Pokoje bez výhledu

Moderátoři: Zaměstnanec, Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Pokoje bez výhledu

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned kvě 06, 2012 10:24 pm

Jo jdeme si lehnout. +vplazí se do postele a přitáhne si ji k sobě a v mžiku usne+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 06, 2012 10:28 pm

+Zavrtá mu nos do hrudníku, přetáhne přes ně peřinu a už pomalu usíná, když si uvědomí že z něj cítí karafiáty. Zvedne se na loktech a podívá se na něj, na tváři se jí vystřídají snad všechny výrazy. Protože Viktro spí jak dřevo vstane a ze země zvedne jeho košili a důkladně ji zkoumá, když najde dlouhý vlas, který není ani jednoho z nich. Pustí košili zase na zem a sedne si do křesla, odkud Viktora neustále pozoruje, klouže po něm pohledem+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned kvě 06, 2012 10:47 pm

+jak tam tak sedí v tom křesle tak se zavrti a zamumla+ mě to mrzí syr. +a zmuchla víc prosteradlo+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 06, 2012 10:51 pm

+Ráno ji v křesle vzbudí bolest krku, neví jestli se jí Viktorovo mumlání zdálo nebo ne, ale rozhodne se tomu postavit čelem jako pravá dáma. Posbírá jeho oblečení, rovnou ho vyhodí do koše a jde připravit snídani. Udělá silný kafe a suché toasty s marmeládou. Na tácu to postaví na stůl, sedne si ke stolu k té jeho knize a zapálí si k tomu cigaretu. Když už čte jeden odstavec desetkrát a pořád neví co tam píšou tak ji odloží a dívá se na obraz na zdi, ale po očku se dívá, jestli se Viktor budí, či ne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned kvě 06, 2012 11:14 pm

+zamzoura do slunečních paprsku a posadí se+ Zlato. +usměje se na ni a pak mu dojde že si toho moc nepamatuje tak se zatvari rozpačitě+ já jsem... Dělal jsem včera něco?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 06, 2012 11:17 pm

Dobré ráno +usměje se na něj, nalije mu kafe a donese mu ho do postele+ to já nevím, možná jsi někde dělal výtržnosti +zasměje se, ale je to i jejím uším hořký smích, tak to hned zamaskuje+ tady jsi jen spal jak mimino +prohrábne mu vlasy a vtiskne do nich polibek+ kde jsi se mi ztratil? +zeptá se nenápadně+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » ned kvě 06, 2012 11:25 pm

+posadí se k ní ale jídla se ani nedotkne+ já jsem byl za BRigitou. Opil jsem se a pak jsi začala chybět. +koukne na ni+ chybět tak moc že jsem se vrátil.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » ned kvě 06, 2012 11:30 pm

+Ve tváři se jí nepohne ani sval, pořád má ten stejně příjemný úsměv, jen jí trochu tikne oko+ No... to je dobře že sis užil +řekne trochu přiškrceně a napije se kafa+ Taky jsi mi chyběl +zvedne k němu oči, ve kterých je napsané jak strašně moc je ráda, že se vrátil+ Miluji tě +trochu váhavě se k němu nahne a něžně ho políbí na rty+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:35 am

+chytne ji za ruku, stáhne si ji k sobě na klín a hluboce ji políbí+ Taky tě Miluji, Syriano. Tak moc, až to bolí a navždycky chci být s tebou. A jsem rád, že mě miluješ i přes to, že mám měkké srdce. +dodá nakonec potichu a schová si tvář do jejích vlasů+
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 07, 2012 11:07 am

Blázinku +šeptne a láskyplně mu polibek vrátí, namotává si jeho vlasy na prst.+ tvé srdce je krasne čisté a já jsem štastna že je moje. +tulí se mu v náručí+ budeme spolu na vždy jsi pro mě všechno. Já se... Zněním se budu hodná a nebudu dělat už +hlas se ji vytrati jak ji přemůžou emoce+ neopouštěj mě +špitne+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Apartment