Místo činu: All Star Hostel
Adresa: 39 Chatsworth Road
Foto:

*nadiktuje jí adresu* Ok, sejdem se tam *položí telefon, čapne spis a přemístí se na místo činu tak, aby ji nikdo neviděl* Uff, to tu vypadá *okolo baráku je žlutá policejní páska..když čeká na Man, tak jí zazvoní telefon* A hele, muž.. *podiví se nad číslem a zvedne sluchátko* Ahoj Siriusi, copak potřebuješ? Mám teď celkem na pilno *snaží se ho co nejrychleji odbýt* Ahoj zlato *ozve se z druhé strany* Slyšel jsem, že jsi vzala případ Mudlovraha *sdělí jí do telefonu..Meg jen vytřeští oči* A to jsi zjistil jak? *neskrývá překvapení* Mám své zdroje *sdělí jí z druhé strany sluchátka pevným hlasem manžel* Jen ti chci říct, že ti tady nemůžu zajistit krytí, tak se snažte být co nejvíc opatrné *má ustaraný hlas* Policajti se budou určitě dožadovat odpovědí, co tam děláte *dodá jedním dechem..Meg jenom protočí oči a když si uvědomí, že to Sirius nevidí, tak mu co nejlhostejněji odpoví* Cením si tvé starostlivosti, ale neřešíme nějaký případ poprvé, tak to snad zvládnem *ubezpečí ho s úsměvem* Zlato, není to žádný nováček- *nenechá se odbýt, ale Meg mu ale skočí do řeči* Promiň, ale musím jít..Miluju tě..papa *nečeká na odpověď a položí sluchátko* Ahoj Man *zamává na svou kolegyni* Jaká byla cesta.. *pro začátek trochu zdvořilé konverzace neuškodí:)*
I have a dream, a song to sing,
To help me cope with anything,
If you see the wonder of a fairy tale,
You can take the future even if you fail...
(part of ABBA song)