Midnight Park - Kouzelný park

květinářství - dodávka do domu - roznášková služba - zahradní architektura

Moderátor: Zaměstnanec

Re: Midnight Park - Kouzelný park

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 5:06 pm

Syr: +Leží pod nim na dece, stehna mírně rozevřena.+ lásko já... Moc tě chci. +rozepne mu kalhoty a sevře v ruce jeho mužství.+miláčku

Viktor: Ano... +nic víc říct mu vzrušení nedovolí, jen ztlumí zasténání skoousnutým rten a chvatně ji zbaví kraťasů i kalhotek pod nimi, vyhoupne se do sedu a posadí si ji na sebe tak, že do ní hned pronikne a pamalu si ji silnými pažemi nadzvedává+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 5:24 pm

Syr: Sedí na něm, přes sebe přehozenou tu jeho košili takže snad ani nic nejde vidět. Má ho hluboko v sobě, vzrušena už tím že je tam může někdo nachytat. V rytmů doseda, hlavu schovanou v jeho vlasech

Viktor: +drží si ji u sebe a sykavě se nadechuje, okolí nevnímá, ani kdyby na ně někdo zrovna civěl, vdechuje jeho vůni a líbe ji na krku, okusuje kůži a olizuje jazykem, vzrušení je už skoro k nesnesení, když zrychlí tempo+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 5:35 pm

Syr: Miláčku! +zasténá mu do kůže a vypíchne se proti němu, nohama ho pevné obejme kolem pasu a prohne v zádech.+ lásko já už nevydržím. Ach!

Viktor: +bezhlesně to do ní buší a v momentě se udělá+ Už... Už... +zasténá jenom, ale pořád si ji divoce bere+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 5:46 pm

SYR: +kousne ho do ramene, tím jediným vyjádří jak moc má co dělat aby nekřičela rozkoší+ ano už! +vyhekne+

Viktor: +vykřikne, jak ho kousne a chytne ji zezadu za krk, odtáhne od sebe a vtiskne jí udýchaný polibek+ Miluju tě. +zavrčí hrubým hlasem+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » úte kvě 01, 2012 6:18 pm

Celým svým srdcem +dopoví Syr do jeho rtů. Po chvíli z něj sklouzne a sama mu Brianka schová do kalhot a zapne zip. pak se nenápadka obleče a schová se mu do náručí+ Vidíš, není to zas až tak těžký. +pohladí ho po paži+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 6:33 pm

+zbledne, pak zrudne, jako by mu teprve teď došlo, co to vlastně udělali, ale pak jen tak pro sebe pokrčí rameny+ Vlastně to bylo skvělé. Neuvěřitelně vzrušující. Ale myslím, že za to hlavně můžeš ty. Ty mě ponoukáš k takovým věcem, při kterých bych tě chtěl celou.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 6:53 pm

Syr: Já tě ponoukám k takovým věcem? +zeptá se překvapeně+ ale to tys mě tady svedl. +culí se že za to může on že to na ni nesvede+ miluju tě. Projedeme se ještě?

Viktor: A hodlám v tom pokračovat. +usměje se na ni s ďáblíky v očích a pak si ji změří pohledem, na tváři poořád napůl úsměv+ Myslíš, že to zvládneš? Už tě to nebolí? +pohladí jí koleno+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 7:10 pm

Syr: Bolí ale já jsem přece tvrdá holka +políbí ho+ a když už nebudu moct mám přece tebe lásko +zbalí věci a hrabe se na nohy+ víš že jsi úžasný?

Viktor: +usměje se, vezme jejich věci a pomůže jí na nohy+ Dělám co můžu a mám úžasnou můzu. +dá jí pusu a jemně ji popostrčí po cestě+ A jeď opatrně. +starostlivě na ni dává pozor+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Viktor Lafayette » úte kvě 01, 2012 7:18 pm

Syr: +jede opravdu opatrně+ a znám ji? +uculi se na něj a pomalu jede ale koleno ji bolí dost až se SYR zastaví a podívá se rezignovaně na Viktora+ dobře tak já to vzdávám pro dnešek

Viktor: Troufám si říct, že ano. +jede vedle ní a chytne ji za ruku, pak se na ni usměje+ Dobře, tak se vrátíme do hotelu a já se tam o tebe budu starat, ano? +vezme ji do náručí a přemístí se tam s ní+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Vanessa » pon kvě 07, 2012 4:01 pm

+když se zvířátka pořádně vyblbnou ve stromech, kde si hrají na schovávanou i s Vanessou, zavede je pak k jezírku, aby se napila čisté vody. Dovolí jim v tom vedru si i trochu namočit kožíšky, ale jen u kraje. Panda s koalou chytají rybky a báječně se u toho baví a králíček spásá travičku v parku. Naginka se vyhřívá na kamenném podstavci sochy na sluníčku. Prostě krásná jarní idylka+
Vanessa
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Midnight Flower