Pokoje Neferet

Moderátoři: Beatrix, Obsluha, yohannka, Rebecca Altamirano

Re: Pokoje Neferet

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 4:03 pm

+trochu zamrká+ Ne, jen jsem myslela, že byste se chtěl podívat na ten druhý. +usměje se a vyndá červený svitek, který mu podá, potom se zvedne a ze skříňky přinese whisky a skleničku a nalije mu pití+ Tenhle je o Magii krve. +vysvětluje a nakoukne do svitku+ Jedná se zejména o rituály, ke kterým je potřeba lidská či zvířecí krev, ale taky se tam dají najít takové, kterým stačí, aby zúčastnění byli pokrevně spjati. +zamračí se při vzpomínce na starý rituál+
Draco dormiens numquam titillandus
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 4:59 pm

Rád bych se podíval i na ten druhý, samozřejmě °požádá a poděkuje za pití° Co se píše v těchto svitcích? °je vážně zvědavý° Podobné rituály znám ze své praxe, tak by mne zajímalo, jestli se v něčem liší od těch vašich
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 5:29 pm

No z vlastní praxe vím, že to není nic …… příjemného. +řekne posmutněle, ale pak se vzpamatuje a usměje se+ Začátek je stejný jako u Magie temna, takže začíná varováním. Tady +ukáže na jeden odstavec+ se jedná o rituál, při kterém se předává síla, podle použitých slov, druhu a množství krve se dá množství síly určit, takže nehrozí, že by dárce přišel o život. A tady +ukáže jinam+ je rituál, který se týká magické ochrany. Tenhle +řekne a přesune prsty dál+ dokonce dokáže upíra na nějakou chvíli ochránit před sluncem. A tenhle +zaváhá, není si jistá, jestli to zvládne říct, aniž by se jí zachvěl hlas smutkem+ dokáže předat zkušenosti a některé znalosti z rodiče na dítě.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 6:24 pm

°opět zaujatě poslouchá a hltá každé její slovo° Takže se nejedná o rituál oběti, kdy se se jí bere život, ale pouze určité množství krve? Zajímavé °hluboce přemýšlí° Co konkrétně se píše o magické ochraně? °toto téma ho obzvlášť zajímá, chce si doplnit své vědomosti, k dalšímu svitku dodá° Něco jako dědění zkušeností a schopností na potomky? °neunikne mu podtón v jejím hlase° Je to váš případ?
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 6:54 pm

Ve většině stačí pouze krev, ale existuje pár výjimek. +řekne+ Stojí tu +podívá se do svitku+ Ten kdo tento rituál podstoupí, získá magickou ochranu proti násilnému vstupu do myšlenek, proti napadení jiným mágem s černou podstatou či proti účinkům jedů. Jak velkou účinnosti bude tato ochrana mít, záleží na druhu a množství krve avšak je stále nutno míti na paměti, že tento druh magie je pro toho kdo nemá zkušenosti, jelikož je potřeba během rituálu stále regulovat přítok energie. +přečte odstavec+ Něco na ten způsob. Rodič předá své zkušenosti a vzpomínky s nimi spjaté. +přikývne+ Ano, ale nerada o tom mluvím. ..... Není to něco na co bych ráda vzpomínala.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » sob lis 21, 2009 8:36 pm

°pozorně poslouchá, aby si toho co nejvíc zapamatoval, obzvlášť násilný vstup do myšlenek ho zaujal° Je možné tyto magické formule nějak přepsat, teda pokud mi to dovolíte? Velice mě to zajímá. Být imunní proti jedům není k zahození °usměje se° Promiňte, to jsem nevěděl, nechci jitřit vaše špatné vzpomínky °k předávání zkušeností na potomky°
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » sob lis 21, 2009 8:51 pm

Nevidím důvod, proč bych Vám to nemohla dovolit, pokud si to přeložíte. +uměje se, což určitě nepřeloží, protože je to psaný jazykem, který nezná+ Ale pokud nějakou dobu vydržíte, třeba se s tím nebude muset přepisovat. +usměje se tajemně+ Nic se nestalo, nemohl jste to vědět. +pokývá hlavou a z kufříku vyndá knihu+ Tohle je kniha Zapomenuté magie. Tomu už byste mohl rozumět. +usměje se a knihu mu podává+ Je to napsáno jazykem, který znáte.
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 22, 2009 12:15 am

°nejdřív se mu nadšeně zalesknou oči, pak se ale zatváří zklamaně, když zjistí, že Nef mu jejich překlad nenabízí° Vydržet? Pokud máte nějaký nápad, jak to provést, velice rád vydržím, jak jen bude potřeba. Jsem hodně trpělivý °vezme do rukou nabízenou knihu, otevře ji a pomalu v ní listuje, běhá zrakem po hustě popsaných stránkách a soustředěně se začte° zajímavé... zajímavé °mumlá si sám pro sebe, pak se vzpamatuje, zaklapne knihu a vrátí ji°Máte velice zajímavé materiály ve svém vlastnictví. Mohl bych si tuto knihu někdy od vás půjčit? Rád bych si ji přečetl
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Neferet » ned lis 22, 2009 12:28 am

Žádný strachy nebude to trvat dlouho. +usměje se záhadně+ Jistě. +pokývá hlavou, vezme od něj knihu a mrkne směrem k Mariusovi, aby ho nenapadlo protestovat+ Je Vám kdykoliv k dispozici. +usměje se mile a uloží ji do kufříku+ Ještě tu je Kniha Stínů, Zakázaná magie a Bílá magie. +řekne a mrkne na zbytek knih a svitků+ Chcete se na ně podívat hned nebo si dáte oraz?
Neferet
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » ned lis 22, 2009 9:33 am

Tak to vám budu neskonale vděčen. Mohl bych si ji půjčit hned? Nedokázal bych jen tak čekat, když mám takovou vzácnost na dosah ruky °k jejímu dotazu o dalších svitcích° Moc rád nahlédnu i do nich, ale to, co jsem se doteď dozvěděl, zanechalo ve mně silný dojem a potřeboval bych si zakouřit °vytahuje doutník° Tady vám nechci kouřit, omluvíte mě na chvíli? Šel bych ven
Mortem est neutra
(Smrt si nevybírá)
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Soukromé pokoje