Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Marius » čtv lis 19, 2009 10:08 pm

Tony: Ještě neměla tu možnost. +pokrčí rameny+ Tipoval jsem. Mám většinou dobrý čuch na lidi a z Vás cítím černou magii a smrt.
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 19, 2009 10:46 pm

Neferet: Tak to by byla velká škoda, kdybyste přišla o zvíře, které vám přirostlo k srdci. Nestýská se vám po něm?
Marius: Netušil jsem, že ve vašem světě budete vědět, kdo jsou smrtijedi. Překvapil jste mě °pousměje se° Ano, čich máte skvělý
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » čtv lis 19, 2009 10:58 pm

Tony: Strašně moc. Naštěstí ho sem přesuneme v co nejkratší době. +usměje se+ Hned jak vyřeším, kam bych ho prozatím umístila, protože mi něco říká, že tady na Mýtince by se jim nelíbilo, kdyby tady byl. +na chvíli se zamyslí+ A co Vy máte nějakého zvířecího společníka.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » čtv lis 19, 2009 10:59 pm

Tony: Nevíme, ale párkrát jsem tady byl, takže jsem něco málo zaslechl. +usměje se a mrkne, jak se Neferet tváří a usměje se i na ni+
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » čtv lis 19, 2009 11:55 pm

Neferet: Moc toho o bílých tygrech nevím, ale vím alespoň to, že potřebují volnost a to tady mít ten váš nebude °zamyslí se° Nechtěla byste se zeptat Styx, jestli by vám ho neumístila na našich pozemcích? Jsou velice rozsáhlé a určitě tam bude mít prostoru dost. Můžete se tam kdykoliv za ním přemístit. A jak znám Styx, určitě nebude proti °napije se vína° Já kromě vlčí smečky, kterou chováme se Styx v naší oboře, nemám žádné zvíře. Jsem pořád pryč, výcvik, mise, akce, a neměl bych čas se o něj starat. Ale přemýšlel jsem, že bych si pořídil nějakého divokého mazlíčka

Marius: Copak jste o nás zaslechl pěkného? °zvědavě°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 20, 2009 10:51 am

Tony: Ano potřebují volnost, i když se mi už stalo, že ode mě celý týden neodešel. +pokrčí rameny+ Ale rozhodně bych ho nechtěla nutit, aby trávil celý dny v jednom pokoji. +usměje se+ To je dobrý nápad. Mohla bych se jí na to zeptat. +pokývá hlavou+ Divokého? Co máte na mysli.
Marius: +zamračí se na něj a čeká co z něj vypadne+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » pát lis 20, 2009 10:52 am

Tony: Neřekl bych, že by šlo o něco pěkného. Většinou se mluví o tom, že se jedná o nelítostné kouzelníky používající černou magii. +pokrčí rameny+ Ještě jsem žádného kromě Vás nepotkal. Takže těžko soudit jestli měli pravdu. +zahledí se na Neferet+ Ale pokud Vám Nef věří natolik, že Vám svěřila kdo je, tak to ve skutečnosti nebude tak zlé.
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » pát lis 20, 2009 11:05 am

Neferet: Teď, když jsem už snad natrvalo zpátky, chtěl bych si pořídit více zvířat. Hady. Tito plazi mě jako obdivovatele Salazara Zmijozela fascinují. Pár šelem na hlídání Orlíku, smečku loveckých psů na lovy a k tomu nějakého dravce, nejspíš sokola. A jezdecké koně. To by prozatím stačilo °ušklíbne se°

Marius: Legendy o nás nelžou °usměje se sebevědomě a hrdě° Přesto jsem taky člověk, jako každý jiný, i když pžiznávám, že slovo soucit mi je cizí. Zakládám si na přátelství °pohlédne na Nef°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » pát lis 20, 2009 11:27 am

Tony: +se zaujetím ho poslouchá a pak pokývá hlavou+ Všechno to jsou velice zajímaví tvorové. +usměje se+ Nejvíce zajímaví mi asi přijdou jezdečtí koně. +zamyslí se+ Prozatím. +oplatí mu ušklíbnutí, když mluví o přátelství a podívá se na ni trochu nerózně se napije vína+
Marius: +má sto chutí ho něčím praštit, ale je ráda, že to nepřehání+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » pát lis 20, 2009 11:27 am

Tony: To rád slyším. +myslí to přátelství a mrkne po Neferet jak se tváří+Takových lidí si vážím. +pokývá hlavou+ Máte přítelkyni, Tony? +vypadne z něj najednou a otočí k němu tvář+
Marius

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje