Zpovědnice

Zpovědnice - napište, co máte zrovna na jazyku

Re: Zpovědnice

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 7:31 pm

Meg, to musíme oslavit! ;) Já bych přišla taky, ale přimlouvala bych se spíš za ty prázdniny, každé září totiž pravidelně pořádám narozkové večírky. Ale přinejhorším bych letos neslavila, no:).
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Manori » pát dub 20, 2012 7:45 pm

Meg: láách, jj, nezdá se to..což mě napadá - co oslavit společně? :P obě jsme měly svatbu v červnu...tak nějak po zkouškovým?
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Styx » pát dub 20, 2012 7:55 pm

Tak to máme tady dvoje výročí, tak to jste vydrželi spolu pěkně dlouho, gratuluji. :Love
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát dub 20, 2012 9:39 pm

Bea: To byla ta zelená micerálka na smíšenou pleť..a asi smíšenou evidentně nemám..vysušilo mi to..a fest teda..úplně stejně, jak mi to suší jiné výrbky na mastnou pleť..asi si budu muset zajít ke kožařce, bo tohle už mě fakt přestává bavit :?
A líbí se mi teda Aqua Marina http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/203 ... l?katID=57 a Herbalism http://www.lushcz.cz/e-shop/produkt/203 ... l?katID=57
No, tři měsíce ne, ale nevím, kdy to Mem chtěla uspořádat, tak pěkně popořádku..jsem se jí do toho nechtěla míchat ;)

Man: Jasně, uděláme dabla 8-) A po zkouškovém se to určo bude hodit :)

Styx: Lach, vydrželi dlouho..to "dlouho" je správné slovo :D obsah už je na tom vtipnější :pii
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 9:56 pm

Meg no jo, ale to není Sensibio, ne? Sensibio je ta růžová. Zelená je Sébium. ;o) Sem si říkala. Ale v létě mi teda nic nevyžírala jak sem ju několikrát zkoušela u té známé - ale to sem teda neměla xicht v takovým stavu jak teď. Ono to kožní není od věci, jestli máš problémy, ale zase moc nepočítej, že ti tam extra pomůžou ;o) většinou zopakujou to co se píše na netu, případně dají nějaký dryjáky - ale taky nejsou špatný. Leta mně třeba předepisovala alkoholovou pleťovku..která mi xicht dělala ještě horší, ale já to netušila a furt sem to jakoby přebíjela.

jo tu Aquu má teď yohi a tu druhou sem neměla ani vzorek.

Ono to uteče jako voda... Ještě by mě zajímalo, nakdy plánujou večírek Beccy, abysme se to nedozvěděli týden před pokud možno, pokud to bude veřejný... ;)
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » pát dub 20, 2012 10:30 pm

Jsem se přepsala..jsem myslela na Sébium a napsala tu druhou :D jsem byla teď malinko zmatená, kde se tu vzala Sensibio :pii
Já vím, že od kožařky nemůžu nic čekat, bo mi kdysi dryjáky předepisovala a vyžrala jsem si obličej a taky jsem ju používala furt pryč :evil: Takže proto pořád zvažuju, jestli jít nebo nejít a testovat na sobě další dryjáky z drogérií nebo lékáren..to bude totéž..
Bych si to asi musela patlat na jednu část obličeje, tu Aquu..bo k puse nemůžu dát nic, co by mi ji vysušilo..ale bradu mám zase mastnou, což je už na palicu :shocked1*
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » pát dub 20, 2012 10:59 pm

No ono to není od věci! Já už se tady dostala do fáze, kdy matlu každou část obličeje něčím jiným... :pii
Já teď byla na kožním po hooodně dlouhé době..a víceméně proto, že sem potřebovala kortikoidy - který ti bezproblémů napíšou na cokoliv. Já je nepoužívám moc, a používám je nerada, no někdy halt...a už sem měla za ty asi dva roky všechno prošlý.
Ale tak zase třeba za zkoušku to stojí. Když to nezabere, tak to přinejhorším vysadíš, už máš víc zkušeností, tak to snad poznáš. Dřív sem žila v domnění, že doktoři vijou co dělají :D :D :D :D
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob dub 21, 2012 5:46 pm

Jejda, do té fáze se dostat nechcu :shock: Na kortikoidech jsem taky dlooouho jela..ale jen na ruce a musím zaklepat, že to už mám v pohodě..exém..
Jooo, taky jsem doktorům věřila..to byly časy :D :D
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » sob dub 21, 2012 5:54 pm

Noo tak..pokud máš nějakou smíšenou pleť, tak se tomu asi stejně moc nevyhneš. Případně pokud trpíš ekzémem. Jak různým plochám k mazání, tak kortioidům - jako jistě, že to de bez nich, ale kdo si nechá olezlýho půl xichtu (případně celou hlavu), když to může mít za týden pryč a třeba půl roku pokoj...
Alee te´d sem dostala zase Aknemycin - roztok, má to takovou houbičku jak tekutý lepidlo. A taky je to nějaký..lokální cosi, ale používala sem to před lety dlouhodobě, teď dlouho ne a teď sem zase začla a příde mi xicht lepší - ale zase né předtím nějak že by se to bez toho hroutilo. Navíc se mi po tom rychle ztratí zima a ani se nevyrazí!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Margarit Black » sob dub 21, 2012 7:30 pm

Já nemám exém na obličeji, to jsem chválamerlin nikdy neměla..teď už ho nemám nikde..asi ze dva roky..
Hm a na opary používám korektor, když cítím, že by mohl vylézt..
Aknemycin, tak na to kouknu:)
(part of ABBA song)
Margarit Black
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zpovědnice