Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Marius » pát lis 20, 2009 9:44 pm

+rád by něco podotkl, ale když uvidí Neferet, rozmyslí si to+ Připadalo mi to jako nejlepší místo. +usměje se a pokrčí rameny+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Neferet » pát lis 20, 2009 9:45 pm

Marius: Jo to určitě. +usměje se na něj kysele+
Tony: Něco málo snad ano. +pokrčí rameny+ Sama jsem je ještě neměla skoro v ruce. +sedne si na opěrku křesla, aby dobře viděla do svitku, který drží+ Tenhle černý +ukáže na svitek v jeho rukách+ a ten červený jsou psány jazykem Desmondus. Jedná se o jazyk užívaný pouze upíry, tedy alespoň u nás. A má pouze písemnou formu. +vysvětluje+ Tento černý svitek je o +mrkne na začátek svitku+ Magii temna. Pokud si dobře pamatuji, podle toho co matka říkala, je tato magie hodně podobná Vaší Černé magii.
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 1:25 am

Neferet: °poslouchá zaujatě její výklad a pozorně studuje svitky° Uměla byste mi něco z nich přečíst? Těmto znakům vůbec nerozumím °trochu se mu roztřesou ruce, když drží v ruce černý svitek, moc dobře ví, co černá magie dokáže° Třeba tenhle o magii temna?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 11:15 am

Tony: Jistě. +usměje se mile a natáhne ruku, aby se dotkla prsty bílého inkoustu+ Tahle část. +přejíždí rukou po řádcích+ obsahuje varovaní. +řekne a ukazuje na první odstavec+ Ti jež … tento svitek v rukou drží, ať rozmyslí si dobře, zda dál číst chtějí …. magie v něm napsaná je velice nebezpečná pro ty, jež s touto magií neumí pracovat. Ať jsi upír, vlkodlak či člověk a rozhodl ses pokračovat. Postupuj pomalu a obezřetně magické formule a rituály v tomto svitku jsou ….. nevyspitatelné v rukou toho, kdo nemá pevnou vůli, silnou mysl a magickou moc. +přeloží odstavec a posune svitek dál, aby viděla co obsahuje+ Dál jsou napsány různé rituály a kouzla. Například. +řekne a ukáže rukou na jeden odstavec+ Tady je kouzlo na převzetí síly protivníka a tady +ukáže jinam+ je zase rituál na ochranu před cizím zásahem do mysli.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 11:38 am

°když si vyslechne varování, jeho tělem projde vlna vzrušení z té obrovské moci, až se zachvěje a chce slyšet víc° Pokračujte, prosím °vyzve ji, přestože je to nebezpečné, nebo spíš proto, ho to láká° Kdybych neměl odvahu, nemohl bych být tím, čím jsem °poslouchá její překlad a soustředěněn sleduje text a cítí tu obrovskou moc a magii, která mu ze svitku proudí do celého těla° To je něco úžasného... dokonalého... tak černočerná magie... °šeptá jako v tranzu, nevnímá své okolí a má co dělat, aby dokážal udržet své silné vzrušení pod kontrolou°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 11:52 am

+na chvíli se odmlčí a sleduje jeho reakci, ještě se s takovou reakcí na svitek nesetkala a to viděla hodně, trochu se zamračí a mrkne směrem k Mariusovi, aby něco neprovedl, podívá se zpátky na Tonyho a pozorně studuje jeho tvář+ Tony. +osloví ho a čeká, jestli zareaguje, nic, trochu se zamračí a dostane strach, aby se mu něco nestalo, nenapadlo jí, že by mohl vnímat magii toho svitku tak silně+ Tony. +řekne hlasitěji a dotkne se jeho ramene+ Dejte mi ten svitek. +zašeptá, neví co se s ním přesně děje, tak chce přerušit jeho kontakt se svitkem a nechat ho trochu se vzpamatovat+
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Marius » sob lis 21, 2009 12:51 pm

+v klidu sedí a sleduje ty dva, jak prohlížejí svitek, všimne si jak Tony reaguje dřív než Neferet, nakloní se dopředu a zbystří, je připravený mu v čemkoliv zabránit, podívá se na Nef a pohledem jí ujistí, že to prozatím nechá na ní+
Fide, sed cui fidas, vide
Marius

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 1:58 pm

°když na něj promluví, tak se vzpamatuje° Promiňte, jaksi jsem se vžil do vašeho vyprávění °usměje se omluvně a když žádá po něm svitek, podá jí ho° Sálá z něj skutečná magie, opatrně s ním °varuje ji° To, co se v něm píše, je opravdu velice zajímavé. Černá magie mě fascinuje
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 2:11 pm

Nic se neděje. +řekne a usměje se+ Měla jsem jen trochu strach, aby se Vám něco nestalo. +přizná+ Na mě působí trochu jinak. +usměje se a uloží svitek zpět do kufříku+ Říkal jste, že se o ní zajímáte. Ještě trochu vína než nebudeme pokračovat? +zeptá se, když si všimne, že má prázdnou skleničku+ Nebo radši whisky, možná tady nějakou mám.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 3:45 pm

To se o mne opravdu nemusíte bát, mám s černou magií dlouholeté zkušenosti a mohu tvrdit, že ji dokážu ovládat minimálně tak, aby ona neovládla mě °sleduje ji, jak rychle schovává svitek° Snad jsem vás nevystrašil? °zeptá se s obavou° Ano, skotskou bych moc rád
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje