš si zkusit sama něco namííchat
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Memory » pát dub 20, 2012 12:11 am

Bea: "Počkaj, počkaj!" prekvapene vyvalí oči. "Ty máš staršieho brata?" evidentne je táto informácia pre ňu novinka. "Tak na kráse ani tak nezáleží... " začne, no potom nad tým mávne rukou. "To je jedno, aj tak to nebude akože naozaj... či áno?" pozrie spýtavo na Beu, či náhodou nemá nejaké iné informácie. Nad tým telefonátom sa uškrnie. "Vidím, že máš vlastné skúsenosti." chvíľu sa mračí a hodí po Krisovi pohľad, akože nesúhlasí, no keď zas pozrie na Be, len si povzdychne a rezignovane prikývne. "No hej, čo iné môže človek robiť." vezme si od nej balón, no na dosť dlho sa zamyslí, lebo nevie, čo tam napísať, no potom napíše: Nech sú všetci v poriadku a šťastní.

yohi: "Má kérky? A veľa?" vyzvedá. "Tak niektorí áno." súhlasí. "Ale nesmú byť príliš drsní." mudruje. "Potom z nich mám totiž trochu strach." prizná a odpije si zas z tej yohannkinej špeciality a zdlábne ďalšiu jahodu v čokoláde. Len prikývne. "Ale priznám sa, že ma to prekvapilo, keď sa k sebe vrátili. Jednak som myslela, že Kris chce začať úplne iný život a jednak, že mu Bea nikdy neodpustí." pokrčí ramená. "Ale som vlastne rada. Evidentne sa majú moc radi." (teda to asi pred Beou nehovorí.... ja už sama neviem, kde kto s tým... :pii ). Zasmeje sa. "len aby sme potom z toho všetci neoslepli." No tackavo sa postaví a prejde ku baru, kde začne zmiešavať všetký možné, aj nemožné druhy alkoholu dokopy.
Nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.
Memory
VIP Member

Příspěvekod Eric » pát dub 20, 2012 12:22 am

(dnes má teda asi výnimočne na sebe košeľu ;) )
Bea: Vážne? +zaujate jej pozrie do očí, keď mu tak upravuje límec.+ A prezradíte mi, odkiaľ ste teda čerpala? +a tá jeho zložka ho začne naozaj zaujímať. (dávala by som si pozor na prsty :D )
Uškrnie sa pobavene.+ A na čo také dôležité ten ukazovák potrebujete?
Nooo... +akoby naoko zamyslene.+ Ale musíte uznať, že je pekná. +mrkne na Beu. Holt ho proste baví ju podpichovať... ale tak priateľsky, samozrejme.+ No by nemali. +súhlasí s o čosi vážnejším výrazom.+ To by ste sa ale museli snažiť, nedávať o sebe tak vedieť. +poznamená akoby len tak mimochodom.+

Kris: Ale aspoň som vždy vedel, kedy treba vziať nohy na ramená! +významne na Krisa pozrie štýlom, že by to tiež niekedy mal skúsiť.
No to bolo. +zasmeje sa.+ Prečo nie. Tak schváne, čo si z toho pamätáš? +mrkne naňho spiklenecky.+ (ja tiež netuším, kľudne si niečo vymysli :pii , bude to aspoň zaujímavé)
Eric
Člověk

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 1:59 am

Memory: +musí se smát a přikyvuje+ No jasně, kde bych přišla k synovcovi a neteři jinak? +napije se a potřepe hlavou+ Ale zas tak moc se nestýkáme, žijou úplně jinak než já.
No já doufám, že to není doopravdy. +udělá přemýšlivě pusou kačenku+ To by byl průser. Pro mě. Ale Kristián furt přísahá, že ne...tak snad... Jak se má vůbec to kotě, cos dostala k vánocům? +zvědavě a vybarvuje si srdíčka+

(a bea neslyší co nemá...takže v klidu...Kristián taky okázale ignoruje, že tam bea objímá erica ;o) )

Eric: (tak může mít takový to tričko s límečkem...) Nooo mám spoustu spolehlivých kontaktů...které zřejmě mají kontakty na vaše fanoušky...+uculí se+ (a já doufám, že si vezme jen otisk! né celej prst!) No pustit to tu do oběhu, bude z vás hvězda!
Třebáááá...+zaculí se, pak se otočí a nabere trošku krému z dortu na ukazováček a olízne si ho a mrkne na Erica+ Na tohle? mimo jiné...+zamrká nevinně řasama+
Pfch...tak je pěkná, no. +a je vidět, že jí z toho extra dobře není+ Je pěkná, určitě zábavná, šikovná, umí střílet, umí to s počítačem, určitě skvěle vaří a co je nedůležitější, narozdíl odemě umí i řídit. Žena snů. +obrátí do sebe skleničku na ex+ Nechcete si ji rovnou vzít místo Kristiána? +trošku podrážděně, páč si proti ní furt připadá jak loooser...+¨
To bych se rovnou mohla někde zahrabat... +dolije si skleničku a poctivě ju znova dá naráz celou+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod yohannka » pát dub 20, 2012 3:55 pm

mem: ten má kéérek.. celý ruky má potetovaný a pak něco na hrudníku.. na zádech a tak. strach? to je právě dobrý! teda pokud tě nezbijou. Vidíš to.. to je osud! píchne brčkem do vzduchu.. anebo láska +uculí se+ Tss seš doktorka, přišila bys nám nový oči! +směje se a nakukuje co tam lije+ joo tak to bude síla!
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Kristián » pát dub 20, 2012 3:58 pm

Eric:

to bych musel pořád utíkat.. a to není můj styl. Hmm, pamatuju si že ses mě snažil přepít! a taky to, jak jsi policajtům málem ukradnul auto +uculí se+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Eric » ned dub 22, 2012 11:12 am

Bea: +Trochu sa zamračí.+ Viete, že ste už druhá v tomto týždni, čo tu spomína nejakých mojich fanúšikov? +pokrúti hlavou a odpije si z poháru, čo má v ruke.+ Úprimně, radšej som, keď o mně koluje čo najmenej informácii. Čovek sa potom ľahšie dostane aj tam, kam by sa za normálnych okolností nedostal. No, vyzerá to, že naozaj budem potrebovať aspoň jeden váš prstík. +cukne mu kútikom. Potom sa cez Beu natiahne tiež k torte tak, že na chvílu sa nakláňa priamo nad ňou, naberie si na malíček trochu krému a tiež ho ako Bea olízne a potom sa uculí.+ To by ste zvládala aj iným prstom a vyzeralo by to rovnako atraktívne. +mrkne na ňu pobavene.+
No to je. +prikyvuje súhlasne a sleduje ako Bea do seba na ox vyleje pohárik.+ Vzal, keby som si nesľúbil, že sa už nikdy neožením a keby si ona nevybrala Krisa. +trochu ju podpichuje, no keď Bea do seba vyleje ďalší pohárik a nalieva si asi tretí, než by ho do seba mohla obrátiť, zadrží jej ruku a tak zmierlivo a úprimne dodá.+ Ale Kris si vybral vás. Tak prestaňte žiarliť a choďte mu dať pusu. +kývne hlavou za seba na Krisa... ktorým tam asi ostal stáť trochu bokom.+

Kris: Máš pocit, že stále utekám? +nadvihne spýtavo obočie.+ Sú jednoducho len veci, u ktorých musí byť človek opatrný, to je všetko.+ Pokrčí ramená..... uškrnie sa.+ Nesnažil, ja som ťa prepil, bratček! +potom sa uculí, jak si na tých policajtov spomenie.+ Tak, keď ho nemali označené.... vtedy to bol zázrak, že nás nechytili. +zasmeje sa.+ Ale ty si bol tiež pekne naliaty. Rozhodol si sa zahrať na Spidermana a vyliezť na jednu z dvojičiek. Dodnes nepochopím, ako sa ti podarilo vyšplhať tie štyri metre. +krúti nechápavo hlavou, keď si na to spomenie.+ To boli časy. +usmieva sa tak nostalgicky.+ Aleho keď nás naháňali Johnovi ľudia a my sme ukradli ten taxík. Boli sme jak deti. +krúti hlavou.+
Eric
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Podkrovní byty majitelek