Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » stř lis 18, 2009 9:56 pm

+vesele ho plácne a usměje se+ Neboj se. Ona si poradí. +chvíli si tak hoví, když se objeví Eset+ Vidiš to, už je zpátky. +usměje se a pohladí jí, když uslyší klepání její usměv se rozšíří+ Už je tady. +usměje se a vstane+ Mariusi, nezapomeň na to, co jsi mi slíbil. Žádný výslechy ani vydírání. +řekne a jde otevřít+ Dobrý večer, +usměje se, když otevře a na prahu uvidí Tonyho+ Jsem rádá, že jste přišel. Pojďte dál a chovejte se jako doma. +usměje se a vezme si od něj růži+ Děkuji. +řekne a zavře dveře, růži nechá dolevitovat do vázy a vede Tonyho k Mariusovi+ Tony, tohle je můj dobrý přítel Marius. Mariusi, Tony. +představí je+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » stř lis 18, 2009 9:59 pm

+směje se a sleduje ji, když uslyší klepání, narovná se a sleduje změnu v její tváři+ Neboj nezapomenu. +zalže a usměje se, sleduje ji, jak otvírá dveře a prohlíží si muže, který vešel, vstane a usměje se+ Marius. +řekne a podá mu ruku a tu jeho pořádně nenápadně stiskne+ Rád Vás poznávám. Neferet mi o Vás hodně vyprávěla.
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » stř lis 18, 2009 10:38 pm

Tony °představí se Mariusovi a když mu pořádně zmáčkne ruku, nezůstane mi nic dlužen a ukáže mu, jaký stisk má smrtijed° Moc mě těší, že vás konečně poznávám °podá mu láhev archivního vína° Přinesl jsem malou pozornost, pijete portské, že? °mrkne na oba° Doufám, že to byla jen sama chvála °pohlédne s úsměvem na Neferet°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Marius » stř lis 18, 2009 11:17 pm

+nechá si stisknout ruku a musí uznat, že má opravdu sílný stisk, ale nenechá na sobě nic znát a pokyne mu, aby se posadil+ Děkujeme. +řekne a vezme od něj láhev vína+ Doufám, že si s Nef dáte. Já bohužel víno nesmím. Přísná dieta. +usměje se a ústy mu blýsknou špíčáky a přinese skleničky a nalije Nef a čeká jak se Tony vyjádří, potom se posadí vedle Nef+ Řekla mi o Vás hodně věcí, ale pořád mi uchází jak jste se vlastně poznali.
Marius

Příspěvekod Neferet » stř lis 18, 2009 11:27 pm

+mile se usměje+ To nemuselo být. +řekne s úsměvem a sleduje Mariuse, který se předvádí+ Co kdyby jsi se přestal předvádět a konečně se posadil? +zeptá se mile, ale propaluje ho očima, počká až si Tony sedne a pak se posadí na gauč+ Jistě, že to byla samá chvála. Jinak to totiž neumím. +usměje se, vezme si skleničku a víno ochutná, jako pravý grumán+ Vynikající. +pochválí víno+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 19, 2009 9:08 am

Marius: Tak to jsem netušil °o víně° Ale rád si s Nef dám °posadí se a nenápadně ho hodnotí, zajímá ho, s kým se Nef stýká, jeho ostré špičáky neuniknou jeho pozornosti, ale ani okem nemrkne a dál konverzuje° Seznámili jsme se ve společnosti. Nejsem ale kompetentní říkat tady podrobnosti, myslím, že Nef vám to určitě ráda sdělí, pokud bude chtít
Nef: Tak to mě těší °usměje se° Je to 4O-leté portské z našich sklepů na Orlíku
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 19, 2009 9:57 am

Marius: Seznámili jsme se na tom večírku, z kterého jsi mě odvolal. +řekne a trochu se usměje při vzpomínce na jeho obličej, když jí uviděl v těch proklatě krátkých šatech+ Tady Tony byl tak laskav, že mi dělal společnost.
Tony: Tak to jsem obzvlášť potěšena. +myslí víno a usměje se na něj+ On totiž volal Marius. Moje sestra se rozhodla, že přesune moje kufry bez mého vědomí a při přesunu došlo k chybě. +vysvětluje+ Takže část kufrů zůstala tam a část byla tady. Nemohli s nimi pohnout, tak jsem to musela vyřešit, aby nedošlo ještě k větším škodám. +usměje se+ Měli jenom obrovský štěstí, že to byly kufry a ne Caesar.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » čtv lis 19, 2009 9:58 am

Neferet: Myslíš ten večírek, z kterého jsi přišla v těch …… zajímavých šatech? +usměje se+ Snažil jsem se jí přesvědčit, ale znáš Amelii, vždycky udělá co chce a mimo to ti chtěla udělat radost.
Tony: +na chvíli se na něj zahledí+ To bylo opravdu štěstí, kdyby šlo o Caesara, určitě bych tady dneska neseděl. +pokývá hlavou a usměje se+ Vy prý jste Smrtijed, to musí být těžké a nebezpečné povolání.
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 19, 2009 9:52 pm

Neferet: Kdo je Caesar? °nechápe o kom je řeč°
Marius: Dá se říct, že to není procházka růžovým sadem °ušklíbne se° Nef vám říkala, že jsem smrtijed?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 19, 2009 10:07 pm

Tony: Ceasar je bílý tygr se zvláštními schopnostmi. +vysvětluje+ Dá se říct, že jsem s ním vyrůstala. Těsně před smrtí matky se stal mým společníkem a hodně mi přirostl k srdci.
Marius: +nechápavě se na něj podívá a přemýšlí, jak přišel na to, že Tony je smrtijed.
Neferet
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje