Parket

Modern dance club - je libo si zatančit s dlakem nebo upírem?

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Parket

Příspěvekod Beatrix » úte črc 24, 2012 5:04 pm

Žádnej klub není "jinej typ podniku"...+zavrtí hlavou sugestivně+
+trochu se zarazí, jak říká, že to nemá v blízké době v pláně, ale pak se usměje+ A čím to? To přece nemůže být j en tak?
Mhm, tesáky přímo. +vezme si ten špíz co jí tam chláchne a rtama si stáhne ze špejle kus masa+ To né, já se došla jenom opít. +usměje se přesvědčivě a kývne k talířku+ nechcete ochutnat?
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte črc 24, 2012 8:53 pm

ma si nikto vziať nechce + nasadí psie oči + Tak tesáky. No leda že by som si kúpil ty umelý, myslíte, že by to urobilo na dámy dojem? + zahľadí sa jej na pery + opiť, a môžem vám niečo objednať? že by sme si pripili na .. zoznámenie. No, keď mi dáte .. + uculí sa - to bolo na to mäso +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř črc 25, 2012 12:23 am

(neztratil se mu nějakej začátek?)
+musí se trochu smát+ Díváte se, jako bysme měli rovnou odjet do Las Vegas!
+zapije maso a ujídá hranolky+ Vám by neslušely..asi...teda...možná aji jo..máte hezký zuby... Na dámy robí spíš dojem váš...+mávne rukou, že zjev+ čím se živíte?
+olízne si rty+ Můžete, a dokonce můžete vymyslet i něco co jsem dnes ještě neměla.
+chvílu se zatváří přemýšlivě, ale pak přikývne+ Dááám. +nabodne maso na vidličku a dává mu ochutnat+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » stř črc 25, 2012 2:35 pm

(nestratil)
aby nás oddal Elvis? + zasmeje sa + takže u mňa zjav preváži nedostatok zubov .. teda tých dlhých, to je dobré počuť. Obzvlášť tu + usmeje sa + Ja som bytový architekt + povie samozrejme + a vy? Tak v tom prípade.. tequila už bola? + že by objednal + No tak do si nechám páčiť + uculí sa a stiahne zubami ponúkaný mäsko + mhm, ale variť tú teda vie + uznanlivo +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » stř črc 25, 2012 4:16 pm

Třeba! Vy ho nemáte rád?
Jop, +odsouhlasuje mu to+ ale nezkoušela bych si měřit síly..zjev proti zubům asi nebude mít moc šancí... Bytový architekt? +zvedne obočí a trochu se tomu směje+ Jistěěě, já jsem vlastně podnikatelka...pečeme cukroví a tak..kdybyste chtěl nějakej zááákusek, stačí říct. Tequila ještě nebola, ale bez červa! +nakrčí nos+
Ještě hranolky! +starostlivě ho krmí+ Že! Jen nevím, jestli to maso má taky nějaký úpírský geny...že je tak rychle hotový...+zamyšleně, že to švihli na pánvičku a už to bylo u ní+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » ned črc 29, 2012 8:12 pm

No to náhodou mám, len si neviem predstaviť, že by zrovna on .. na svadbe .. aj keď, predstava je to zaujímavá. To sa nebojte, prať sa tu nemienim, už som veľký chlapec. Mhm, + cuknú mu kútiky + to je náhodou zaujímavé povolanie. a vy .. pečiete pečivo? takže .. súkromná cukráreň alebo tak niečo? + mávne na obsluhu a objedná dve tequily + a... vy .. ste vydatá? + omrkne jej nenápadne rúčky, ale tam má bea beztak na každým prste prsteň +
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Styx » ned črc 29, 2012 8:23 pm

(jestli dovolíte drobnou poznámečku, která se vám může hodit i do budoucna:
prát (v pračce) - prať
prát (se) - biť sa
Jinak fakt skvělá slovenčina, smekám! Nenechte se rušit, už mizíím)
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu
(heslo templářského řádu)
Styx
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » úte srp 21, 2012 1:00 pm

(Styx: Díky, já se vždycky ráda jazykově vzdělám :Love Ale bylo by zajímavý, kdyby se Kristián s nějakým úpírem zavřeli v pračce :pii )

Ve Vegas je to běžná praxe, ne? Velký chlapec...+zopakuje po něm a trochu zkoumavě zabloudí pohledem, ale hned se mu zase podívá do očí+ To je dobře.
Zaujímavé určitě, jen nevypadáte zrovna jako někdo kdo řeší jestli černou skříňku, nebo bílý povlečení. Nejen pečivo, já peču úplně všechno..+uculí se mnohoznačně+ Spíš taková hospoda...restaurace...vedeme ji s kamarádkou.
Vdaná? +koukne si taky na ruky, aby udělala dramatickou pauzu+ Ne. Představte si to, že mě si taky nikdo nechce vzít. +říkal myslim, že ho nikdo nechce bo tak..+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Kristián » úte srp 21, 2012 2:09 pm

+ na toho veľkého chlapca sa len sebavedome uculí + presne tak .. ale keby ste chcela, pokojne vám prídem .... navrhnúť byt + zablúdi ju pohľadom do dekoltu + Vážne, tak to sa tam musím niekedy prísť pozrieť. Možno mi niečo dobré upečiete + usmeje sa + vás si nikto nechce vziať? ale to mi určite klamete, tomu neverím + zavrtí hlavou zamítavo+
Keby bolo keby...
Kristián
Člověk

Příspěvekod Beatrix » úte srp 21, 2012 3:36 pm

+Lehce jí cuknou koutky a trochu se začervená, tak si rači dá do pusy maso a chystá sousto jemu pečlivě+ To vlastně není špatnej nápad, rekonstuujeme vilu a potřebuju dvě nový ložnice a koupelny a dva pokoje s koupelnama pro děti. +lehce se vyprsí a dá mu na vidličce jídlo+ Třeba si něco...upečeme spolu...+zamrká řasama+
M-m, vážně nechce. Co by semnou taky kdo dělal...
Beatrix
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Danse Macabre