Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 4:18 pm

Proč by mi na něm mělo hned záležet? +zamračí se, vstane a přejde k němu+ Protože tě znam a to moc dobře. +zašklebí se na něj a posadí se na opěradlo křesla, všimne si jeho náhlé změny a je jí jasné, že ho bude chtít najít sám+ Mariusi. +řekne varovně+ Pochop už konečně, že se o sebe dokážu postarat sama. +usměje se na něj smířlivěji+ Jistě, že tě s nimi seznámím. A nemusíš si ani dělat starosti s tím, jak Tonyho najít, chce tě sám poznat. Takže až bude kdy, tak vás seznámím aspoň tě budu mít pod kontrolou. +usměje se+ Dokonce budu tak hodná, že tě seznámím i s dobrou přítelkyní Styx. +zasměje se+ A samozřejmě i s ostatními.+zamyslí se+ Jak dlouho tady budeš?
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 4:34 pm

Nesmíš zapomínat na to, že tě taky znám moc dobře. Nikomu jen tak nevykládáš o svém původu. Nebo se snad pletu? +usměje se a stáhne si jí na klín+ To nepochopím nikdy. Pořád o tebe budu mít starost a chránit tě taky budu pořád, i kdybych měl jít přes tvé zákazy. Mimo to jsem taky složit přísahu. Vzpomínáš? +usměje se+ Tak to můžeme jít ne? Nemůžu se dočkat až ho poznám. +zamračí se+ A ta Styx ví kdo jsi? A co ostatní? +zamyslí se+ Pár dní můžu zůstat. U nás je klid a jak jsem říkal, všichni se řídí tvými příkazy.
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 4:46 pm

+přejde jeho otázku a pohodlně se usadí+ Tu zatracenou přísahu mi byl čert dlužnej, i když byla potřeba, aby jsi mohl odejít od Vyhnanců. +povzdechne si+ Jen v klidu seď, teď hned se nikam nejde. Nemůžeme tam jen tak napochodovat a dožadovat se společnosti. +usměje se+ Tady nejsme doma. +zasměje se+ Ne Styx ani ostatní o tom nevědí. +zakroutí hlavou+ To jsem ráda aspoň mi budeš dělat společnost. +usměje se+ Je dobře, že Amelii nedělají potíže. Měla jsem trochu obavy jak se k tomu postaví, i když je moje sestra.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 5:20 pm

To mě taky. +zasměje se a trochu se uvolní+ Dobrá sedim, jen doufám, že to nebude trvat dlouho. Rád bych si s ním promluvil co nejdřív. +zamračí se+ Což podporuje moji teorii, že ti na něm hodně záleží. +reaguje na to, že nikdo jiný neví o tom kdo je a pokývá hlavou+ Taky mě to překvapilo. Očividně z tebe mají větší strach než jsme si mysleli. A Amelie si taky vede dobře. +usměje se a všimne si, že má něco na zápěstí+ Co to máš na tom zápěstí? +zaptá se+
Marius

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 6:12 pm

Mariusi, slib mi, že nebudeš nic vyvádět. +poprosí ho+ Jo jasně tvoje teorie o tom, že mi na něm záleží. No a co. Tak mi na něm záleží víc než by mělo. +zamračí se na něj+ Ne co, ale koho. +řekne a pozvedne ruku, aby mu ukázala Eset+ To je Eset, bude ti předávat vzkazy, takže se seznamte.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 6:18 pm

Dobře, slibuju. +usměje se+ Takhle mam aspoň další důvod ho co nejdříve poznat a promluvit si s ním. +usměje se a podívá se na Eset+ Hezkej hádek. +řekne a sleduje jak na něj Eset kouká a pak zavírá bez většího zájmu oči+ Jsi si jistá, že tohle mrně dokáže předat nějaký vzkaz?
Marius

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 6:25 pm

Víš co jsi mi teď slíbil. +zavrčí+ Mimo to o tom neví a byla bych ráda, kdyby to tak prozatím zůstalo.+zamračí se+ To je Frakira. +pohladí Eset+ Tss. Jasně, že to dokáže, už to mam i vyzkoušený. +řekne a nechá k sobě přilevitovat kufřík, který znovu otevře+ Takže, co že jsi mi to přivezl?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 6:41 pm

Slíbil jsem, že nebudu nic vyvádět. +ohradí se+ Budu si dávat pozor, aby se to ode mě nedozvěděl. +zamračí se jelikož se mu to nějak nelíbí+ Budu ti věřit, jen, že mi na to přijde malá. +usměje se a podívá se do kufříku+ Vzal jsem zatím jen ty, které jsi měla vyndané. Magie temna, Magie krve, Zapomenutá magie, Kniha Stínů a Zakázaná magie. +vyjmenovává a ukazuje jí svitky a knihy+ Co tě to napadlo, vyndat zrovna tyhle?
Marius

Příspěvekod Neferet » úte lis 17, 2009 6:55 pm

+zamračí se na něj+ To se opovaž a necham tě rozčtvrtit. +pokrči rameny+ Možná, že je malá, ale je spolehlivá a je dobrý společník. +podívá se do kufříku a pokčí rameny+ Vyprávěla mi o nich matka, chtěla jsem je prostudovat. Děkuji, že jsi je přinesl. +usměje se na něj a začne zívat+ Jsem dneska nějaká utahaná, asi si půjdu lehnout. +vstane+ Počítám, že tu přespíš. +rozhlédne se+ Budu muset pořádně zatemnit okna v ložnici. Postel je dost velká na to, aby jsi se tam taky vešel a do volného prostoru mezi ložnicí a obývacím pokojem pověsim nějaký těžký závěs.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » úte lis 17, 2009 7:11 pm

Budu se krotit. +řekne s úsměvem+ Tak teď už chápu, že jsi si vybrala zrovna tyhle. +pokývá hlavou+ Klidně si jdi lehnout. +řekne a pustí jí+ O mě si nedělej starosti. +zavolá na ní, když zmizí v koupelně, rozhlédne se kolem a přemýšlí jaký je asi tenhle svět+
Marius

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje