Ten pokoj vlevo nahoře

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Ten pokoj vlevo nahoře

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 26, 2012 9:42 pm

Co? Co víš? +křičí za ní ale odpovědi se nedočká a tak side opatrně sednout na postel+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » sob kvě 26, 2012 9:57 pm

+Je venku ještě světlo, když se ozve nesmělé zaklepání na dveře a ak dovnitř nakoukne Lockeho hlava+ Kůstko, já se bojím........., že asi neusnu, ještě nikdá jsem se neženil
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 26, 2012 10:03 pm

dále. +koukne ke dveřím a pak se usměje a pak se na něj koukne čeho že se boji+ Locke... +Skousne si ret a vypadá rozpačitě+ já taky ne.

Locke: + Nesměle přijde k posteli a sedne si vedle ní+ mohli bysme se bát spolu +navrhne jí a okoukne jí ty hezký vlasy+ já vím že je to jenom jako, ale stejně +pokrčí ladně rameny+ jsem nervní, Brouk mě vytáčí a Jean mu ještě přicmrndává
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » sob kvě 26, 2012 10:19 pm

WENAI: +posune se a pustí ho k sobě+ já vím taky mi to přijde divný ale jako na druhou stranu +pokrci rameny a mávne nad tím rukou+ na ne se vykasli. +obejme ho+ prostě to vém jako další parchantskou výzvu.

Locke: +vezme ji za ruku a krouží jí v dlaních své oblíbené kruhy+ ó kdybys jen věděla Kůstko, to co ví oni, věděla bys jak je nemožné nic si z nich nedělat +zubí se+náhodou tohle je parádní Parchantská akce, škoda že se nemůžu nějak převlíct po tom zmizení, abych viděl jak bude tvá ctěná sestra zuřit
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » sob kvě 26, 2012 10:28 pm

Jo to je škoda. Taky bych to chtěla vidět. Ale kluci nám to určitě budou vyprávět. +zasmeje se+ a na svatební cestu pojedeme do Camorru. +zasklebi se a vlepí mu pusu na tvář+

Locke: +taky se zasměje a špičkou prstu jí přejede po nose+ myslíš jako všichni hromadně si budem užívat svatební cestu nebo ty dacany necháme na chvíli napospas svému osudu?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » sob kvě 26, 2012 10:36 pm

+zasmeje se+ To by od nás ale nebylo hezky nechat je tady s Phillipou. Myslíš že si něco takovýho zaslouží? +položí si hlavu na jeho rameno+

Locke: Ti Parchanti? +zamyslí se+ určitě! +dodá bez rozmyšlení a nahlas se zachechtá+ ale pak by mi to dali řádně sežrat, počítám že tobě taky. Víš co? +líbne ji na čelo jak mu leží hlavou na rameni+ ne že by se mi tu nelíbilo, ale těším se do Camorru, hlavně na to, jak ti to tam všechno ukážu
Locke Lamora

Příspěvekod Syriana Spinnel » sob kvě 26, 2012 10:45 pm

+usměje se na něj+ Já se taky těším abys věděl. Nechci tu byt s tou krávou zrzavou. +naksichti se+ takže je nejvyšší čas někam vypadnout.

Locke: Se Syrianou? +zkusí to i když ví, že mluvila o Phille+ stejně je dobře, že brzo vypadnem, aspon se pan Tannen bude moct v Camorru porozhlídnout po jiných zrzavých dámách, a to si prosím ze mě dělali tolik let legraci, ted mu to budu moct aspon vrátit +zakření se škodolibě+
Nil mortifii sine lucre

HERE WE STAND
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 10:41 am

Jo, jasně, se Syrianou. +zaškebí se+ Tu jsem přesně myslela. Jean? +koukne na něj, jak jí to šrotuje+ No, to má Jean pechák, teda. Tak mu v Camorru někoho dohodíme. +uculí se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » ned kvě 27, 2012 10:59 am

+Obejme ji kolem pasu+ Jo někoho mu najdem, škoda že se nelíbí Nazce, páč ti dva by tvořili dokonalej pár. +podívá se na ni+ nemáš hlad? myslím že tvůj sluha mrmlal něco o čokoládových dortech ve spíži a že se k nim nemáme ani přibližovat +zahýbe významně obočím+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » ned kvě 27, 2012 11:05 am

Kdo je Nazka? +chytne se toho+ No, sice bych si fakt dala, ale asi bude lepší se k nim opravdu nepřibližovat, nechci aby mě zítra zabila Phillipa a Syr taky. Mám tušení, že kdybych byla mrtvá, tak by nám to mohlo zkazit plány. +mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz