Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon dub 30, 2012 2:30 pm

Ani nápad, to bych brala jako osobní urážku. +naoko pobouřeně se na něj zadívá+ Pochopitelně musíte bydlet u nás, máme zde krásné pokoje pro hosty a váš sluha může bydlet se služebnictvem, jsem si jista, že i tam by se jeden pokoj našel. +vstane tedy od jídla+ Prosím, drahý Mariusi, +usměje se na něj+ udělejte mi to k vůli.
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 2:36 pm

ach Phillip, jak jste šlechetná avšak to nemohu přijmout! +odmítá její nabídku a dělá drahoty+ Opravdu to není potřeba +vrtí hlavou, ale pak si povzdechne+ jak bych tak okouzlující dámě mohl odepřít radost +políbí ji na hřbet ruky+ jsem vaším dlužníkem. +pustí její ruku a o krok odstoupí+ Baudine! +zavolá svého sluhu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Okolí » pon dub 30, 2012 2:40 pm

Jean: Ano pane? +přijde z kuchyně a jen se valí a utírá si pusu do rukávu+ Co se děje?
Okolí

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon dub 30, 2012 2:42 pm

Ole! +tleskne+ Ukaž milému panu Mariovi jeho pokoj. +ať ho zavede do jednoho pokoje pro hosty, není třeba nový téma :)+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » pon dub 30, 2012 2:44 pm

+Vezmi naše věci, zůstáváme +na to se ještě ukloní Phillipě a odebere se za Olem na tváři velmi spokojený úsměv+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 8:05 pm

+vejde tam a rozhlédne se po té zeleninové nabídce a povzdechne si+ Maltezie, +řekne mu+ tohle +ukáže na zelí+ nakup hlavně kolem místa, kde je Phillipa, ke mě a k Lopanu Nottovi dej něco poživatelného, vejce, klobásy, chleba se slaninou, znáš to.

+sluha odchvátá aby splnil její příkazy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Phillipa Lafayette » úte kvě 01, 2012 8:06 pm

+vejde dovnitř v černých šatech ke krku a pohledem sjede Wenai, mlaskne ale nijak to nekomentuje, za to změna jídelníčku jí neušla+ Co to má být, +ukáže znechuceně na klobásy+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 8:11 pm

To jsou klobásy, ségra, střívka plněná mletým masem a bylinami, jistě to znáš, vzpomeň si. A ty +přeruší sestru co už se začne nadechovat+ Tu zůstanou. Já jsem pořád starší než ty, tudíž mám rozhodující slovo. A to se týká i jídla. Nedovolím, abys vyčerpávala toho chlapa zelím, pokud má snýst všechno, co jsem si na něj připravila. ++kouká na ni neústupně, ruce zkřížené na hrudi+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 01, 2012 8:14 pm

+sejde ze schodů a usmívá se přívětivě+ jaké to štěstí snídat ve společnosti dvou tak krásných žen. Mé dámy +ukloní se jim a nenápadně mrke na wenai.+ phillipo to je od vás tak hezké že jste nechala připravit i něco pro nás masožravé i když jsem si jistý že jste se musela velmi přemoci
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » úte kvě 01, 2012 8:15 pm

To... já... +na vteřinku se zarazí ale pak pokračuje+ Oh, jistě, to bylo samozřejmé, ne každý je zvyklý na zdravý a správný životní styl. +usměje se na něj, a něco se jí mezi těma dvěmi nezdá, jako mezi mariusem a Wenai+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz