Knihovna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Knihovna

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 9:49 am

Vrátí se z práce dřív než by čekala, poněkud rozrušená adrenalinem, jak jen ho převědčí. Najde ho v knihovně zahloubaného v nějaké bichi. Usměje se, pootevře dveře a ťukne na ně aby se nelekl Ahoj zlato, můžu?
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 21, 2012 10:00 am

+sedí u stolu a kolem sebe pár knížek, pár pergamenů a dělá si výpisky+ Hm? +řekne, docela přítomně a mrkne na ni, aby za ním šla a zase píše+ Co se děje, lásko?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 10:04 am

Dá stranou nějaké ty knihy a sedne si půlkou zadku na stůl Naše přítelkyně Rebecca mě o něco požádala začne opatrně o něco dost důležitého a já potřebuji abys mě pomohl vezme ho za ruku s brkem, aby přestal psát a věnoval jí pozornost
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 21, 2012 10:09 am

+položí brk a koukne na ni+ Naše přítelkyně... aha. +prohlíží si ji, opře se v křesle a spojí ruce v klíně+ A má to pochopitelně háček, jinak bys nezačínala tak ze široka. Co to je?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 10:26 am

Chm +vstane přechází před tím stolem trochu nervně+ no, někdo tu loví dlaky, a ve slastech měli špiony a atentátníka. Zjsitli že se jedná o nějakou společnost Lidé především, která je proti všem anormálním osobnostem. Dlaků, upírům, ale kouzelníkům Viktore. +otočí se k němu+ nechci aby naše děti žili ve světě kde jsou takový.... je to jak ve středověku. Rebecca mě požádala, jestli bychom pro změnu mi něco nevyšpionili u nich. Zahráli si na normální smrtelníčky, vystrašené ze všech příšer a tak +přejde k němu a stoupne si před něj+ prosím, pomůžeš nám... mě? +koukne na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 21, 2012 10:31 am

+zavrtí hlavou+ Ale Syr, vždycky tu bude někdo takový, komu se nebude líbit to, nebo ono. Vlkodlaci, upíři, nebo třeba černoši, nebo gayové. To je chceš všechny zlikvidovat? +koukne na ni tázavě a děsně moudře+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob dub 21, 2012 10:36 am

Já ale přece nechci nikoho likvidovat! +nadurdí se trochu, protože to vážně v úmyslu neměla+ a pokud vím tak J-C taky ne. Jen chce vědět, proti komu vlastně stojí. +Sedne mu na klín a rukama ho obejme kolem krku+ prosím +koukne mu do očí+ může to být sranda, zkusit dělat že jsme normální svatouškovští lidi, hm? +zaboří mu ruce do vlasů+ žádný kouzla, žádný nadávky, klení, vzývání bohů... +usměje se+ prosím. +to že už to Becs slíbila raději nevytahuje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » sob dub 21, 2012 2:18 pm

+chvilku na ni mlčky kouká+ Ale jdu s tebou a ty mě budeš poslouchat! +natáhne k ní jeden ukazovák v káravém gestu+ Nebudeš se vystavovat žádnému nebezpečí a budeš poslušná manželka, co si nadevšechno váží svého muže. +sdělí jí+ Aby jsme teda dělali, že jsme úplně normální. Platí? +zvedne obočí+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned dub 22, 2012 9:05 am

By mu teda odkývala i třetí světovou, hlavně jenom že půjde s ní. Je vlastně moc ráda. Opře se čelem o jeho a usměje se. Pak jí ale úsměv zatrne a ona se odtáhne Co tím chceš jako říct? že si tě nevážím nebo že si tě vážím málo? trochu se jí to teda dotklo Andrew, miluji tě zacvrliká se sklopenýma řasama a jemně se kolem něj obtočí Platí
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned dub 22, 2012 1:47 pm

Jo. +kývne+ Přesně to tím chci říct. +ale v očích mu tančí ohýnky a pohladí ji po pasu+ Však já tě taky miluji Sophie. +usměje se na ni+ Kdy to začíná, ta vaše potrhlá akce?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz