Tonyho mise do Svaté země

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Tonyho mise do Svaté země

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv dub 26, 2012 8:00 pm

Tak to dokaž, že nejsi srab +provokativně se ušklíbne+ Snad mi budeš k užitku. Vem si sebou zbraně +sám odzbrojí mrtvé vojáky a schová si zbraně do pouzdra na opasku a pod plášť. Obličej si zakryje kapucí a rázem je u dveří a opatrně nakoukne do chodby+ Čistý vzduch... můžeme jít +vydá povel Carlosovi a vyrazí hledat východ z vězení+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » pát dub 27, 2012 2:26 pm

Chingate! +sykne naštvaně k Tonymu. Sebere tam nějaký krátký meč, co tam je položený a zastrčí si jej do otrhaných hadrů. Vyrazí za Tonym, ale na chodbě na něj tiše pískne+ Hej.. amigo.. tudy +ukáže na druhou stranu chodby, hlouběji k celám+ Bezpečná zkratka +vycení zuby v úsměvu+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » sob dub 28, 2012 5:19 pm

+chvíli trochu nedůvěřivě hledí na Carlose, ví velice přesně, že ho předtím vlekli jinudy, než kam mu ukazuje on. Po chvilkovém váhání se rozhodne, ale neopomene ho varovat+ Jestli mě lákáš do pasti, dřív, než mě chytnou, podříznu tě jako sele, to si pamatuj! +přes výhrůžky ho ale následuje+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » sob dub 28, 2012 5:50 pm

Si Amigo, můžeme se handrkovat o každý slovo, ale stejně mi nakonec budeš muset věřit +pokrčí rameny, že ho nehodlá přemlouvat jak malý děcko+ ale tam tě čeká jen smrt +pokyne hlavou k chodbě, kterou chtěl jít. Tiše jako krysa se táhne druhou chodbou, když se před ním objeví hlídač. Neslyšně vytáhne zahnutý meč a podřízne ho jako to podsvinče, jak mu Tony vyhrožoval. Není to žádný vylekaný zajíc. Úkosem mrkne na Tonyho a jde dál+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » sob dub 28, 2012 6:18 pm

+protože jde pár kroků za Carlosem, neměl možnost tak rychle zareagovat na hlídače. O to víc ho překvapí Carlosova blesková reakce. S pozvednutým obočím si prohlédne mrtvolu, válející se ve vlastní krvi na zemi a se slabým úsměvem v koutku rtů koukne na Carlose+ Dobrá práce +řekne uznale. Tony nemá moc ve zvyku chválit, ale tady si to neodpustí. Pohne se dál v Carlosových šlépějích, ten špinavý trestanec se mu začíná líbit čím dál víc+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » sob dub 28, 2012 6:27 pm

+Pokrčí rameny nad jeho pochvalou, radši hlídač než Carlos+ No problemo +zazubí se na Tonyho a ukáže mu zakrváceným mečem na konec chodby+ Tudy, je jejich +chvíli přemýšlí jak se to řekne+ něco jako hlavní štáb, tam by měl být ten tvůj Assasín, co ho hledáš +pak mávne druhou stranou+ tudy, se dostaneme ven za město, skoro nepozorovaně +rty mu zvlní úšklebek+ kterou cestou? +položí mu jasnou otázku+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » sob dub 28, 2012 7:11 pm

+zastaví na rozcestí a koukne oběma směry+ U mě je to jasné. Já mám tady nevyřízené účty. Ty si zachraň kůži, dokud je čas +kývne bradou k východu+ Hodně štěstí, kámo +sevře mu chlapsky ruku a pak se otočí a rychlým krokem vyrazí druhou chodbou+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » sob dub 28, 2012 7:18 pm

Suicidio! +zakleje, jak mu stiskne ruku, tak ho přitáhne k sobě, až se dotýkají rameny a tváře mají vedle sebe+ Nenechal jsi mě tam, jdu taky, já tu mám taky něco nedořešené +mluví tiše, rychle a pak náhle Tonyho pustí. Tvář má staženou do velmi nepříjemného šklebu, moc rád si s těmi parchanty vypořádá ta drobná mučení+
Carlos

Příspěvekod Tony Dolohov » ned dub 29, 2012 12:35 am

Jak chceš. Možná se mi budeš hodit +pousměje se a vydá se chodbou, na konci které je schodiště nahoru. Vyběhne po něm a zastaví se před dveřmi, vedoucími ze sklepení+ Co je za těmi dveřmi? Nerad bych se ocitl v obležení po zuby ozbrojených hašašínů +zeptá se potichu Carlose+
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Carlos » ned dub 29, 2012 5:23 pm

Mierda! +zavrtí sám nad sebou hlavou+ Tady +zakrouží mečem v ruce a znechuceně stiskne rty+ je mučírna. Dva až tři hašašíni, plus nespočet kousků těl mučených +sevře si dlaní prst, který okusil muslimskou pohostinnost+ Hej, amigo +zastaví ho ještě, než se tam Tony vrhne+ Carlos +zazubí se na něj+ když tu možná chcípnu, rád bych znal tvé jméno, šílenče.
Carlos

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum