Velká síň

Moderátoři: Syriana Spinnel, Wenai Lafayette

Re: Velká síň

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 30, 2012 4:30 am

+mávne rukou+ Ale takhle je to větší sranda. Mužů si na ní vymýšlet cokoliv. +zlomyslně se Zasmeje+ v Moskvě je zima +kývne+ navštívila jsi teplejší destinace? Havaj nebo tak? A co plánuješ s tolika peněz dělat? Koupíš si dům nebo je rozfofrujes v nezřízených radovankach?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » stř kvě 30, 2012 9:31 am

To máš pravdu. +přikývne souhlasně+ Nejen Havaj. Hodně jsem cestovala po Asii, nejake ty arabske státy, byla jsem i na Kubě. Tam to bylo úplně super. +zasní se+ No a s penezy asi planuji investovat. jen ještě nevím do ceho ale neco se určitě najde. Ale jako o prvni si asi dlouhodobe pronajmu pokoj na Mytince. +usměje se+ spat po mostem neni me gusto.
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » stř kvě 30, 2012 11:38 am

Jsem si jistá že by ti někdo poskytl útočiště. +usměje se na ní+ Ale třeba já a Syr máme hotel. Tak můžeš bydlet i tam ale jestli se ti bude víc líbit mezi vojáka tak na tebe nenaleham. +mrkne na ní+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » pát čer 01, 2012 10:56 pm

Povidas mezi vojaky? +malicko udivene+ No ale asi bych vyuzila bydleni ve vasem hotelu +usmeje se a opet se napije+ Mimochodem predstavis mi nekdy sveho budouciho manzela +naznaci uvozovky a zasmeje se+
Carpe diem quam minimum creduls postero - Užívej dne a nedůvěřuj lehkomyslně zítřku
Eryan
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » pon čer 04, 2012 9:40 pm

Tak tam můžeš kdykoliv přijít tam vždycky někdo je. Taky si můžeš dokonce vybrat pokoj. +usměje se na ní+ no jasné že ho můžeš poznat. Je moc ... Chytrej. +musí se zasmát+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Eryan » úte čer 05, 2012 10:45 am

Hm mate tam nejaky pokoj do takoveho starodavnejsiho stylu? +pta se se zajmem+ Chytrej?+ zacne se smat+ skoro to zni jako sarkasmus...A bydli tady s tebou krom tve sestry jeste nekdo? Prijde mi to tu ponekud puste...+rozhledne se velkou síňí+
Eryan
VIP Member

Předchozí

Zpět na Tvrz