Putování s Magnusem za vikingskými mohylami

Akce Styx a jejích postav

Moderátor: Styx

Re: Cesta za objevováním vikingských mohyl

Příspěvekod Magnus Arnar » pon kvě 07, 2012 4:34 pm

Styx:+Tváří se, že jeho nadšení je věnováno pouze jižnímu moři, ale velmi pečlivě sleduje oblé křivky své společnice.+ Považoval jsem tuto cestu za poměrně nudný zážitek bez možnosti dobýt hrdinské slávy či prožití věcí důležitějších. Je příjemné zjistit, že jsem se mýlil!+ Snaží se překřičet šumění mořských vln. Počká na Styx, než doplave k němu, aby ho lépe slyšela.+ Ukaž mi ta záda! Zdá se, že se zahojila velmi rychle..+natáhne po ní ruku :pii .+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » pon kvě 07, 2012 5:13 pm

+pár yardů před Magnusem se potopí a doplave k němu pod hladinou :pii . Vynoří se těsně u něj, mokré vlasy se jí lepí na kůži+ To mě těší, že se na naší cestě nenudíš. Na unuděném chlapovi totiž není nic zajímavého +zasměje se a otře si dlaněmi mokrou tvář+ Je to opravdu zázračná mast. Měl jsi pravdu, že rychle hojí +natočí se k němu zády, aby si mohl prohlédnout její téměř zahojenou ránu+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » úte kvě 08, 2012 5:51 pm

Styx: Umění našich seidhe je opředeno mnoha tajemstvími. Vyprávělo se, že některé z nich umí i mrtvého oživit, ale já sám si myslím, že je to jen legenda.+ Stačí jeden pohyb a to, co Styx mohla vidět pod hladinou :pii :pii , může nyní i cítit na zadečku (v pohotovostní poloze.. :lol: ).+ Není to jen mastí, jsi mimořádně citlivá a na byliny reaguješ tak, že je tvé tělo snadno přijme. Zbyla ti jen malá jizvička...+ujistí jí, aniž by dal najevo, že si je vědom, jak se jejich těla pod hladinou velmi opatrně poznávají. :pii +
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » úte kvě 08, 2012 7:54 pm

Taky bych řekla, že jsou to jen báje a legendy. Ani v našem kouzelnickém světě neumíme vzkřísit mrtvé. Co si smrt jednou vezme, už nikdy nevrátí zpět. Je to jediná spravedlnost na tomto-.. světě +zmlkne, když ucítí na těle něco povědomého. Lehce se zadečkem o to otře, aby zjistila, jestli to je to, co si myslí a když se přesvědčí, že je, skloní hlavu, aby skryla před Magnusem potměšilý úsměv. Nepřitiskne se... ale ani neucukne+ To byla mast z bylin? Takže s těmi dračími varlaty sis mě jenom dobíral? +uculí se a koukne si přes rameno na tu jizvičku+ Naštěstí vůbec nezasahuje do tetování (na lopatce má vytetovaného baziliška) +není na ní znát, že by si všimla, co se vzadu děje, ale moc dobře si to uvědomuje+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » úte kvě 08, 2012 8:43 pm

Styx: Samozřejmě, že jsem si tě nedobíral! Dračí varlata tam opravdu jsou. A bezpochyby také rozemletý dračí dráp, i když - to hádám.+ Taky dělá, jakoby nic, ale prohlíží si se zájmem baziliška na lopatce, což je důvod k přiblížení.. :mrgreen: .+ Toho baziliška jsi sama zabila?
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » úte kvě 08, 2012 10:38 pm

(takhle vypadá to její tetování, aby vůbec věděl, na co kouká)
Spoiler: show
Obrázek

Ať už je v tom cokoliv, důležité je, že se to tak rychle zahojilo +pak se rozesměje, že si málem lokne slané vody+ Ne, nezabila! Bazilišek je symbol víry, kterou vyznávám. Je to hadí král, a hadi jsou úzce spjati s tím, co dělám a pro koho dělám. Nemohla bych jej zabít, je to moje modla +ucítí, že na ni zezadu trochu přitlačil a prudce se obrátí a podívá se mu do očí. Protože jsou ve vodě, jejich obličeje jsou ve stejné rovině+ Zdá se, že moře není dostatečně ledové, že? +usměje se pobaveně+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv kvě 10, 2012 12:14 am

Styx: Chápu...pak tedy nějakým způsobem patříš ke stoupencům temné magie. +Usměje se, když vidí, že terč byl zasažen,+ Existují jisté symboly...Ani já nejsem vůči nim zcela bez odezvy.+ Zdá se mu, že moře není přesně to místo, kde by měl rozvíjet své teorie, navíc jeho klín se velmi bolestivě hlásí o slovo. Přitáhne Styx k sobě navzdory vlnám ..+ Jsem viking...a chladná voda je něco, co spíš mou touhu povzbudí. Tvé nádherné oblé křivky, ňadra...+pohlédne na oblé křivky vznášející se u hladiny+...toužím po tobě...a ty...+jeho ruka pod hladinou najde její horký klín.+
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv kvě 10, 2012 10:53 pm

král severu... :god:

Obrázek
Magnus Arnar
Mág

Příspěvekod Styx » čtv kvě 10, 2012 11:07 pm

(slíínt)

+z hrdla jí unikne překvapený výdech, když si ji Magnus k sobě přitáhne. Nebrání se však jeho mužným pažím, jakoby sama toužila po tom, aby ji uvěznily v objetí. Ze rtů se jí vydere tichý vzdech, když jeho ruka zabloudí pod hladinou k jejímu klínu a přivře slastí oči. Dlouhé vteřiny jí trvá, než se vymaní z osidel touhy+ Toužíš po mně? +sklouzne mu rukou po břiše do jeho slabin+ Copak jsi už zapomněl na to, že valkýry nejsou hned tak k mání? +místo její hebké ručky ucítí Magnus v rozkroku chladivou ocel, takže pokud se jen trochu hne, bude toho ihned litovat+ Takovou bojovnici si musíš zasloužit, válečníku +pošeptá mu těsně u ucha a zlehka zatlačí na ostří jako varování, že valkýrám se bez dovolení do klína nesahá. Tyrkysově modrá voda se zbarví do růžova z několika krůpějí krve ze škrábnutí na Magnusově stehně+ Málo se snažíš, vikingu +tajemně se usměje, zastrčí dýku zpátky do pouzdra a začne plavat k jeskyním ve skalách v zátoce+
Styx
VIP Member

Příspěvekod Magnus Arnar » čtv kvě 10, 2012 11:24 pm

Styx:+ Jeho pohled se zúží a chvíli vypadá, že ho ovládne vztek. Jeho rysy ztvrdnou (kromě jiného :mrgreen: ) a bez jediného pohybu nechá Styx konat. Jediné, co celou dobu zůstává na svém místě, je jeho ruka v jejím klíně. + Chceš mi způsobit bolest? +zašeptá jí.+ To nedokážeš...+ sjede jí pohledem a dovolí, aby hrdě odplavala. Chvíli sleduje růžovou vodu a uvědomuje si její slanost ve své ráně.+ Divoška!...+zabručí si pro sebe a chce plavat za ní, když jeho pohyb zbrzdí jakýsi mžik v jeho periferním vidění. Docela opatrně se pootočí a pod vousy zakleje. +
Magnus Arnar
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Styx Universum