Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Wenai Lafayette » úte kvě 01, 2012 9:14 pm

+slušně se posadí na židli+ nechte si ty kompliment pro někoho kdo o ne stojí. +slibné se na něj a nadá si na talíř vejce a klobasu+ kdy že to odjizdite? +koukne na něj a začne poněkud provokativně ukusovat klobasu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » úte kvě 01, 2012 10:50 pm

Ach ano i já vám přeji krasne ráno slečno Wenai. Vyspala jste se dobré? Já spal jako nemluvne asi to bude tím zdejším vzduchem ¤způsobně ji klobásu¤ asi jste se spletl ale já neodjîždím
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 2:46 am

Vážně? Já jsem slyšela že vás potřebují doma. Ehm, odkud že to vlastně jste? Z kterého hrabství? +nezávazně s ním konvertuje a s vervou likviduje snídani+ po snídani se půjdu trochu projít. +řekne phillipe+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 8:01 am

+Krájí, tedy skoro pitvá tu klobásu a vduchu slibuje Wenai velkou pomstu, spojenou s provazem a peřím+ Váš zájem mě velmi potěšuje, má drahá. Mé panství je v Northumberlandu. Je tam skoro tak příjemně jako zde +blískne se úsměvem a dá si do pusy další kousek+ A opravdu mě tam momentálně nepotřebují. Tím jsem si jist. +ušklíbne se+
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » stř kvě 02, 2012 8:04 am

Snídá svůj naklíčený oves s výhonky bambusu a kdyby jí to společnost dovolila, snad by se i podivila, jaký obrat to Wenai za jeden večer udělala. Dokonce s ním společensky konverzuje. Přimhouří oči, protože je jí nadevše jasné, že něco kuje. Jejím oznámením je ale vskutku překvapena Odkdy se mi drahá sestřičko svěřuješ se svými plány? Ráda tě doprovodím, ale Odloží vidličku kvůli tomu to určitě neříkáš že?
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 02, 2012 11:18 am

Je to tam samej komár, jak jsem slyšela. +ušklíbne se na Notta a ukousne si chleba a chvilku hypnotizuje pohledem Phillipu+ To bude tím, že se s nimi nesvěřuji tobě. +řekne, jako by byla úplně blbá, což přesně si o ní Wenai myslí+ Já mizim. +chytne do ruky klobásu a kousek chleba a odejde do haly a odtud do zahrad+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 12:55 pm

+Už už mu koutky úst málem cukly v úculu, na poslední chvíli to zachrání. Když Wenia vstane, tak se rychle postaví, ale už je pryč. Podívá se na Phillipu jakože bezradně a ztěžka si oddechne. Otře si pusu do ubrousku+ Phillipo, poraďte, mám jít za ní? +dívá se na ni ztraceně+
Locke Lamora

Příspěvekod Phillipa Lafayette » stř kvě 02, 2012 1:02 pm

+zamračeně se dívá za Wenai a pak se usměje na Maria+ Běžte, drahý příteli. Ale ještě vteřinku... +mávne na Oleho a ten jim donese hezky zabalenou bonbonieru nejvybranějších belgických pralinek, Phillipa ji dá Mariovi+ Tohle jí dejte, vždycky se po nic mohla utlouct. +spiklenecky na něj mrkne+
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » stř kvě 02, 2012 1:06 pm

Děkuji Vám! +vezme si od ní bonbošku+ nevím jak vám poděkovat, opravdu věřte že vám mohu oplátkou nabídnout jen své přátelství. +ukloní se jí+ přeji vám krásný den, paní Bernadotte +s těmi slovy a bonboniérou pod paží jde prohledávat zahrady+
Locke Lamora

Příspěvekod Locke Lamora » ned kvě 06, 2012 11:56 am

+Vejde do jídelny a při pohledu na snídající Phillipu by jen zaúpěl, kdyby to šlo, ale tak jen nasadí největší úsměv, kterého je schopen+ Baudin mi vyřidil, že jste se po mě sháněla má drahá +přijde k ní a políbí jí ruku+
Locke Lamora

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz