Jídelna

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Jídelna

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:32 pm

Ač ne moc nadšena musí uznat, že Viktor se Syrianou tvoří pěkný pár Bratře snaží se o něco jako úsměv, ale když spatří jeho pomalovanou ženu na rty jí nechce naběhnout, pak když Syriana promluví sevře rty do pevné linky Pan Marius Nott, se ucházel o Wenai shrne to já jsem ho nikde... řekne skrz přivřená ústa, ale tváří se mile. Což ale není nic, oproti entres její milé sestry, prvotní šok z šatů vystřídá absolutní fau pax z jejího pádu. Ole k ní okamžitě přiskočí, ale to už Wenai rázuje ke stolu Wenai, jak milé že ses k nám připojila Kdyby mohl pohled zabíjet, Wenai by byla na cucky. Luskne prsty a Maltezius přinese aperitiv, zatímco Ole předkrm sestávající z grilovaných jatýrek politých dijonskou salsou dozdobenou římským salátem, pro Phillipu ovšem bez jatýrek Na tuto štastnou událost tentokrát to snad zní i upřimně, protože vidina na provdanou Wenai ji činí velmi štastnou
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 07, 2012 5:39 pm

+Jenom se na Phillipu líbezně uculuje a hrdě se se svými kérkami Viktorovi po boku nese ke stolu. Protože Wenai zná, vůbec nekomentuje její nástup na scénu, jen přemýšlí jestli to bylo v plánu či ne. Pozvedne skleničku a připije jim. Pak uzná že se Maltezius vytáhl+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » pon kvě 07, 2012 5:42 pm

+S vykulenýma očima jen zamrká na Wenai, je tak dechberoucně nádherná, až nenachází slov. Když je konečně najde, je Wenai na kolenou a na zemi. Zaklapne otevřená ústa a neví jestli si Viktor dobírá jeho nebo Phillipu, jen se usměje a jde za Wenai ke stolu, kde tentokrát sedí vedle sebe. Po přípitku vstane a přejde k ní+ Pro nejkrásnější ženu, mou budoucí +Stojí trochu bokem od Philli a tak si na ni dovolí mrknout, když jí vtiskne do ruky malou krabičku, která trochu studí+

Obrázek
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:48 pm

Ano? +koukne na Notta a na krabičku, snaží se nedat najevo velký zájem, položí si ji na stůl před sebe a otevře ji a o v očích jí je vidět okouzlení, které ale hned zmizí za několikerým zamrkáním+ Děkuji, Marie, jistě budou lahodné. +krabičku nechá otevřenou před sebou a odmávne Oleho+ Ne díky já budu jíst tohle. +ukáže na růže a pak vidí pohled Phillipy+ No jo no, bže, tak mi to sem dej. +poposune bonbonieru a nechá si naservírovat ty játra, počká, až si Locke zas sedne vedle ní, schová ruku pod stůl a tajně ho štípne do zadku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:51 pm

+mírně se usmívá a kouká na Wenai a na Notta, co není Nott a sem tam pod stolem pohladí Syr+ Phillipo, jak jsi se vůbec s Mariem +koukne na Lockeho+ Můžu vám tak říkat, že? +a zpátky na Phillipu+ seznámila?
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

Příspěvekod Phillipa Lafayette » pon kvě 07, 2012 5:56 pm

Pohledem, který jasně říká opovaž se! ji donutí sníst předkrm a je spokojená, jednu sedminu večeře má za sebou, s Wenai vedle sebe. Když pan Nott vyskočí skoro metr dovzduchu jen pozvedne obočí a překvapeně mrkne Mariusi, všimla jsem si, že se vám velmi zamlouvají naše zahrady, chytne se role hostitelky a začne konverzaci máte u vás v Northumberlandu taky takové? Wenai zbožňuje pampelišky uculí se mile a pak otočí pohled na Viktora Tomu neuvěříš bratře, řekne naprosto vážně byla jsem v Londýně nakupovat, a tadyhle chudáka pana Notta tam v uličce za Příčnou někdo surově zbil i s jeho sluhou a okradl ho o všechny cennosti, dokonce i šaty. Řekni mi Viktore, kam tahle společnost spěje? Zloději a kriminální si běhají po městě a obtěžují slušné lidi věnuje Mariovi soucitný pohled
Nil mortifii sine lucre
Phillipa Lafayette

Příspěvekod Locke Lamora » pon kvě 07, 2012 5:59 pm

+U vnitř něj se rozlije teplo, když vidí ten Wenaiin pohled a spokojeně si sedne, načež málem vylítne metr do vzduchu.+ Pardon, něco... +zmlkne a nacpe si do pusy játra a se zápalem poslouchá jak Phill popisuje jejich setkání a kde je to vhodné zatváří se bolestně, či lítostně+ Jistěže, pro vás jen Marius, Viktore? +opáčí mu+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Syriana Spinnel » pon kvě 07, 2012 6:03 pm

+Zkoumavým pohledem těká z jednoho účastníka večeře na druhé a takhle dobře se nebavila už celé věky, upije vína a způsobně odsune zbytek jater. Vitkorova dlaň na noze ji pálí, jakoby se propalovala skrz. Lýtkem se otře o jeho, jemně, jen náznakem+ Och chudáčku Marie, taková nešťastná událost. Jste v pořádku? Phillipo, to od tebe bylo velmi laskavé, že jsi pana Notta zachránila +řekne vážně, ale uvnitř se směje+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon kvě 07, 2012 6:07 pm

+ušklíbne se na Lockeho, aby si nemyslel a hnípe se ve svých játrech se salátem a kouoká po stole po tatarce a nechá si ji donýst+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Viktor Lafayette » pon kvě 07, 2012 6:09 pm

+na tváři se mu podaří vykouzlit naprosto šokovaný výraz+ No to je vyloženě skandální. Budu si muset promluvit s někým nahoře, aby zasáhl. +tváří se u toho naprosto vážně+ Jistě, říkejte mi Viktore. +usměje se na Maria a kývne+ Northumerland! Tam jsem jednou byl, prováděli jsme tam odhalení několika krypt v kostelech. Velmi pěkné místo.
Nil mortifii sine lucre.
Viktor Lafayette
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz